Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 52.

• Ψάχνω κ εγώ απάντηση σε αυτό το ερώτημα... Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν παιδιά... Μετά την ενημέρωση σε miui 12 έχω θέμα... Το γύροσκοπιο κολλάει... Το κατάλαβα σε παιχνίδι που παίζω... Μπαίνω σε αυτό το μενού κ δε κάνει τίποτα εκεί που λέει για καλιμπραρισμα... Τι κάνω μήπως γλυτώσω το Hard reset? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μου έβγαλε αυτή την ενημέρωση... Τη έκανε κάνεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ ευχαριστώ... Κ για την αμεσότητα... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

fanismarg1977 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από thanostek: “Καλησπέρα στην ομάδα! σήμερα πρωί πρωί πέρασα την ελληνική ρομ (Note 5 whyred). το κινητό έχει κάποια μικρολαγκαρίσματα και η φωτογραφική μου φαίνεται λιγότερο ποιοτική από όταν δοκίμαζα την Miui 10 beta. είναι ιδέα μου?και η οφίσιαλ Miui έχει αυτά τα μικρολαγκαρίσματα?μήπως δεν μπήκε σωστά στο κινητό?αντιμετωπίζει κάποιος άλλος παρόμοιο θεμα? P.s. Μπορώ να φλασάρω την official miui 10 beta με fast boot ή μέσω twrp?” Πως τα πάει το κινητό με την ελληνική ρομ; ρωτάω εσένα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Το βράδυ θα δοθεί σε όλους, οπότε περιμένεις Θα την βρεις εδώ μόλις βγει ---> xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/365” Α ωραία την κατεβάζω αύριο τότε... Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “H νεότερη 8.7.10 που πήρα σήμερα είναι ακόμη καλύτερη. ;)” Αυτή είναι για τα vip μέλη; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Ναι φυσικά MIUI 10. ;)” Έχει bugs ή δουλεύει καλά; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το θέμα είναι πως δεν το κάνει πάντα... Χθες όλη μέρα δούλευε υποδείγματικα... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει πιθανότητα να μου "την κάνει" καμία εφαρμογή;

• Παράθεση από makis1024: “for Xiaomi Redmi Note 5/ Note 5 Pro Power Volume Side Key Button Flex Cable ON OFF Switch Flex Cable Replacement Repair Parts for Xiaomi Redmi Note 5/ Note 5 Pro Power Volume Side Key Button Flex Cable ON OFF Switch Flex Cable Replacement Repair Parts -in Mobile Phone Flex Cables from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard Εγώ θα δοκίμαζα αλλαγή power flex cable, εάν το έχεις πάρει από έξω το κινητό...” Θα φλασαρω την ελληνική XTRV…

• RE:

fanismarg1977 - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Για δοκίμασε να κάνεις μία επανεκκίνηση της συσκευής ή ακόμα και τερματισμό” Έκανα πολλές... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι δεν δείχνει να είναι κολλημένο μέσα... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έβγαλα την θήκη κ τα ίδια... Δείχνει να μην λειτουργεί το vol down... Μπαίνει στο αθόρυβο μόνο του... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε παιδιά για δείτε λέτε να έχει θέμα το κινητό; πατάω το Vol down κ τίποτα... ddb73c0ed37bfa074e7b659624bd6436.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

fanismarg1977 - - Recoveries

Μήνυμα

Οκ... Αύριο θα την περάσω γιατί είμαι για δουλειά τώρα... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Βρε Γιώργο, βρε Γιωργο, τοσες φορές τα χουμε πει, ακόμα δεν τα μάθες...άστα τα προκαταρκτικά! Twrp-->wipes-->(κουμπάκι) format data-->back, back-->reboot to recovery-->αντιγραφή την rom από το pc στον εσωτερικό αποθηκευτικό χωρο-->install-->καφεδακι-->έτοιμος” Αυτά τα βήματα δηλ;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Πέστε μου λίγο τα wipe που θα κάνω... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Λοιπόν... Θα ξανάκανω εγκατάσταση το recovery από cmd... Θα έχω βάλει πριν τη ρομ στο κινητό χύμα... Κατέβασα την 8.1 whyred V10 XTRV 8.7.5. θα μπω στο custom recovery κ τι wipes θα κάνω; θα σβηστούν τα πάντα απ το κινητό; εννοώ ότι υπάρχει στη μνήμη θα χαθεί; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Κ πρέπει να το κάνω εγκατάσταση ξανά; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Οκ αυτό εννοούσα! :)” Τώρα είμαι στη δουλειά... Αύριο θα κατεβάσω την ρομ... Ποια να κατεβάσω; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk