Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 52.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από fanismarg1977: “Είναι καμιά ρύθμιση να κάνω; συμβαίνει κ σε εσάς; ” Λογικό δεν είναι ? Στις περισσότερες οθόνες το ίδιο συμβαίνει. ;)” Μα σε κανένα άλλο κινητό δεν το έχω παρατηρήσει... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από fanismarg1977: “Πάλι τα ίδια παιδιά... Δεν πατάει το power button όταν μου βγάζει μόνο του τη μπάρα αθόρυβο... 9.5.17.0... Πριν λίγες ώρες αναβάθμιση... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το "Μην ενοχλείτε" (γνωστό και ως DND mode) για συγκεκριμένες ώρες ? Ψάξε στις ρυθμίσεις.” Όχι το τσέκαρα αυτό... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Ειναι στο mi cloud... Για εμενα ξεκλειδωσε κ περνα καθαρη ρομ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.” Το βρήκα... Οκ ευχαριστώ... Θα κάνω επαναφορά εργ ρυθμίσεων κ βλέπουμε... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Βασικα εχεις συχρονισμενα τα παντα με mi cloud? Εκει που λεει αντιγραφο αρχικης οθονης το εχεις ενεργοποιημενο?? Αν ναι τοτε πας ρυθμισεις.. Προσθετες.. Αντιγραφη κ επαναφορα κ κλικ στο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Για εμενα καλο ειναι να ξαναπερασεις τις εφαρμογες απο την αρχη... Τα υπολοιπα ερχονται με το που βαλεις τον λογαριασμό σου στο mi cloud” Αντίγραφο αρχικής οθόνης δεν το βρίσκω... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Παράθεση από chrisnik: “Δεν παιρνεις ενα backup κ να κανεις ενα factory reset???δεν ειδα καπου να αναφερεται τετοιο κολλημα.. Μηπως καποια εφαρμογη τρεχει στο background κ στο δημιουργεί ολο αυτο?? ” Σύμφωνα με όσα διάβασα, είναι το κινέζικο μοντέλο στο οποίο οι τύποι από το Banggood έριξαν την global rom πάνω από την κινέζικη (με ποιον τρόπο?). Κάτι δεν έκατσε καλά από την αρχή.” Με την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων θα σβηστούν όλα απ το κινητό; Στάλθηκε από το Red…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Παράθεση από fanismarg1977: “Πάλι τα ίδια παιδιά... Δεν πατάει το power button όταν μου βγάζει μόνο του τη μπάρα αθόρυβο... 9.5.17.0... Πριν λίγες ώρες αναβάθμιση... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν παιρνεις ενα backup κ να κανεις ενα factory reset???δεν ειδα καπου να αναφερεται τετοιο κολλημα.. Μηπως καποια εφαρμογη τρεχει στο background κ στο δημιουργεί ολο αυτο??” Για πες... Πως παίρνω back up κ πως κάνω επαναφορά; να το δοκιμάσω... Στάλθ…