Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 413.
-
σε edl δεν φλασαρεις official dev.. σε fastboot δεν εχεις θεμα... αμα θες ελληνικη ρομ ή ελληνικα γενικα πας σε dev.. αμα δεν σε νοιαζει το αγγλικο μενου και θες ota updates πας στην official stable... η official stable ειναι android 5 (lollipop) ενω η dev (android 6 marshmallow.) οποτε να θυμασαι οτι αμα βαλεις marshmallow ειναι πολυ δυσκολο ή αδυνατο να γυρισεις σε lollipop
-
ανοιξε wifi να δεις αν θα βγαλει update να σιγουρευτεις οτι εχεις official... τσεκαρε bootloader απλα για να ξερεις..δεν το "πειραζεις" καπως με τον ελεγχο
-
αν εχεις το κενζο την qualcomm αν εχεις το κατε (special edition) την αλλη! kenzo= 15εκ υψος kate=15.25εκ υψος
-
αλλαξε τοτε στο προφιλ σου το κινητο γιατι γραφεις οτι εχεις το νοτε 2.. επισης μπες ασφαλεια -> δικαιωματα και δινετα απο εκει!
-
πως την περασες; κανονικα;; twrp -> wipes -> install ?
-
καποιος που να ειχε μονο μπλε λεντακι να μου πει αν εφτιαξε γιατι σε εμενα παλι μονο μπλε -.-
-
2 επιλογες: 1) ξεζιπαρεις την ρομ,σβηνεις το παλιο απο εδω(META-INF\com\google\android) και περνας το καινουριο και ξαναζιπαρεις ή 2)περιμενεις να ανεβασουν την ρομ με διορθωμενο το script (κατι εμαθα γιωργο )
-
περαστηκε σε kenzo με το script που ανεβασε ο geoanto555 χωρις κανενα σφαλμα ! (@demakhs κανε like με εχεις κακομαθει σημερα ! οτι ποσταρω like )
-
Ξεκαθαρα ειδικα κατι εφσρμογες που θελουν 100 δικαιωματα και πανω που λες τελος σου ζηταει κιαλλο -.-
-
Νομιζω εννοει αυτο που εχω και εγω οτι δηλαδη οταν σου ζηταει δικαιωματα μια εφαρμογή δεν πατιεται το "επετρψε" μονο το απέρριψε...πρεπει να μπεις στην ασφαλεια να τα δώσεις ενα ενα
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrispre913: “Παράθεση από Thracia: “@chrispre913 Τα από πανω και μέτρημα της συσκευής τι λέει το αυτοκόλλητο από πισω και τι φορτιστη εχει ! Αν είναι από banggood παίζει να είναι Kate :)” Καλά τώρα σωθηκες από Ελλάδα το πήρε πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν ειπα οχι και απο κινα τα στελνουν ετσι (καποια μαγαζιά) εγω απλα λεω οτι αξιζει να αφιερωσει χρονο να το κανει να δουλευει σωστα..οι οδηγοι εχουν φωτογραφίες και δεν ειναι τοσο δυσκολο(ελτος …
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrispre913: “Παράθεση από kon.geo: “Αρχικα τσεκαρε bootloader και πες μας (οι οδηγοι υπαρχουν ολοι στην υπογραφη μου) Παντως πας για περασμα official...” Αυτός δεν ασχολείται με αυτά, και εγώ δεν είμαι κοντά για να τον βοηθήσω αν το αφήσουμε έτσι θα έχει κάποιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κατα πασα πιθανοτητα θα εχει θεματα.Ενδεικτικα προβληματα: Μη αναγνωριση σιμ,κολληματα γενικα και σε καμερα και τα σοβαρα επανακεινησεις και πιο σπανια κλε…