Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.
-
Καλησπέρα και από εμένα. Να πω και εγώ τον πόνο μου. Παράγγειλα με Priority Direct Mail από Banggood ένα Redmi Note 7 στις 27 Αυγούστου και έφυγε 28 Αυγούστου. Στις 30 Αυγούστου γίνεται Pre-Advised στο PostNL και από τότε έχει κολλήσει εκεί. Βρήκα ένα site που δείχνει αναλυτικά την πορεία και βλέπω ότι από 1η Σεπτέμβρη έχει κολλήσει στο "Customs clearance completed". Έχω παραγγείλει άπειρα πακέτα με Priority Direct Mail του Banggood και όλα δεν έχουν μείνει πάνω από 5-6 ημέρες σε κατάσταση Pre-A…
-
Καλησπέρα και από εμένα και χρόνια πολλά! Παρέλαβα σήμερα το Mi Band 3 (όχι το NFC) και δυστυχώς έχω και εγώ ερωτηματικά. Έκδοση: 2.3.0.6 με το MiFit το Ελληνικό και με manual περασμένο ξανά το firmware και το .res και πάλι τα ίδια. Καμιά ιδέα ή να κάνω downgrade?
-
Καλησπέρα στην ομάδα, Έχω ένα Redmi Note 5a (mdg6) του οποίου είχε χαλάσει η οθόνη, αγόρασα μια από το Ali, την άλλαξα και δουλεύει μια χαρά. Το θέμα είναι, όταν κλειδώνω το κινητό, μετά από κάτι δεύτερα (4-5) κάνει από μόνο του restart. Αν το βάλω ωστόσο στη φόρτιση, και με κλειστή οθόνη, δεν κάνει επανεκκίνηση. Αν το αφήσω ξεκλείδωτο, με την οθόνη αναμμένη, ούτε τότε κάνει επανεκκίνηση. Υποθέτω είναι κάτι με το low power mode που μπαίνει όταν κλειδώνει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω. Καμία ιδέα; Τ…
-
Προσοχή με TomTop. Τους έγραψα να στείλουν την Xiaomi Dashboard που πήρα από αυτούς με ZDP Method και το στείλανε με ό,τι να'ναι και έφαγα τελωνείο. Ευτυχώς το PayPal κατάλαβε τι έγινε και ότι με γράψανε όταν τους το είπα αυτό και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Προσωπικά, ποτέ ξανά TomTop.
-
Καλησπέρα, Ήθελα να κάνω format το Redmi Note 4 μου και δεν ήξερα ποια fastboot έκδοση έπρεπε να κατεβάσω. Το "official twrp" app έλεγε ότι έχω το dior οποτε κατεβασα το dior. Οταν πηγα στο MiFlash και το έβαλα κλπ, μου έβγαλε error missmatching image and device. Σε αυτό το σημείο να πω οτι του κινητου ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος. Με βοηθαει ο συμφορουμιτης @8anos και μου λεει οτι εχω την Mido εκδοση. Το κινητο περιμενει σε fastboot mode μεχρι να κατεβει το αρχειο. Με το που παταω το power κα…
-
Καλησπέρα ομάδα, Όπως γράφω και στον τίτλο είμαι καινούργιος χρήστης της Xiaomi και θα ήθελα μια βοήθεια. Έχω επισυνάψει μια φωτογραφία με τα χαρακτηριστικά της συσκευής μου. Το κινητό, μετά από κάτι βιντεάκια στο YouTube το rootαρα κανονικά. Το θέμα είναι ότι θα ήθελα να το κάνω ένα format. Για να το κάνω, διάβασα ότι πρέπει να πάω σε flashαρισμένο ROM ή να ξανά κάνω flash την ήδη ROM του κινητού. Εγώ θα ήθελα να το κάνω format και να πάω στο MIUI 9. Θα μπορούσε κάποιος να με καθοδηγήσει μην το…
-
Καλή τύχη σε όλα τα παιδιά και καλό μήνα να έχουμε, με υγεία!
-
Παράθεση από GAIOKTHMONAS: “Οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι υποκειμενικές γιατί δύσκολο να έχουν περάσει από τα χέρια πολλών ανθρώπων και οι 2 συσκευές ώστε να πάρεις αντικειμενική απάντηση (αλλά και πάλι είναι θέμα γούστου). Από τη στιγμή που θα την χρησιμοποιήσεις σαν δεύτερη συσκευή μην προβληματίζεσαι ιδιαίτερα. Έχεις διαβάσει ήδη κάποια πράγματα για τις 2 συσκευές οπότε θα έχεις συγκλίνει προς κάποια. Θα διαβάσεις και τα σχόλια όσων έχουν στην κατοχή τους τουλάχιστον μία από τις δύο συ…
-
Καλησπέρα παίδες, Καλώς σας βρήκα και εγώ. Είμαι έτοιμος να κάνω την πρώτη μου αγορά όσον αφορά την εταιρία Xiaomi και σιγά σιγά να μπω και εγώ στο τρυπάκι. Γενικότερα, έχω iPhone 6 σαν main συσκευή τώρα αλλά πάντα μ'άρεσε να πειραματίζομαι,οπότε why not? Μετά από διάβασμα και reviews κλπ κατέληξα είτε στο "Xiaomi Mi5 5.15-inch 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 820 Quad Core 4G Smartphone" είτε στο "Xiaomi Redmi Note 4 Fingerprint 5.5-inch 3GB RAM 32GB MTK X20 Deca-core 4G Smartphone Black". Ξέρω ότι …