Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
Κίνδυνοι από μια μπαταρία
ΜήνυμαΣε μένα το φούσκωμα μου πέταξε το καπάκι. Μέχρι που την άλλαξα δούλευε κανονικά. Τυχερός, δεν μου έσκασε στη μάπα. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κίνδυνοι από μια μπαταρία
ΜήνυμαΚάτι είχαμε ακούσει για τέτοια περιστατικά , αλλά άλλο να το βλέπεις κιόλας. Ευχαριστούμε @bzanios για το ρίσκο που πείρες για εμάς.
-
Τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά που προσπαθεισαν να μας ανοίξουν τα μάτια. Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές για την όμορφη εσπεριδα. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να δούμε και τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας μας. Ή να πάμε εμείς σε αυτούς. Καλό βράδυ. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο Mi4 όλα καλά. Ευχαριστώ.
-
Παιδιά έβαλα την 6.4.7 και είναι απίθανη. Απλά τέλεια. Αναμένω την επόμενη ρομ. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάζονται για μας. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άρα κάτι έχει να κάνει με την ROM. Κατά τα άλλα όμως είναι εξαιρετική και αρκετά γρήγορη. Αν λυθεί αυτό, θα είναι τέλεια! Συμφωνο απολύτως Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα. Αλλά με την 6.3.31 Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά στο Mi4 ανά 12 ώρες περίπου μου κάνει μόνο του επανεκκίνηση. Αυτό μετά την αναβάθμιση. Καμιά θεωρεία επί του θέματος? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από cyberguy: “και σε μένα τα ίδια κάνει (mi4) απο την προηγούμενη έκδοση. Γνωρίζει κανεις εαν λυθήκαν τα προβλήματα με το δίκτυο (ενώ ειναι συνδεμένο με wifi ή 4g δεν παίζει το δίκτυο και θέλει ρεσταρτ η συσκευη) με την 6,3,31 ή να περιμένω την επόμενη? ” Σε μένα στο mi4 δεν παρουσιάζει τίποτα από αυτά.. Ούτε στο ηχείο αλλά ούτε και στα δεδομένα όλα δουλεύουν κανονικά. Edit: Πως και δε βγάλανε Preview της νέας rom στο en.miui; ” Και εγώ έχω πρόβλημα με την…
-
Ναι μέσω paypal με κάρτα της ALPHA.
-
Έκανα VIP μέμπερ λογαριασμό πριν μία ώρα με ελληνική κάρτα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
-
4 Inch Magnetic Levitation Globe Blue Παιδιά αφήστετο είναι δικό μου. Χαχαχα
-
και εγω παρων στημ προσπάθεια με name CHRISFKR. αντε και με την νικη.
-
Την Ινδία την έχουμε χαλαρά.