Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 427.
-
Καλησπέρα παιδιά. Στο kenzo μου έχω τη miui global beta 8.4.12. Έχω την global εδώ και εναμισο χρόνο περίπου. Το πρόβλημα που έχω τους τελευταίους μήνες έχει να κάνει με το proximity sensor. Ενώ λειτουργεί κανονικά, και στη δοκιμή cit είναι οκ και του κάνω calibration, αν έχω για καμία μέρα ανοιχη τη συσκευή και την ξεκλείδωσω σε υπαίθριο χώρο με αρκετό ήλιο, όταν επιστρέψω σε κλειστό χώρο δεν αναγνωρίζει πως δεν έχω καλυμμένη την οθόνη και χρειάζεται επανεκκίνηση για να λειτουργήσει κανονικά. Α…
-
Κατέβασα την 1.4 έκδοση της εφαρμογής από miui global Forum, αλλά δεν πέτυχε η διαδικασία που αναφέρεις σε redmi note 3 pro με dev rom 8.3.29.
-
Τώρα μιλάμε για τα θέματα από το store θεμάτων. Μάλλον είμαι off topic, αλλα Μπορείτε όμως να εγκαταστησετε θέματα τρίτων σε dev ρομ;
-
Καλησπέρα παιδιά. Στο rm3pro Μου έχω την 8.2.8 global beta και εδώ και κανά 2-3 τελευταίες ενημερώσεις δεν μπορώ να εγκαταστήσω θέματα τρίτων, παρόλο που εχω κάνει εγγραφή ως theme designer και εγκαθιστώ τα θέματα με το miui theme editor. Έχει κανείς καμιά λύση ή να αρκεστώ στα θέματα ττης εγαρφογής "θέματα";
-
Συγχαρητήρια σε όλους μας και στους διαχειριστές του φόρουμ για την απίστευτη δουλειά που κάνουν!
-
Ψήφισα σαν tasospap1986!!!
-
Παράθεση από NasDriver: “Αφού είναι ξεκλείδωτο καλύτερα να πάτε σε μία τελευταία fastboot rom με το mi flash ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Καλό θα είναι να διαγράψει πρώτα mi account. google account κτλ από μέσα...επίσης, να μην κάνετε επαναφορά αντιγράφου από backup...όλα από την αρχή θα ήταν καλύτερα. Φώτο, βίντεο, επαφές, εάν τα συγχρονίζει στο mi account ή αλλού θα γυρίσουν όλα πίσω μόνα τους ” Εννοείς να διαγράψει απο το miaccount αντίγραφα αρχικ…
-
Παράθεση από spideman3: “Παιδιά έχετε πάει Ρυθμίσεις - Πρόσθετες Ρυθμίσεις - Φλας ειδοποίησης και η επιλογή Φώτιση κατά την φόρτωση είναι ενεργοποιημένη? Γιατί όσο φορτίζει η συσκευή πρέπει να ανάβει. Όταν φθάσει στο 100% τότε σταματάει να ανάβει το led. ” Ναι αυτό λέμε κι εμεις...Απλά σε παλαιότερες ρομ αναβε ακόμα κι αν είχε τελειώσει η φόρτιση. =============== Ιουλ 16th 2017, 3:21pm =============== Καλησπέρα παιδιά. Έχουμε ένα θέμα με το rn3pro ενός φίλου. Τρέχει την stable 6.8.18 την ελληνικ…
-
Και πως θα μπορέσω να περάσω την global rom στο RedMi note 3 pro φίλου που έχει την ελληνική ρομ;
-
Δηλαδή αν θέλουμε να εγκαταστησουμε την τελευταία global dev και όχι την China έκδοση, πρέπει να κάνουμε τη διαδικασία με το αγγλικό pc suite; σωστά ;
-
Παράθεση από The_Kostas: “Καλησπερα κι απο μενα! Εκανα αναβαθμιση μετα απο καιρο με Global Dev απο 6.12.15 σε 7.7.6 και υπαρχουν τα εξης θεματα: 1. Όταν τελειώσει η φόρτιση σβήνει το λαμπάκι. 2. Δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες των επαφών όταν με παίρνουν τηλέφωνο. Ούτε μικρή ούτε μεγάλη. 3. Στην ειδοποίηση της οθόνης για κλήσεις δεν έχει ελληνικά (missed calls). 5. Όταν φορτιζεις με άλλο φορτιστή δεν ανάβει λαμπάκι αλλά φορτίζει. Εχει προβληματα η ρομ; Τι μου συστηνεται να κανω; ” Καλησπέρα σε ό…
-
Συγχαρητήρια!!!
-
Καλή τύχη σε όλους!!!
-
Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ εδώ και τρεις ημέρες να κάνω αίτηση για να ξεκλειδώσω botloaed αλλά μου λέει "Please input correct name". Ποιο όνομα βάζω; Τον 10ψηφιο του mi account ή το nickname που βάζουμε στο global forum; Το δοκιμάζω και με νέο λογαριασμό και με λογαριασμό που παλαιότερα είχα ξεκλειδώσει και μου γράφει το ίδιο...