Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 79.

• RE:

maximosm - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από lefesta: “Το Bluetooth δεν δουλεύει στις ρομ από τέλος Μαΐου.... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ένα Bluetooth ηχείο που έχει ο γιος μου δουλεύει κανονικά με την τελευταία αναβάθμιση. Στάλθηκε από το BTV-DL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά. Βγήκε αναβάθμιση android 7? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά το τηλέφωνο δεν είχε τίποτα με τα data. Μην κράξετε. Δεν τράβηξαν τα χρήματα από την τράπεζα λόγο αλλαγής Τράπεζας και με έκοψαν μόνο το ίντερνετ. Ούτε μυνημα δεν στείλανε. Πάντα για Γερμανία μιλάω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Προβλημα με δεδομενα σε redmi note 3 pro +google play services” Τις δοκίμασα όλες τις λύσεις αλλά δεν δουλεύει καμία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Δεν έχω data πλέον στο τηλέφωνο. Έκανα wipe cache and dalvik αλλα δεν έστρωσε. Έχει κανείς άλλος αυτί το πρόβλημα ή να ξέρετε τι να κάνω; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά γιατί το global edition είναι out of stock στα περισσότερα καταστήματα; Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για όποιον ενδιαφέρεται για το τηλέφωνο να ενημερώσω ότι έχει από τις κορυφαίες μπαταρίες αφού χτυπάει 6ωρες οθόνη με φωτεινότητα 100%.παράδειγμα τώρα έχω 18% και οθόνη 4ωρες και 50 λεπτά. Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από billpat7: “Και δεν υπάρχει προβλημα να πάθει η μπαταρια τπτ με αυτο το φορτιστη ε? Ρωταω γτ με αυτον που εχω στο redmi, επειδή εχει αντάπτορα Ευρωπαικου τυπου, φοβαμαι μη τον χαλάσω. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όλοι οι φορτιστές που βγάζουν έξοδο USB κάνουν για το τηλέφωνο χωρίς απόλυτα κανένα πρόβλημα. Τώρα για τον αντςπτορα με 1 -2 ευρώ περνεις από Κίνα και άλλον αν θέλεις. Στάλθηκε από το SHIELD Tablet K1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από billpat7: “Ωραια. Μηπως ομως ο φορτιστης απο το lg g4 που έχω κάνει? Είναι 5v 1.8a Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Βέβαια κάνει. Όλοι βγάζουν 5V οπότε δεν έχεις θέμα. Τα 0.2Α είναι αμελητέα διαφορα που απλά θα φορτίζει ελάχιστα ποιο αργά. Στάλθηκε από το SHIELD Tablet K1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από billpat7: “σκεφτομαι να αγορασω αυτον το φορτιστη. White NILLKIN Fast Charge 3.0 Adapter US/EU/UK Plug Quick USB Power Wall Charger | eBay θα δω καποια διαφορα στη φορτιση λογω του quick charge 3.0 η μπορει να βγαλει και προβλξμα στην μπαταρια? ” Καλύτερα να δεις για φορτιστή που έχει έξοδο 2Α γιατί τσάμπα χρήματα θα δώσεις. Δεν θα δεις απόλυτα καμία διαφορά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από boulkmanjimakos: “Κάποιο νέο για αξιόπιστο φαστ φορτιστή???” Οτιδήποτε βρεις με έξοδο usb με πάνω από 2Α θα σε κάνει την δουλειά σου. Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από dimmyf: “Καλησπέρα ατην παρέα! Ακόμη δεν έχω το redmi pro όμως σκέφτομαι πολύ έντονα να το αποκτήσω! Μερικές απορίες: 1. Υποστηρίζει usb otg?? 2. Ο φορτιστής του, πόσα Amber δίνει στην έξοδο? 3. Από που θα μου προτείνατε να το παραγγείλω? Αν κάποιος χρήστης έχει photo τραβηγμένη με χαμηλό φωτισμό θα το εκτιμούσα πολύ να την ανεβάσει εδώ να τη δω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Δ :)” Υποστηρίζει κανονικά otg, ο φορτιστής βγάζει 2Α.Φορτιζει σε 2 ώρες λογικά. Καλά είναι να παραγγείλεις από…

• Παιδία η ψηφοφορία αυτή είναι επίσημη της ίδιας της xiaomi? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σήμερα μπήκα να ψηφίσω και μου έγραψε ότι ψηφίσατε για σήμερα. Γιατί; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια ερώτηση. Με τον δικό μου λογαριασμό μπορώ να ξεκλειδώσω και άλλο bl αλλού κηνιτου; Περιμένω ακόμα ένα να μου έρθει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από stchr75: “Παράθεση από maximosm: “Παιδιά έτοιμο. Ρομ ευρωπαϊκή αφού ο γιος μου θέλει γερμανικα, xposed, super su. Διαβάσαμε αρκετά και με βοήθεια σας αποστολή εξετέλεστει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Xposed ποια εκδοση εβαλες ? Εγω εβαλα χθες την 87 και σημερα το κινητο δεν εκανε boot μεχρι που απεγκατεστησα το xposed και συνηλθε? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Downloading from DiskStation Κατέβασε αυτό.

• Παιδιά έτοιμο. Ρομ ευρωπαϊκή αφού ο γιος μου θέλει γερμανικα, xposed, super su. Διαβάσαμε αρκετά και με βοήθεια σας αποστολή εξετέλεστει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maximosm: “Καλημέρα παιδιά. Με προχώρησε από την σελίδα της xiaomi να κατεβάσω το unlock tool αλλά όταν μπαίνω στην εφαρμογή και κάνω login μου γράφει ακόμα το ίδιο. Your device isnt supported by Mi unlock. Τι γίνεται τώρα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Edit edit. Μπέρδεψα τους λογαριασμούς. Με άλλον είχα την συσκευή. Προχωράμε... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά. Με προχώρησε από την σελίδα της xiaomi να κατεβάσω το unlock tool αλλά όταν μπαίνω στην εφαρμογή και κάνω login μου γράφει ακόμα το ίδιο. Your device isnt supported by Mi unlock. Τι γίνεται τώρα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από maximosm: “Παιδιά έψαξα στο φόρουμ και δεν βρήκα, υπάρχει πουθενά θέμα που γράφει ο καθένας ποτέ έστειλε αίτηση για ξεκλείδωμα και πότε ξεκλείδωσε για να έχουμε μια ιδέα σε αυτήν την περίοδο πόσο κάνει να στείλουν μυνημα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάποτε ήθελε 10 μέρες αλλά τώρα τελευταία 2-3 μέρες,έχε υπ'όψιν ότι αν έχεις wind μπορεί να μην σου έρθει μνμ. γι'αυτό να μπαίνεις κάπου-κάπου να κοιτάζεις αν μπορείς να κατεβάσεις …