Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.
-
hvUsVm@NasDriver Δυστυχώς και μετα το Factory Reset συνεχίζει να κάνει συνεχώς αναζήτηση σήματος gps με τη μόνη διαφορά οτι αυτh τη φορά μετά απο κανένα 5λεπτο εντοπίζει και κλειδώνει το δορυφόρο. Καμιά ιδεα? Κατι που ξεχασα να αναφέρω στο προηγούμενα post είναι ότι η βάση για το κινητό που χρησιμοποιώ στο αμάξι είναι μαγνητική,αλλά απο αυτα που διαβασα σε διάφορα φόρουμ δεν επηρεάζει το GPS. 515_Qo_Wd_ui_L_SL1001.jpg
-
@NasDriver θα το δοκιμασω αλλα μεσω twrp πως ακριβως κανω reset για να μη κανω καμια βλακια ?
-
@NasDriver Οχι ... να κανω μεσω twrp ?
-
@NasDriver ναι και αυτο και απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση.Μηπως να εκανα factory reset?
-
@NasDriver το εχω δοκιμασει ηδη αρκετες φορες χωρις αποτελεσμα.Υπαρχει περιπτωση να φταιει η αναβαθμιση απο XTRV Stable 8.2.1.0 σε 8.5.1.0?
-
Καλημέρα σε όλους . Τους τελευταίους μήνες όταν ανοίγω το google maps ή το waze το κινητό κάνει συνεχώς αναζήτηση σήματος gps και κολλάει σε αυτό το σημείο,μπορεί να ξεκολλήσει για λίγα δευτερόλεπτα αλλά μετά πάλι το ίδιο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω τους χάρτες στην οδήγηση. Η ROM που έχω περάσει είναι η XTRV Stable 8.5.1.0,έχω δώσει τα σωστά δικαιώματα στις εφαρμογές να διαβάζουν συνέχεια τα δεδομένα του GPS και φυσικά να μην κλείνουν όταν η συσκευή μπαίνει σε αναμονή. Τι θα μπο…
-
Νομίζω ότι τα κατάφερα με την εγκατάσταση. Αλλα έχω μια τελευταία απορία,ενώ στο εμαιλ που έλαβα για τη διαθέσιμη αναβάθμιση αναφέρει ότι η νέα Rom Περιλαμβάνει την εφαρμογή της κοινότητάς μας από τον iAmLiakos μετα την αγκατασταση η εφαρμογή δεν υπάρχει πουθενά...υπάρχει περίπτωση να μην εχει εγκατασταθεί σωστά η νέα ROM?
-
Στα VIP members οταν ειναι διαθέσιμο ενα νεο update αποστέλλεται ενα μαιλ ενημερωσης. Στο εμαιλ αυτο σε μια παράγραφο αναφέρει : [b]ΟΔΗΓΙΕΣ[/b] Περιέχει το TWRP Recovery by Michael Η Xiaomi εσνωμάτωσε στις ROM το MMS Mod Περιλαμβάνει την εφαρμογή της κοινότητάς μας από τον iAmLiakos [/i] Το Twpr recovery by Michael ειναι καινούρια έκδοση του TWPR που πρέπει πει να κανω κατι ιδιαίτερο για την αγκατασταση του ή γίνεται αυτοματα με την εγκατάσταση της νεα rom.
-
Καλή επιτυχία!
-
Μάλλον το πρόβλημα προέρχεται από το find my device ,σε κάθε επανεκκίνηση η αλλαγής sim αποστέλλεται ενα μήνυμα σε αυτον τον αριθμό για να βρει τη συσκευή.Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Απο το xda: I wonder why my phone sent an SMS message to 00447786209730 right after installation ? και επίσης για δείτε και αυτo : youtube.com/watch?v=ABC99PgNoyc
-
@NasDriver ειναι απενεργοποιημενο ,το εχω γραψει και στην αρχη.
-
πρεπει να περιμενω,αφαίρεσα και ξαναπέρασα το mi account να δω τι θα κανει.Εχω μια υποψία οτι στέλνει αυτόματα μήνυμα όταν η μπαταρία πέφτει κάτω από 20% ίσως να είναι μηχανισμός του Find Device αλλά δεν είμαι σιγουρος.Στην τελική θα διαγράψω εντελώς τον Mi account και θα δω εαν το ξανακάνει.
-
Τα έχω αφαιρεσει....!
-
Καλημερα σε ολους, τον τελευταίο μήνα μετά την αλλαγή κινητής συσκευής ,από το Sony Xperia Z σε Xiaomi Redmi 4 Pro/prime, παρατήρησα ότι από το κινητό αποστελλονται αυτόματα μηνύματα στον αριθμό +447786209730.Μετα απο λιγο ψάξιμο βρήκα οτι προέρχονται μαλλον απο το Micloud,αλλα δεν μπόρεσα να βρω τρόπο πως να σταματήσω την αποστολή. Το Mi Messenger είναι απενεργοποιημενο. Μήπως κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα και βρήκε λύση? αναφορά του προβλήματος στο αγγλικό Forum : MIUI sends SMS without infor…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαMε τη βοήθεια όλων σας και ειδικά του @NasDriver επιτελούς ξεκλείδωσα κι εγώ...το πρόβλημα ήταν κάποιο μπλέξιμο με το account μετάξι κινητού - English Forum - mi cloud...!!!Σας ευχαριστώ ολους
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@geoanto555 xaxaxaxaxax μου άρεσε όπως το εθεσες