Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 427.
-
Καλησπέρα παιδια! Για να αναβαθμίσω στην rom αυτή από την 6.7.21 dev ελληνική θα πρέπει να και και factory reset ή αναβαθμίζω όπως θα αναβάθμιζα απλά σε μια νεότερη dev μέσω twrp;
-
Καλησπέρα παιδιά! Επανέρχομαι με λίγες μαζεμένες απορίες... Θα ήθελα να ρωτήσω πως από dev ελληνική rom περνάμε σε stable; Περνάμε την ρομ στη μνήμη του κινητού και μετά με twrt την κάνουμε εγκατάσταση; Τι ακριβώς κάνουμε wipe; Οι stable παίρνουν και αυτές κατά καιρούς αναβαθμίσεις και σου δίνουν δικαιώματα superuser; Και τέλος αν γνωρίζετε αν η τελευταία έχει κάποια θέματα ή είναι μια χαρά για να την περάσω.
-
Παράθεση από demakhs: “Στο Google keyboard πας στις πρόσθετες ρυθμίσεις και πειράζεις αυτό για τους απλους χαρακτήρες για να γράφεις 160. Στο SwiftKey κατεβάσεις το πακέτο της Ελληνικής γλώσσας κ γράφεις επίσης 160. ” Google keyboard δεν έχει προεγκατεστημένο ή dev rom; Δεν βρίσκω αυτές τις πρόσθετες ρυθμίσεις που λες... Σε ποια καρτέλα βρίσκεται;
-
Παράθεση από yansta: “Παράθεση από tasospap1986: “Το έκανα και έχω την εντύπωση πως είναι πολύ καλύτερα. Για σιγουριά όμως θα το δουλέψω λίγο ετσι και θα σας ενημερώσω μήπως και κάποιος άλλος αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο και να βρει τη λύση εύκολα. Οπότε παύω πια να έχω δικαιώματα superuser; Και με τις εφαρμογές που θα ζητουν πρόσβαση su? Βέβαια για να μην γκρινιάζω η λειτουργικότητα που έχει το κινητό τώρα σε σχέση με πριν, η μέρα με τη νύχτα αλλά θα ήθελα να είναι και root. Ευχαριστώ πολύ για τη…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από tasospap1986: “Έτσι έκανα και τη χαζή δοκιμή εγώ και έγινε πατάτα... Τώρα έχει κοντά 10 λεπτά με την μπάρα γεμάτη και το mi στην οθόνη και δεν εκκινεί έπειτα απο το wipe cashe & dalvic... ” Factory reset από recovery ” Τώρα που το έχω κολλησει να φορτώνει έπειτα απο το wipe cashe και data πως το κανω το factory reseτ;
-
Παράθεση από geoanto555: “Αυτό φοβάμαι ότι δεν θα σβήσεις τίποτα άρα ούτε κ αυτό.. Περίμενε λίγο το ψάχνω.. 1. Open the Settings app. Note: The Settings app is one that has a huge gear icon. 2. Tap System Settings > Lite mode. 3. Slide the Lite mode switch to the off position. 4. Reboot your phone to normal mode. Δες στο τέλος .. ” Το θέμα είναι πως σε μένα βγάζει μόνο μαυρη οθόνη με την ώρα και το δίκτυο στο πανω μέρος. Καθόλου εικονίδια...