Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.
-
Εβαλα το notify που έχει μέσα ρύθμιση ώστε να περάσω το firmware αλλά δεν μου κάνει αντιστοίχιση το band.
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από Sotiris Galanis: “Μολις μπήκα στην εφαρμογή Mi fit 4.0.10 που έχω περασμένη έκανα σύζευξη το band και χάθηκαν πάλι όλα. ” ποιο mifit χρησιμοποιείς;Αν βάλεις από το Playstore λογικό είναι να σου τα χαλάει όλα. Βάλε αυτό από το φόρουμ... ” Έβαλα και ένα παλιότερο απο το φόρουμ. 4.0.6. Τίποτα. Τα ίδια. Με το gadgetbridge να τονίσω οτι μου λειτουργεί κανονικά η αναγνώριση κλήσεων. Με το mi fit δεν μου λειτουργεί.
-
Την ξανα έκανα. Αρκετές φορές. Τίποτα. Μόλις πάω και διαγράφω την εφαρμογή gadgetbridge (επειδή δεν μου χρειάζεται) χάνονται όλα
-
Καλησπέρα σε ολα τα παιδιά εδώ στο forum. Εχω ενα mi band 2 εδω και τρια χρόνια και είπα να του περάσω την ελληνική εφαρμογή με το firmware για τα ελληνικά fonts. Ακουληθησα τον οδηγό βημα βήμα. Έκανε αναβάθμιση το firmware μέσω της εφαρμογής gadgetbridge. Μολις μπήκα στην εφαρμογή Mi fit 4.0.10 που έχω περασμένη έκανα σύζευξη το band και χάθηκαν πάλι όλα. Είναι λες και κάνει συγχρονισμό τις προηγούμενες ρυθμίσεις που είχε απο το cloud. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;