Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Διακοπή δεδομένων σε mi4i
a4ex - - Mi-4i (Ferrari)
Μήνυμααπενεργοποίησα το Internet Day Pass. έτσι θα σώσω κάτι σε περίπτωση που τα ανοίξω κατά λάθος. αν βρω και καμιά εφαρμογή που να κλείνει secret data, ένας φίλος έχει lenovo, και το security app έχει option για τέτοιο control. Ευχαρίστω για τη βοήθεια.
-
a4ex - - Mi-4i (Ferrari)
ΜήνυμαCosmote, και έγινε όπως τα λες. Όποτε για κάποια kB μου έφαγε euro ολόκληρο.
-
a4ex - - Mi-4i (Ferrari)
ΜήνυμαΌπως έγραψα στο τελευταίο post μου Σύμφωνα με τη "Ασφάλεια" η εφαρμογή που κατανάλωσε δεδομένα είναι Πλαίσιο Υπηρεσιών Google έκδοση 5.0.1-1602158
-
a4ex - - Mi-4i (Ferrari)
Μήνυμαέκανα attach το "σχετικά με το τηλέφωνο". Σύμφωνα με τη "Ασφάλεια" η εφαρμογή που κατανάλωσε δεδομένα είναι Πλαίσιο Υπηρεσιών Google έκδοση 5.0.1-1602158
-
a4ex - - Mi-4i (Ferrari)
ΜήνυμαΚαλημέρα, Έχω ένα mi4i και κλείνω τα δεδομένα για οικονομία. Συνειδητοποίησα ότι και με κλειστά τα δεδομένα κάποιες εφαρμογές, που έχουν να κάνουν με το Android πήραν access στα δεδομένα ακόμα και όταν είναι κλειστά. Το αποτέλεσμα, δεν είχα δωρεάν δεδομένα και κατανάλωσε όλες τις μονάδες + επέκταση αυτόματη από cosmote €3. Πως μπορώ να κλείσω με εύκολο τρόπο εντελώς τα δεδομένα; Χωρίς να βγάζω APN κλπ... Ευχαριστώ.