Την έβαλα πριν λίγο... Δε βλέπω καμία διαφορά... Όλα καλά φαίνονται... Παράθεση από topmar: “Έβγαλε και σε μένα update την 9.5.17.0, αρκετά μεγάλο, 372ΜΒ.... Την έβαλε κανείς; Εντυπώσεις; Τώρα την κατεβάζω..... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βγάζει αυτή τη μπάρα από πάνω κ δεν κατεβαίνει η κουρτίνα... 9b6a8206e06189fc298d88fc086ef0a4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παιδιά μου κάνει σχέδια πάλι... Μπαίνει στο αθόρυβο μόνο του κ δεν πατάει το power buttons... 17cd8e363866ed9502e0beda1c07e249.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έχω στα χέρια μου 3 μέρες... Πολύ γρήγορο καλή οθόνη... 190€ το πήρα... Σε άλλη εταιρεία θα θες 300€ στο χαλαρό για τέτοια συσκευή... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γρήγορη ερώτηση... Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση apk εκτός play store... Που είναι στα μενού να επιλέξω την εγκατάσταση από άγνωστες πήγες; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από spideman3: “Για εμένα κάνε το δυο - τρεις επανεκκινήσεις, που πιστεύω θα το έκανες. Αν δεν στρώσει εγώ θα έκανα wipe all από την στιγμή που λες ότι μόλις το πήρες, υπόψιν θα χαθεί κάθε αρχείο. Και θα περνούσα την καινούργια σταθερή 9.5.14 από εδώ MiUi 9.5.14 Oreo update for Redmi Note 5 Pro - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ή κάνε την εγκατάσταση χωρίς wipe all μπορεί να στρώσει.” Το δικό μου με αυτή τη ρομ που έχει θα το πάρει αυτό το update; είμαι τελείως άσχετος... …