Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 103.
-
αν πάω να κάνω factory reset μετά μου βγάζει : Ε: unable to mount '/cache Ε: unable to mount '/ data Ε: unable to mount '/system done Ε: unable to mount '/storage
-
εκεί το έχω βάλει. redmi note 3G Xiaomi Redmi Note 3G/WCDMA (lcsh92_wet_jb9) =============== Δεκ 19th 2017, 3:49pm =============== δε κάνει μου λέει: Ε: unable to mount '/cache Ε: unable to mount '/ data Ε: unable to mount '/system done Ε: unable to mount '/storage
-
άλλη εφαρμογή ξεχωριστεί; =============== Οκτ 24th 2017, 5:19pm =============== Όλα κομπλέ φίλος. Μπήκαν όλα. Ευχαριστώ για την βοήθεια
-
οκ. ευχαριστώ για όλα. και σόρρυ αν σε ζάλησα. =============== Οκτ 23rd 2017, 9:29pm =============== έκανα. πως ξέρω τώρα αν συγχρονήστηκαν;
-
Δεν μπορώ να κάνω τώρα πριν περάσω την ΡΟμ;
-
όχι δεν έχω χρησιμοποιήσει mi cloud ποτέ.
-
ωραία οπότε το smartwatch αν θα μπει η Ρομ θα μπορώ να το δουλεύω. με τα προγράμματα τι κάνω. από την αρχή όλα;
-
δυστυχώς. μετά και να μπει καλά θέλει να τα περνάω ένα ένα τα προγράμματα ε; ξέρεις τη android θα έχω μετά; πάει σε 4.4 ή μένει σε 4.2?
-
xiaomi-miui-hellas-4.4_lcsh92_wet_jb9_XTRVbeta1_Stable_V8.2.3.0. εννοείς αυτήν; =============== Οκτ 23rd 2017, 9:03pm =============== παίρνω και backup πριν την περάσω την Ρομ καλού κακού
-
πως απευθείας χωρίς να κάνω κάτι; =============== Οκτ 23rd 2017, 8:52pm =============== xiaomi-miui-hellas-4.4_lcsh92_wet_jb9_XTRVbeta1_Stable_V8.2.3.0.zip (Fixed αυτήν εννοείς για stable?
-
οκ =============== Οκτ 23rd 2017, 8:45pm =============== με το πρόγραμμα αυτό μπήκε η recovery 2.8.7.0 . μια τελευταία ερώτηση τώρα; πια xtvr stable να βάλω που πιστεύεται ότι είναι πιο σταθερή; =============== Οκτ 23rd 2017, 8:47pm =============== τώρα έχω αυτήν που είναι αρκετά παλιά. xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable40-GTV-5.2.10.zip
-
μια 2.7.0.0. μου πέρασε. παλιά είναι;
-
πρέπει να βάλω και άλλη ρομ μετά ή μπορώ να παραμείνω με αυτήν που είμαι; έχει πολλά mobileuncle tool πιο από όλα;
-
μου λέει κάτι για flashify script. όταν πατάω να κάνω flash λέει: E:\failed to sysMapFile ' / sdcard/Twrp/flashify/flashify.zip
-
τι πρέπει να μου λέει μετά;