Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 46.
-
Kαι εδώ έρχεται το πρόβλημα. Ακολούθησα τη διαδικασία για το ξεκλείδωμα και έχω το εξής θέμα. Όταν συνδέομαι με τους κωδικούς στο account, στη 2η καρτέλα μου ζητάει αριθμό κινητού τηλεφώνου. Τον βάζω λοιπόν αλλά δεν μου αλλάζει το πρόθεμα σε +30 . δεν με αφήνει δηλαδή να το αλλάξω για να προχωρήσω παρακάτω. Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό και αν λύνεται με κάποιο τρόπο?
-
Παράθεση από chief: “@sherlock Βρήκες άκρη με το πρόβλημα γιατί σήμερα μου κάνει το ίδιο και στο tray 2 οπότε στην ουσία δεν έχω κινητό ” @chief Δεν βρήκα άκρη γιατί δεν είχα χρόνο. αλλαξα προσωρινά συσκευή γιατί ουσιαστικά δεν είχα τηλέφωνο. Σήμερα έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τζίφος. εγώ είμαι με την 13.04. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν έχει αναβαθμιστεί στην 13.07. δεν μου την εμφανίζει καν σαν ενημέρωση. τώρα σκέφτομαι να βάλω όπως γράφουν και πιο πάνω να ξεκλειδώσω τον boo…
-
Πρόβλημα με ακουστικά mi air2 se
sherlock - - Mi Bluetooth
Μήνυμαμια τελευταία ερώτηση...επειδή τα δοκίμασα και σε άλλη μάρκα κινητού και κάνει το ίδιο πρόβλημα, μήπως έχει κάποιος ιδέα το γιατί?
-
Μήνυμαόχι γιατί έτσι μου κλείνει και το 5g...
-
Μήνυμακάποια άλλη λύση?
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ME SMS
ΜήνυμαΛειτούργησε όντως... ευχαριστώ πολύ...
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ME SMS
ΜήνυμαΈχω WIND. Την κλασική εφαρμογή των μηνυμάτων χρησιμοποιώ. αυτή που έχει προεγκατεστημένη.
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ME SMS
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Εχω πρόβλημα με τα sms. ξεκιναω να στείλω μηνυμα και αυτό κολλάει στην αποστολή. εχεις κανείς καμια ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sherlock: “Παίδες καλημέρα. Μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται οι εφαρμογές σε πλέγμα και όχι όπως είναι τώρα? ” Αν εννοείς το γνωστό συρτάρι εφαρμογών τότε μπορείς να το επιλέξεις από τις Ρυθμίσεις > Αρχική Οθόνη > Αρχική Οθόνη και επιλέγεις Με συρτάρι εφαρμογών ” Ευχαριστω για την ανταπόκριση αλλά δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ας πούμε όπως φαίνονται στο μενού ενός Samsung για παράδειγμα.
-
ΜήνυμαΘα το δοκιμάσω. Αν την απενεργοποιήσω από τη συσκευή δεν θα δουλέψει;
-
Μήνυμακαλησπέρα παίδες. Έχω πρόβλημα με τα ακουστικά mi air2 se. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο, ο άλλος στην άλλη άκρη της γραμμής ακούει 2 φορές τη φωνή του.αλλες φορές δεν με ακούει καθαρά καθόλου. Το έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικά ζευγάρια ακουστικά και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Καμιά ιδέα κανείς;