Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 149.
-
Καλησπέρα .Τι κάνω λάθος
-
Παράθεση από gkalen: “(Hidden Content)@SAMARAS Αν δεν είναι το 5G το οποίο σίγουρα δεν έχεις γιατί θα είχες πάρει το mi 10T lite καθώς το RN9Pro 5G δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα τότε έχεις το joyeuse ή το curtana .. Για να το δεις μπαίνεις σε fastboot και γράφεις στο CMD .. fastboot getvar all .. και θα δεις ποια συσκευή είναι .. @Dikemon Twrp για το mars ( mi 11 pro ) , εδώ .. twrp-3.5.1-mars.img | by Camerado for Generic Device/Other Έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό ότι αρκετές νέες συσκευές δεν έχο…
-
Ευχαριστώ για την βοήθεια Μια ακόμη ερώτηση η stable μήπως γνωρίζεις αν έχει έγγραφη κλήσεων
-
Παράθεση από gkalen: “(Hidden Content)@SAMARAS Αν δεν είναι το 5G το οποίο σίγουρα δεν έχεις γιατί θα είχες πάρει το mi 10T lite καθώς το RN9Pro 5G δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα τότε έχεις το joyeuse ή το curtana .. Για να το δεις μπαίνεις σε fastboot και γράφεις στο CMD .. fastboot getvar all .. και θα δεις ποια συσκευή είναι .. @Dikemon Twrp για το mars ( mi 11 pro ) , εδώ .. twrp-3.5.1-mars.img | by Camerado for Generic Device/Other Έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό ότι αρκετές νέες συσκευές δεν έχο…
-
πώς μπορώ να δω ποίο είναι το gauguin η το joyeuse
-
καλημέρα Για redmi note 9 pro Έχει βγει ελληνική developer rom
-
Καλησπέρα Μήπως θα μπορούσε κάποιος να κάνει εγκαταστάσει το πρόγραμμα parallel space σε αυτήν την rom Το έχω βάλει στης δύο προηγούμενες και δεν άνοιγε και γύρισα δύο rom πίσω απλά κουραστικά μπρος πίσω και μου χρειάζεται αυτή η εφαρμογή Ευχαριστώ
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
SAMARAS - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Στο είπα στο 4995 μήνυμα . Για να βάλεις παλιά Ρομ θέλει φορμάτ. Format data. ” ok sorry νομιζα οτι εκανα τωρα καταλαβα
-
SAMARAS - - Recoveries
Μήνυμακαλησπερα μπορειτε να μου πειτε γιατι μετα απο μια εγκαταστασι παλιασ rom γειριζι στο twrp και δεν μπορο να το αλαξο ,
-
SAMARAS - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Φωτογραφίες κ αλλά αποθηκευμενα στο κινητό μόνο με αντιγραφή.. ” Οκ κατάλαβα ευχαριστώ μήπως γνωρίζεις και πότε θα έχετε τι επόμενη rom
-
SAMARAS - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μόνο data για δεδομένα . Αρχεία θα πάρεις αντιγραφή κ επικόλληση. ” Sorry. Όταν λες αρχεία
-
SAMARAS - - Recoveries
ΜήνυμαΚάνω backup μέσα από το twrp?? Αν ναι ..έχει επιλεγμένα το boot και data. Και τα κάνω επανεγκατάσταση με το restore
-
SAMARAS - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “κάνε την αντιγραφή μέσα, μπες κάνε την φλας και μετά φορματ. Μπακαπ εννοείται αν χρειάζεσαι κάτι ” Έκανα μια δοκιμή αλλά όταν τελείωνε γιριζε στο twrp κολουσε εκεί. Όταν λες format τα σβήνω όλα
-
SAMARAS - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα Πώς μπορώ να βάλω μια παλιά rom.π.χ XTRV-HMNote8_20.11.25_v12-10.zip
-
Παράθεση από gkalen: “@SAMARAS Είναι κι αυτό ένα από τα bug των τελευταίων Ρομ android 11 , ελπίζουμε στις επόμενες αναβαθμίσεις να τελειώνει κι αυτό .. ” Οκ ευχαριστώ
-
Με το που κατεργεισα την εφαρμογή δούλεψε κατευθείαν Ευχαριστώ Μήπως γνωρίζεις γιατί δεν δουλεύει η εφαρμογή parallel space
-
Έτσι τα έχω αλλά χρησιμοποιώ για κλήσεις το true phone λέτε να φταίει αυτό
-
Με της προηγούμενες rom έκανε αυτόματα έγραφες όλες της κλήσης μου
-
Καλησπέρα και πάλι δεν δουλεύει είναι εγγραφή κλήσεων η πρόβλημα της rom η κάποια ρύθμιση