Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 65.
-
Xiaomi Mi Pad 4 Plus
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ναι, κλειδώνεις τώρα...τα δεδομένα τα βλέπουμε μετά... μπορεί να είναι απλά θέμα ρυθμίσεων ΑΡΝ ” Ευχαριστώ για την υποστήριξη ...!!
-
Xiaomi Mi Pad 4 Plus
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Πρόσεξε να ακολουθήσεις τον οδηγό για το ξεκλείδωμα Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) Διάβασε καλά τι πρέπει να κάνεις και ρώτησε αν έχεις απορίες. Μετά κλειδώνεις με εντολές adb. ” Μα είναι ξεκλείδωτη η συσκευή να προχωρήσω σε κλείδωμα πρώτα και μετά σε αίτημα για ξεκλείδωμα
-
Xiaomi Mi Pad 4 Plus
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο forum ολοκλήρωσα την εγκατάσταση της νέας ρομ ...θέλει να κάνει update το αφήνω ? Είμαι ακόμη ξεκλείδωτος το κλειδώνω με εντολές adb και κάνω αίτηση ξεκλειδώματος μέσω του δικού μου πλέον λογαριασμού ? Μία παράμετρος αν γνωρίζει κάποιος η κάρτα sim πρέπει να είναι 4g αποκλειστικά έχω πρόβλημα με τα δεδομένα δεν λειτουργούν
-
Xiaomi Mi Pad 4 Plus
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Xiaomi eu έχεις επάνω. Κράτησε πατημένα τα power / volume + σε επανεκκίνηση και μπες twrp Ανέβασε μας ποιο twrp έχεις, μήπως και χρειάζεται αναβάθμιση. Συνοπτικά τα βήματα που χρειάζεσαι είναι Πέρασμα με miflash μια κινέζικη fastboot Κλείδωμα του bootloader, εφόσον βέβαια έχεις περάσει το mi account σου και έχεις κάνει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για μετέπειτα ξεκλείδωμα του bootloader Ξεκλείδωμα του bootloader με το δικό σου mi account Πέρασμα twrp και της ελληνικής …
-
Xiaomi Mi Pad 4 Plus
ΜήνυμαΚαλησπέρα σήμερα παρέλαβα το mipad 4 4/64 unlock προφανώς με μαϊμού rom χωρίς ota update παρακαλώ συνοπτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω ώστε να έχω Ελληνικά και ota update ενεργά
-
Παρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος σε mido το καλύτερο είναι να εγκαταστήσψ stable έκδοση πλέον ...? security update θα λαμβάνει η συσκευή αν εγκαταστήσω stable ??
-
MIUI 10 Global Beta ROM 9.3.14 Xiaomi has recently released the 9.3.14 beta version of MIUI 10 for many devices. The update was delayed for Redmi Note 4, Redmi Note 4X and Redmi S2 for which some technical problems arose. και το κράξιμο πάει σύννεφο ...τι παίζει τελικά με αυτή την ιστορία ...!! Εμείς τι εγκαταστήσαμε εφόσον είμαστε αποκλεισμένοι από ενημερώσεις ..?
-
Εγκαταστάθηκε επιτυχώς η aroma ευχαριστώ για την βοήθεια !
-
ευχαριστώ ...για τον updater μήπως γνωρίζεις... μου βγάζει σφάλμα
-
από ποια έκδοση χαμηλότερα
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από vasgka: “λαμβάνω αυτό υπάρχει λύση ” Με ποιο twrp ?? ” 3.2.3.6
-
όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω την aroma λαμβάνω αυτό υπάρχει λύση ή να μην ασχοληθώ καθόλου με την aroma ....μία απάντηση και για τον updater δεν λειτουργεί forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62007/
-
Έχω πρόβλημα με τον updater μου βγάζει μήνυμα ότι έχει λήξει η συνδρομή μου και δεν ανανέωσα θα μπορούσα να έχω το ζιπακι σε email...? η aroma αδύνατον να εγκατασταθεί
-
Καλημέρα ...σε mido καταβάζω χειροκίνητα ? το ota updates μου βγάζει σφάλμα στην συσκευή μου !
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
Μήνυμακαλημέρα ...σε redmi note 4x mido κατεβάζω από OTA , αρκεί να κάνω factory reset πριν την εγκατάσταση....?? έχω miui 9 .
-
+1 vasgka
-
RE:
ΜήνυμαΩς vasgka ....!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ψήφος και από εμένα όλες τις ημέρες διεξαγωγής της ψηφοφορίας... Καλησπέρα Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk