Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 413.
-
Προσθετει στις επαφες των κωδικο χωρας (π.χ για την ελλαδα το +30) Ετσι αμα παιρνεις μηνυμα σου δείχνει το ονομα και οχι νούμερο(το παθαινει καποιες φορες)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kompla: “παιδες βοηθεια περασα στο redmi note2 την xtrv και κολησε στο μι finito help” Εβγαλε το android με τις τελιτσες απο κατω; Αν οχι bootloop.
-
αφου εχει τελιτσες λογικα φορτωνει.. περιμενε κανα 15λεπτο ακομα..
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα~ακυρο~
-
Πρωτα πας εδω: Ξεκλείδωμα του Bootloader. αμα δεν ξεκλειδωσεις με αυτην , περνας μια dev απο τον updater... Μετα εδω: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)
-
Τα εχεις τελειως μπερδεμενα στο μυαλο σου και νομιζω θα μπρικαρεις το κινητο... Ανεβασε ενα screenshot απο το about phone.. Να δουμε τι ρομ εχεις σιγουρα
-
Παράθεση από costaspap: “Παράθεση από kon.geo: “σε εχασα... τωρα εχεις official stable και θες να βαλεις ελληνικη ε; ξεκλειδωσες; ” ακριβώςκατεβαζω το zip να ξεκλειδωσω βρηκα και αυτον τον οδηγο για να προχωρησω αλλα θα περιμενω το zip ” εδω δεν εχω απαντηση.. δεν σου προτεινω να το δοκιμασεις αφου πηρες εγκριση για ξεκλειδωμα και εχεις official rom , δεν βρισκω λογο να μην ακολουθησεις τον οδηγο του φορουμ... αμα θες να συνεχισεις με αυτον που βρηκες με δικο σου ρισκο!δεν στο συνιστω βεβαια αλλ…
-
σε εχασα... τωρα εχεις official stable και θες να βαλεις ελληνικη ε; ξεκλειδωσες;
-
μηπως εχεις wind? στην wind συνηθως δεν ερχεται το 2ο μηνυμα... μπες στο en.miui.com/unlock να δεις αν εχει βγαλει download αν ναι..κατεβαζεις και ξεκλειδωνεις
-
μπορεις να περασεις και ενα backup στον υπολογιστη να το εχεις για περιπτωση αναγκης! τι εννοεις το αντιθετο να αποφευγεται;
-
Αμα εχεις κλειδωμενο bootloader μπορεις να περασεις μονο china dev/stable,official stable μεσω edl mode... αμα ξεκλειδωσεις περνας οποια θες..
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από geobas: “Να τολμήσω , κι'αν δεν με ενθουσιάσει , πόσο απλό είναι να γυρίσω στην GTV 6.9.29 .... ” Γιώργο πάρε nandroid backup και γυρνάς ακριβώς όπως ησουν πριν, όταν θελήσεις να γυρίσεις με restore απο TWRP.Εγώ αυτό έκανα. ” Χρήστο , έχω διαβάσει πως έχουν κάποια θέματα με την προηγούμενη . ΑΠλά επειδή χαζεύω και έχω λίγη ώρα είπα να τη δοκιμάσωΑλλά γιατί backup ? υπάρχει περίπτωση σαλατοποίησης ? ” απλα αμα θες να γυρισεις με ινστολλ ξανα…
-
ή θα παρεις backup απο twrp (full backup ) και θα κανεις restore ή θα κανεις factory reset και θα εγκαταστησεις την 6,9,29 με το μπακαπ δεν χχανεις τιποτα
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαοταν εισαι σε fastboot πως βλεπει το κιν στο "device manager" ;