Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 413.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα1) τσεκαρε οτι εχεις σωστά το ακκαουντ 2) τσεκαρε οτι βλέπει σωστα το κινητο ο υπολογιστής 3) βαλε τον αριθμό σου στο miaccount αν δεν το έχεις κανει
-
ΜήνυμαΞεκλειδωσες;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Narsilea: “Δεν έχει τίποτα το τηλέφωνο! Η rom που μου είπες λέει qual com και MTK ενώ εγώ έχω hexacore και snapdragon... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Qualcommm special edition
-
Μήνυμαλογικα θα χασεις τα παντα...κρατα backup
-
Μήνυμαοκ τοτε στο λινκ που σου εδωσα πας στο special edition!
-
Μήνυμααφου εισαι kate τοτε και η stable πρεπει να ειναι android 6 σωστα;; τοτε δες το special edition: en.miui.com/download-301.html#449 ...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Narsilea: “εχεις τον συνδεσμο για το redmi note 3 pro? γιατι βρισκω μονο α) en.miui.com/download-297.html και β)en.miui.com/download-298.html που οπως καταλαβαινω δεν ειναι κανενα απο τα δυο το σωστο... ” en.miui.com/download-301.html εδω εισαι... τι ρομ εχεις τωρα;; αμα εχεις global stable αναγκαστικα πας σε global dev.. αν εχεις china σε china... αμα εχεις το προ κοιτας το Qualcomm αμα εχεις το special edition το αναλογο (αν και νομιζω δεν ξεκλειδωνουν τα special edition)
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Narsilea: “και μετα ΟΚ το ξεκλειδωμα; ασχετο αλλα εγω εχω redmi note 3 pro ενω ο συνδεσμος σου λεει για mi 4c ” αμα θες να πας σε ελληνικη lollipop βαζεις καποια miui qualcoom 6.8.x αμα θες marshmallow οποια θες... εισαι σιγουρος οτι εχεις το kenzo και οχι το kate ε;
-
RE: Redmi 3s virus
ΜήνυμαΠαράθεση από Panagiotisky: “- Καλησπέρα. Εχώ εδώ και 2 εβδομαδες το κινητό. Το πήρα απο κινεζική ιστοδελίδα. Ολά καλά. Περοηγηση κανονικα... Εβαζα και καποιες εφαρμογες απο το playstore.... Μέχρι που μια μέρα επανω στην οθόνη ,διαφήμιση. Παταω χ και ολα καλα.Μετα ,αλλη στιγμη μαυρίζει η οθόνη και μου λέει οτι υπάρχει μια νέα αναβάθμιση στο κινητό. Χ κατευθείαν. Του κάνω επαν.έργο.ρυθμ. Μετα το φορμάτ δεν το έβαζαν στο νετ. Ολά καλά. Με το που μπήκε στο WiFi, Τσουκ το μήνυμα. Εντοπισα μετα απο ψά…
-
Για τι λογο; Τι σου λεει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμακανε μια αναζητηση στο start device manager ή διαχείρηση συσκευών...
-
Hands free
Μήνυμαrom gtv??? επισης δοκιμασε να τα βαλεις με μια κινηση "κοφτη κ αποτομη" καπου λεγανε οτι δουλευουν καλυτερα ετσι
-
Τι παίζει;
Μήνυμαμαλλον πηρε το special edition (κατε) ...απο οτι βλεπω ειναι και πιο ψηλο! το kate εχει android 6 και σε stable... kate= 15.25cm υψος kenzo= 15cm υψος
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kon.geo: “Και ξαναφλασαρα superuser μετα :Ρ ” Και μόλις σε αποσυνδέσει το πρόγραμμα ξανα τα ίδια... lol” Αμα με αποσυνδεσει θα το σβησω τελειως να τελειωνουμε :ρ
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kon.geo: “καμια ιδεα πριν δοκιμασω fastboot? ” Έκανες τις κλασικές δοκιμές... άνοιξε-κλείσε κλπ;Αν όρίσεις άλλο χρώμα , πάλι μπλε ανάβει ή καθόλου; ” τα παντα...δεν τα λειτουργει ουτε μεσω εφαρμογες playstore (led tester κλπ) ουτε απο το menu του hardware test (*#*#64663#*#*) .. οποτε ή εχουν καει ή δεν ξερω