Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 427.
-
Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Παιδιά δεν είμαι μέλος και μου λέει πως δεν έχω δικαίωμα πρόσβασης στη σελίδα...
-
Αααα οκ και χαρηκα πως θα περάσει έτσι χαλαρά....Σε ευχαριστώ πάντως!
-
Τέλειο Γιώργο!!! Πολυ χρήσιμο!!! Για να τρέξει πρέπει να έχουμε την ελληνική ρομ ή γίνεται και με global;
-
Καλησπέρα παιδιά! Έχουμε ένα 3s με global 7.2.9/beta. Η φίλη μου πάτησε κάτι στη συλλογή και τώρα πια όταν πάω να ανοίξω τη συλλογή βγάζει "Συλλογή απενεργοποιημενη, δεν απαιτούνται άδειες" και δεν μπορούμε να ανοίξουμε τις φώτο.Ανοιγει στιγμιαία η εφαρμογή και κλείνει με το μνμ αυτό. Καμία ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε; =============== Φεβ 13th 2017, 11:09pm =============== Παράθεση από tasospap1986: “Καλησπέρα παιδιά! Έχουμε ένα 3s με global 7.2.9/beta. Η φίλη μου πάτησε κάτι στη συλλογή και τώρ…
-
Αντε λίγο ακόμα έμεινε!!! Πρώτοι Με τον δεύτερο να τρέχει μάταια να μας πιάσει, όπως λέει και ο Αλέφαντος!!!
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από Alex_MLT: “...να συμπληρώσω σχετικά με το μετάλιο, θα χρειαστεί επίσης εξέταση αίματος και ούρων για διασταύρωση DNA. ” Παράθεση από themakos66: “Παράθεση από Liopetis: “Και τέλος να έχεις 10ετή μόνιμη παραμονή στην Ελλάδα ” εισόδημα κάτω από 30.000,00 ευρώ , ακίνητη περιουσία κάτω από 150.000,00 ευρώ και φυσικά να βγάζεις antutu score πάνω από 100.000 μονάδες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ” Το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονιμάτων παίζει η καταργήθηκε. Καρντάση το χιο…
-
Καλησπέρα παιδια! Ξέρει κανείς το μετάλλιο για τη συμμετοχή σε κρίσημη ψηφοφορία πότε το παίρνουμε;
-
Κάθε φορά που θα ψηφίζουμε πρέπει να το δημοσιεύουμε εδώ; Θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες σε κλήρωση αν έχουμε περισσότερα ποστ;
-
+1 tasospap1986 και +1 tasospap19862
-
+1 σαν tasospap1986 και +1 σαν tasospap19862
-
+1 ως tasospap1986