Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
9lite -led πρόβλημα
ΜήνυμαΤο έχω ψάξει . Είναι 4 αλλά δεν τις ξεκλειδώνει. Ζητάει μοτίβο .. Εχω ξοδέψει μια μέρα να βρω τρόπο για back up και εντέλει κάνω ο,τι μπορώ χειροκίνητα. Από το service μου ανέφεραν ότι τα συγκεκριμένα κ κάποια άλλα μοντέλα έχουν θέμα με αυτό και ότι χρειάζεται τελικά επαναφορά.
-
9lite -led πρόβλημα
ΜήνυμαΚαλημέρα, Έχω ένα θέμα με το Μi 9 lite. Μου ζητάει μοτίβο για κάποιες εφαρμογές ( social chatting) ενώ δεν έχω καταχωρίσει κάτι τέτοιο ...μου βγάζει συνεχώς ότι είναι λανθασμένο το μοτίβο κ δε δέχεται ούτε ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα που έχω σε όλη τη συσκευή. Αναφέρει ότι πρέπει ν γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κ back up. To cloud δεν έχει χώρο και η google δείχνει να μην έχει όλα τα αντίγραφα αρχείων για να μπορέσω με ασφάλεια ν κάνω επαναφορά χωρίς ν χάσω κάτι. Δεν με αφήνει ού…
-
9lite -led πρόβλημα
Μήνυμα...είχα δοκιμάσει τα πάντα ήταν κατασκευαστικό το θέμα του, το έστειλα στο service και ακόμη το περιμένω ..πάνω από 10 μέρες..καινούρια συσκευή..πολύ κρίμα ! Είχα ακούσει τα καλύτερα για τα xiaomi , 270€ στις μέρες μας δεν είναι λίγα. Σ'ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σου !Ελπίζω να έρθει σύντομα και διορθωμένο..
-
9lite -led πρόβλημα
ΜήνυμαΚαλημέρα , με συμβούλευσε το service να κάνω επαναφορά εργ ρυθμίσεων όσο και ν ψάχνω δε μπορώ να το βρω στις ρυθμίσεις του 9lite...γίνεται απο εκεί ; ή γίνεται μονο με κουμπιά ; Χρειάζεται κάτι να κάνω εκ των προτέρων ; Αν γνωρίζει κάποιος θα ήμουν ευγνώμων!!
-
9lite -led πρόβλημα
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!
-
9lite -led πρόβλημα
ΜήνυμαΤί σημαίνει αυτό πρακτικά ; τί νομίζεις ότι πρέπει ν κάνω ;
-
9lite -led πρόβλημα
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ για τη βοήθεια, έκανα το τεστ. Ανάβει κατά τη διάρκεια του τεστ. Μετά όχι όμως.
-
9lite -led πρόβλημα
ΜήνυμαΤο έχω κάνει αυτό ήδη! Still doesn't work
-
9lite -led πρόβλημα
ΜήνυμαΚαλησπέρα!Μια βοήθεια , αγόρασα προ ολίγων ημερών το 9lite 128gb. Διαπίστωσα ότι δεν ανάβει η ειδοποίηση πίσω στο led ενώ εχω ενεργοποιήσει τη λειτουργία. Κατέβασα app σχετικό ( led manager) αλλά καμία μεταβολή...ξέρετε τι μπορεί ν συμβαίνει ;