Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 427.

• Παράθεση από endlessterror: “SOS την έχω κάτσει τη βάρκα, δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει κανείς. Μόλις πήρα στα χέρια μου ένα RN3 Pro 2/16, το οποίο για κακή μου τύχη είχε πάνω Android 6 stock. Το ξεκλείδωσα και πήγα να βάλω την TWRP. Εκεί μου ζητούσε να κάνω decrypt το data partition. Δεν ήξερα το pass, για αυτό έβαλα την πειραγμένη ROM σε κάρτα SD και την έγραψα μέσω TWRP από εκεί. Αποτέλεσμα: bootloop, βγαίνει για 1-2 " το Mi logo και τίποτα άλλο. Μετά σκέφτομαι να βάλω μια παλιά official bet…

• Τελικά η λυση δόθηκε από τον geoanto555 που κατάφερε και μου πέρασε την global miui beta με android 6!!! Όλα προς το παρόν λειτουργούν μια χαρά!!!

• Παράθεση από chrisnik: “Παιδες μια βοηθεια! Ξαφνικα σημερα σταματησε να μου συγχρονιζει η εφαρμογη μαιλ.... Εσβησα λογαριασμό κ τον ξανα εβαλα, εκανα κ καθαρισμο δεδομένων και τπτ... Κολλαει παλι στον συγχρονισμο... Μπορω να κανω κατι??? Ok ενιωσε επιτελους!!! Απο το πρωι με βασανιζε... ” Κι εμένα δεν εμφάνιζε τους φακέλους μου η εφαρμογή Mail της ρομ και κατέβασα του yahoo αν και με του gmail είναι μια χαρα.

• Το md5 είναι οκ. Tην μαγειρεύω και περνάω και τις 2 στο κινητό και να δω τι θα γίνει...

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από tasospap1986: “Ναι μου ζητάει κανονικά το πιν και για τη δευτερη σιμ και το δέχεται κανονικά. Έπειτα με πετάει στην οθόνη κλειδώματος και ζητάει ξανά πιν και για τις 2 σιμ. Στις ρυθμίσεις δεν προλαβαίνω να πάω γιατί κλειδώνει η οθόνη κλειδώνει πολύ γρήγορα... ” Αυτό μου το είχε κάνει παλαιοτερα σε μία rom πριν 8-9 μήνες περίπου.Το προσπέρασα ξαναφλασάροντας την ίδια rom με Factory Reset. όταν ανοίγει το κινητό μην βιάζεσαι να το σετάρεις Δώσε του λίγο χρόνο, και…

• Ναι μου ζητάει κανονικά το πιν και για τη δευτερη σιμ και το δέχεται κανονικά. Έπειτα με πετάει στην οθόνη κλειδώματος και ζητάει ξανά πιν και για τις 2 σιμ. Στις ρυθμίσεις δεν προλαβαίνω να πάω γιατί κλειδώνει η οθόνη κλειδώνει πολύ γρήγορα...

• Παράθεση από gkalen: “@tasospap1986 Συνδέσου σε fastboot και άνοιξε το Miunlock να ξεκλειδωσεις bootloader , τώρα. .. EDIT Δεν χρειάζεται να τσεκαρεις τίποτα , απλά δοκίμασε να ξεκλειδωσεις bootloader όπως σου είπα .. ” Καλημέρα! Χθες όσο περίμενα απάντηση από καποιον κατέβασα ξανά τη ρομ σου και την πέρασα στην εσωτερική μνημη χωρίς να περάσω κάποια επιπλέον εφαρμογή. Μετά απο άλλο ένα factory reset τελικά φλάσαρε κανονικά. Τον έλεγχο Md5 στο twrp δεν τον είχα τσεκάρει ούτε στην πρώτη περίπτωση…

• Παράθεση από Bodai: “@tasospap1986 υπάρχει περιπτωση να ανεβάσεις ενα screenshot μόλις βγάλει το TWRP το error να δω τι γράφει πριν απο το error? ” Πως κάνω το screenshot στο twrp; =============== Νοε 19th 2016, 9:23pm =============== Γραφει: updating partition details... ...done FULL SELinux support is present. MTP Enabled Installing zip file '/sdcard/downloaded_rom/xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.4.0.zip' Checking for MD5 file... Skipping MD5 check: no MD5 file found Updater…

