Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-51 από 51.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Θα δοκιμάσεις όπως λέει ο Τάκης να αποσυνδεσεις λογαριασμό, θα ανοίξεις το miflash unlock θα το συνδέσεις με το +30 username και ενω ειναι ανοιχτό θα το βάλεις και στο κινητό πάλι με το +30. Θα το αφήσεις ανοιχτό για 5 λεπτά με συγχονισμό ανοιχτό- find device ρυθμιση κλπ και μετά θα κάνεις επανεκκίνηση σε fastboot. Προσοχή να είναι ανοιχτό το miflash unlock σε όλη την διαδικασία.. ” @geoanto555 αρνείται πεισματικά
-
Μήνυμα@takisfrag δεν πέτυχε
-
Μήνυμα@geoanto555 ναι μόνο σε αυτό
-
ΜήνυμαΕχω κάνει : 1.Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 2.εγκατάσταση σαν administrator - Universal Adb Driver - adb στο C: - MiFlashSetup - MiPhone20151028 - Mi PC Suite China 3.Find Device 4.Secutiry Check-up 100%image.jpg 5.στο official Forum επιλογή της συσκευήςimage.jpg 6.οι Drivers είναι ok Τώρα δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο το Usb καλώδιο έχω δοκιμάσει διάφορα σε διάφορες θήρες και επισης εχω επιχειρήσει να το κάνω unlock και από άλλο pc που έχει windows 7…
-
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους ξανά,και σήμερα δεν τα κατάφερα,μήπως η ROM που έβαλα είναι λάθος και επηρεάζει το ξεκλείδωμα? Αρχικά πέρασα την Official Stable China ROM μέσω Mi PC Suite China και μετά την China Developer ROM μέσω του updater του κινητού. Επίσης μετά την εγκατάσταση της Developer ROM έκανα Reset factory settings(μέσω του κινητού και όχι πατώντας Volume up + Power) Screenshot_2017_01_25_08_55_12_480_com_android_s.png
-
Μήνυμα@takisfrag tα ίδια και σήμερα...από έναν έλεγχο που έκανε ο @NasDriver εχθές όλα ήταν μια χαρά ,απλά έχει φάει κόλλημα,από ότι διάβασα στο αγγλικό forum πολλοί είχαν το ίδιο πρόβλημα και μετά από 3 - 4 ήμερες απλά ''έγινε" και όπως λέει και ο @efkolo ''καλό είναι να ελπίζεις''
-
Μήνυμα@spideman3 παιδια εχω δοκιμασει τα παντα,περιμενω να δοκιμασω και αυριο,σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλε σας
-
Μήνυμα@takisfrag δεν αλλαξε τιποτα μετα το factory reset @NasDriver το εκανα κι αυτο,απλα θα περιμένω μήπως όντως φταίει ο server
-
Μήνυματο εκανα @Takis@20VT αλλα τιποτα,οπως μου ειπε ο @pavkarip kai o @NasDriver ισως ειναι προβλημα του server της Xiaomi
-
Μήνυματωρα το δοκιμάζω μολις μου το πρότεινε ο @pavkarip
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα για το ξεκλείδωμα του Bootloader,δέχομαι τπ εξης μήνυμα image.jpg Rom του κινητου : Screenshot_2017_01_23_16_11_11_879_com_android_s.png Tα ID στην συσκευή και στο mi unlock tool είναι ίδια. στο κινητό έχουν ενεργοποιηθεί τα OEM unlock στις επιλογές για προγραμματιστές καθώς και το find device στον λογαριασμό mi