Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-427 από 427.
-
Κατάλαβα... Οπότε περιμένω μέχρι να πέσει από κανέναν φίλο 64 bit υπολογιστής για να προχωρήσω τη διαδικασία! Η σειρά που πρέπει να ακολουθήσω είναι: 1) εγκαθιστώ dev rom 2) ξεκλειδώνω τον boot loader 3) εγκαθιστώ official κινεζικη 4) περνάω την ελληνική; Από τη διαδικασία αυτή θα χαθούν τα πάντα από την συσκευή; Για να κάνω Back up πρέπει να τοποθετήσω sd ή γίνεται και στον υπολογιστή; Συγγνώμη για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων...
-
@Bodai, Δυστυχώς δεν βρήκα ακόμα κάποιον φίλο που να έχει 64bit υπολογιστη... @vortalhe δλδ πρώτα περνάω την dev rom όπως είναι κλειδωμένος ο bootlader κι έπειτα τον ξεκλειδωνω και ακολουθώ τη διαδικασία για flash της ελληνικής rom? Για να περαστεί η dev rom πρέπει και πάλι να έχω 64 bit υπολογιστή; Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας!!!
-
Καλησπέρα σε όλους.Πριν 2 μέρες παρέλαβα το redmi note 3 pro από κινεζομάγαζο, αλλά είχα κάνει την παραγγελία προτού διαβάσω το forum σας και μου ήρθε με την multilanguage MIUI 7.1.9.0.o σταθερή, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί το proximity sensor και να έχει κάποια θέματα η αυτόματη φωτεινότητα. Επειδή λοιπόν δεν έχω 64bit υπολογιστή να αλλάξω την rom προσπάθησα να ξεκλειδώσω απλά τον bootloader έχοντας πάρει μήνυμα από την xiami. Έτρεξα λοιπόν την εφαρμογή MiFlashUnlock και έκανα σύνδεση του κ…