Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-46 από 46.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ? ” εχω περάσει την Miui 8 global 7.6.8 beta
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδια.εχω ενα mi4i και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω με τίποτα. εχω δοκιμασει όλα τα παραπάνω αλλά τίποτα.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4i
sherlock - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαKαλησπέρα παιδια. εχω το εξης προβλημα.προσπάθησα να κανω ολη τη διαδικασια αλλα δεν μπήκε ποτε στο twrp. τωρα εχει κολλήσει και κανει συνέχεια επανεκκίνηση χωρίς να μπαίνει στο μενού.στο μόνο που μπαίνει είναι στο fast mode αλλα δεν μπορώ να κάνω τίποτα...καμια ιδέα κανείς?
-
παιδια μια ερωτηση...προσπαθω να περασω την ελληνικη ρομ σε redmi note 3 αλλα κολλαω στο κομματι του cmd οπου οταν του δινω adb devices μου βγαζει λαθος μηνυμα. τι μπορει να φταιει?τους drivers τους εχω κατεβασει..
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμασε ευχαριστω πολυ.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμακαλησπερα παιδια.εχω προβλημα με το updater.Ενω κατεβαζω μια developer rom την περναω στο κινητο και την επιλεγω για να κανει update δεν το κανει αλλα με πεταει στην αρχικη οθονη.αν μπορει καποιος ας βοηθησει... ΥΣ.1) Εχω παρει αδεια για ξεκλειδωμα της συσκευης και μου κολλαει στο 50%. 2) η miui που εχει πανω το κινητο ειναι miui7.0.19.0 ευχαριστω.