• Επίσης όση ώρα το είχα σε adb κατάφερα και άνοιξα την μνήμη του κινητού και πέρασα την ρομ στην εσωτερική μνήμη του κινητού. Και πάλι το ίδιο σφάλμα μου εμφανίζει αν προσπαθήσω να εγκαταστήσω την ρομ... Βέβαια έχω περάσει εφαρμογές δικές μου στον φάκελο data/app της αρχικής ρομ και αλλάζει το md5. Να προκαλεί αυτό το πρόβλημα; =============== Νοε 19th 2016, 9:11pm =============== Παράθεση από Bodai: “Κανε μια φορά ακόμα Wipes μετά Reboot -> Recovery για να διαβάσει εκ νέου τα partition to TWRP κ…

• Οχι εκει δεν έβγαλε κανένα σφάλμα... Και έκανα πολλά wipes και πολλες προσπάθειες για Install...

• Ρε παιδιά είναι κανείς εδώ να βοηθήσει; Ούτε με sd μπορώ να φλασάρω ούτε με otg ούτε με cmd! Προφανώς για το cmd υπάρχει θέμα με τους drivers...

• Παράθεση από Bodai: “@tasospap1986 καντο με κάρτα μνημης ή με usb otg. Οτι απο τα 2 έχεις .. ” Μπήκα στο twrp. Έκανα reboot σε recovery. Μετά factory reset και για να είμαι σίγουρος advanced wipe, wipe dalvic,cache, data. Μετά install από την κάρτα μνήμης και μου βγάζει: updater process ended with error: 3 Error installing zip file '/sdcard1/xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.4.0.zip. Πως προχωράω τώρα;

• Αν περάσω τη ρομ σε καρτα μνήμης θα μπορέσω να κάνω την εγκατάσταση;

• Έλα όμως που δεν μου ανοίγει ο υπολογιστής τη μνήμη του κινητού για να περάσω την ρομ... Πατώντας τον φάκελο redmi note 3 pro μου λέει πως είναι κενός...

• Backup μόνο στο gmail. Τπτ άλλο... Περνάω την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.4.0 μετα από factory reset; Δεν μπορώ να έλεγξω αν κλείδωσε ο Bootloader ούτε με τον οδηγό αυτό... Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error)

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Διόρθωσα το όνομα του αρχείου που έλαβα. DEval περασα όχι stable. Μπερδεύτηκα με τα Mail. Φόρτωσε κανονικά, ζητάει Pin και τα δεχεται κανονικά. Το δαχτυλικό αποτύπωμε δεν το δέχεται αλλά και με patern να παω να ξεκλειδώσω, ξεκλειδωνει στιγμιαία και με πετάει στην οθόνη κλειδώματος. Αυτό γίνεται συνεχως

• (VIP mail) FIX της (Devel) GTV-6.11.17 ROM για το RedMi 3 PRO (Kenzo)\\ xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1-6.11.17.zip

• Μα παραπάνω είπα πως είμαι stable! Ρώτησα 2 με 3 φορες αν είναι stable ή dev και κανείς απο τη διαχείριση δεν μου απάντησε. Στο προφίλ μου έχω δηλώσει ΜΟΝΟΝ stable και μου ήρθε mail με αυτή την ρομ. Τώρα την έκανα την ενημέρωση χωρίς factory reset και δεν μπορώ να ξεκλειδώσω το κινητό! Μπορεί καποιος απο την ομάδα διαχείρισης να μου απαντήσει υπεύθυνα τι μπορεί να γίνει τώρα; Πως μπορώ να πάω ξανά σε stable XTRV; Μπορώ να ελέγξω αν κλείδωσε ο bootloader με κλειδωμένο το κινητό;

• Για να περάσω την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1-6.11.17 χρειάζεται factory reset ή μόνο dalvic και cache;