Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• Τελικα αγορασε χθες το redmi 3 pro απο γνωστό skroutzομαγαζο. Ειχε global rom. Αρκετα καλό θελω κ εγω καποια στιγμη να παω σε xiaomi αλλα τα χαλαμε με τις καμερες τους. Καταλαβαίνω γιατι εχετε παθει πλακα παντως. Και εγω οτι xiaomi εχω παρει ακουστικά powerbank,les,wifi κλπ εχουν μια πολυ ωραια αίσθηση και δεν ειναι φθηνιαρικα κ ας ειναι φθηνα. Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• Τον έψησα να αγοράσει απο Κίνα.. 185 που ζητανε για note e pro 16gb ειναι πολυ κλεψιά... Αν παρει τίποτα ο νους σας αυτες τις μερες ρίχτε το.. 120 - 140 ευρώ... Βασικά εγω του ειπα 120 απο Κίνα αλλα αν παιξει κατι καλο αυτες τις μερες παιζει να δωσει κ 140.. Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• Μάλιστα. Στο κουτι απέξω δεν δίνει παραπάνω πληροφορίες; Αν το αγορασω απο gearbest ή αλλο κινεζομαφαζο τι πρεπει να προσεξω. Εχω διαβασει οτι βαζουν δικη τους ρομ κ πετανε διαφημισης..δεν θελω δηλαδη να πεσω σε τετοιο κινητο... Ευχαριστώ για τη βοήθεια Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• Δηλαδή δεν συμφέρει για xiaomi από Ελλάδα.. Ολοι οι αλλοι τι xiaomi πουλάνε; κινεζικη ρομ; Θεωρώ κοροϊδία να δωσει 189 € για κατι που το παίρνεις 100€ +- απο Κίνα.. Για το 3s το ειχε ψήσει πάντως. Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• Καλησπέρα. Επειδη εχω χασει λιγο τη μπάλα ειπα να ρωτήσω τους ειδικούς του φορουμ. Λοιπόν ενα καλο φιλαρακι ψάχνει για κινητο και του πρότεινα να παει σε xiaomi. Ομως μιας και εγω μεχρι τωρα δεν ειχα την τύχη να ασχοληθώ μαζι τους θελω να με βοηθήσετε για την σωστή επιλογή. Αυτα που ζηταει ο φιλος ειναι. 1) 130- 180 ευρω για αγορα του κινητου απο Ελλάδα. 2) Να έχει τη σωστη ρομ global? Ή οπως τη λέτε ώστε να μη μπαινουμε σε διαδικασιες flashαρισματος. 3) να εχει ελληνικά 4) αξιολογη κάμερα για τ…

• Xiaomi Red Rice Redmi 3 Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 2GB RAM 16GB 13MP 4000mAh Android Smartphone To γοσταρω το κινητακι Καλη μας τυχη

• Ευχαριστω