Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Amberclock: “Χμ, πάτησα για δοκιμή στο updater app να κάνω update για να δω τι θα γίνει και δεν μου είχε επιλογή για cancel. Και τώρα την κατέβασε, και με ένα reboot θα μου φορτώσει κάποια 6.5.28. Έκανα βλακεία, θα μου φορτώσει stable αντί για dev και θα τρέχω να ξαναβάλω dev μετά? ” Πήγαινε στα εργαλεία (φάκελος στην οθόνη) => Λήψεις και δες αν βρεις την ROM που κατέβασες εκεί.Αν την βρεις την σβήνεις και δεν κάνει Flash στο Reboot. Επίσης υπάρχει ένας φάκελ…

• Χμ, πάτησα για δοκιμή στο updater app να κάνω update για να δω τι θα γίνει και δεν μου είχε επιλογή για cancel. Και τώρα την κατέβασε, και με ένα reboot θα μου φορτώσει κάποια 6.5.28. Έκανα βλακεία, θα μου φορτώσει stable αντί για dev και θα τρέχω να ξαναβάλω dev μετά?

• Καλησπέρα σε όλ@ς. Όσ@ μου έλεγαν για το partition, δεν έχω ούτε τη δυνατότητα ούτε τη θέληση ενώ έχω VM να ασχοληθώ και να φτιάξω και partition με bootcamp κτλ. Ευχαριστώ όμως για τις απαντήσεις. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Εν πάση περιπτώσει, δυστυχώς η ατυχία συνεχίζεται και σε άλλον υπολογιστή, με Windows 8.1. Προσπαθώ απλά να κάνω flash με το MI Suite σε μια απλή Developer για να χω για αρχή μια στοιχειώδη λειτουργικότητα …

• Παράθεση από demakhs: “Πρέπει απλά να βρει υπολογιστή με windows...κανονικά... ” Και εγώ εκεί έχω καταλήξει. Απλά δεν έχω πρόσβαση εύκολα εδώ αυτή τη στιγμή σε άλλον υπολογιστή, θα χρειαστεί λίγο να κάνω υπομονή. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Για να μην ανοίγω άλλο θρεντ, θέλω λίγο να ρωτήσω για το ελληνικό ROM για το οποίο έχω ακούσει τόσα καλά λόγια. Αν οτιδήποτε με ενδιαφέρει στο να έχει από τη μάνα του, είναι να μη χρειαστεί να βάλω εξωτερικό πρόγραμμα για το keyboard - όχι οτι δεν υπάρχουν, απλ…

• Μάγκες, δεν ψήνεται γενικά. Ιδού τα μηνύματα που μου πετάει κατά την εγκατάσταση του Mi Flash. (τα έβγαλε και τις δύο φορές που ξαναδοκίμασα εγκατάσταση)

• Έγινε! Θα προσπαθήσω και θα επανέλθω, ευχαριστώ

• Απώτερος στόχος το ελληνικό ROM, για την ώρα όμως και σε μια απλή αγγλική βερσιόν να βγω για να είναι λειτουργικό το κινητό μια χαρά θα είναι. Για να γίνει όμως αυτό, βάσει όλων των οδηγών σας θα πρέπει πρώτα να τσεκάρω μέσω fastboot για το αν είναι κλειδωμένος ο bootloader για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις και bricked κινητά, σωστά? Άρα έχεις την απάντηση για το τι στοιχειωδώς για αρχή θέλω να κάνω. Όσον αφορά την άλλη ερώτησή σου, όχι, έμεινε τελείως αδρανές μετά το OK. Το flash δεν το εγ…

• Καλησπέρα σε όλ@ς κατ'αρχάς και συγχαρητήρια για την εξαιρετική κοινότητα που έχετε στήσει και την κατατοπιστικότατη (αν και ελαφρώς χαωτική για τους αρχάριους) πηγή πληροφοριών που έχετε δημιουργήσει. Μπαίνω στο θέμα λοιπόν: Φρέσκο αγορασμένο Note 3 Pro από το vickmall, όλα μέλι-γάλα, παρέλαβα το τηλέφωνο κτλ. Βασισμένος στις συμβουλές σας επίσης, φρόντισα να βεβαιωθώ πως το τηλέφωνο θα έρθει με κινεζικο-αγγλική DEV. Για να είμαστε φυσικά σίγουροι στέλνω και ένα screenshot από τις πληροφορίες τ…