Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.

• Ωραία έκανα το flash και πάτησα reboot system. Μου λέει αν θέλω να εγκαταστήσω το supersu, πριν πατούσα οχι για να μη γίνει καμιά βλακεία.. Εγώ θέλω root αλλά να το κάνω τώρα ή όχι?

• Ναι είχα περάσει την επίσημη developer rom γιατί με τη stable δεν ξεκλείδωνε ο bootloader. Κάνω install το zip, να τσεκάρω zip signature verification ή reboot after installation?

• Το MTP είναι enabled. Ξανασύνδεσα το κινητό στο pc και τώρα φαίνεται. Τι θα κάνει το lazyflasher στο κινητό? Παράθεση από George Kaggelaris: “Ανέβασε μια φωτο από τη διαχείριση συσκευών. Ενδέχεται να το έχει αναγνωρίσει λάθος ως Google Nexus ADB Interface. ” Έφταιγε που το είχα συνδεδεμένο συνέχεια μάλλον.. Τώρα φαίνεται κανονικά.

• Παράθεση από zt654: “χύμα στον internal storage δεν το έβαλες; Ε τότε install και ρίχτο. ” Δεν έχω βάλει κάτι στο internal storage Παράθεση από George Kaggelaris: “Τώρα που είσαι μέσα στο twrp, φαίνεται το κινητό ως εξωτερική συσκευή αποθήκευσης στον υπολογιστή; ” Οχι

• Παράθεση από zt654: “μπες στο twrp. ” Είμαι στο twrp αλλά το έχω φορτώσει από το pc... Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν είναι εγκατεστημένο το twrp στο κινητό πάντως έκανα όλα τα βήματα του οδηγού.

• Πώς θα το περάσω στο κινητό όμως για να βάλω το lazyflasher?

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Φταίει ότι μετά το φλασάρισμα του TWRP πήγες να μπεις στην Official ROM απευθείας. Θες να παραμείνεις με Official και TWRP ή να περάσεις την xtrv; ” Θα ήθελα κατ αρχάς να μη χάσω φωτογραφίες και τα υπόλοιπα που είναι μέσα στο κινητό.. Αν γίνεται αυτό τώρα βέβαια. Έκανα πριν backup άλλα δεν ξέρω αν τα κρατάει αυτά. Εγώ twrp πήγα να περάσω για να βάλω root. Οπότε άμα γίνεται να μείνω με official και twrp και να μη χάσω τα δεδομένα μου θα είμαι μια χαρά. Αν πάλι έχω…

• Κάνει bootloop στο mi logo... Το κινητό είχε global developer rom από xiaomi και ξεκλείδωτο bootloader. Μπορώ από το pc και μέσω fastboot να ανοίξω το twrp στο κινητό όπως λέει το 7ο βήμα του οδηγού που έγραψε ο zt654.

• Έκανα αυτά που λέει ο οδηγός για φλασάρισμα twrp και τώρα το κινητό είναι κολλημένο σε bootloop.. Τι να κάνω?

• Ποίον οδηγό μου προτείνετε για να περάσω twrp στο κινητό;

• Δε χρειάζομαι xtrv αλλά άμα είναι πιο "εύκολο" και δεν ξαναχρειαστεί να περάσω τα αρχεία μου βάζω. Απλά θέλω rooted κινητό

• Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Κατάφερα τελικά να βρω και να περάσω την developer rom και τώρα τρέχει τη Miui 8 Global 7.3.30 Beta. Κατάφερα και να ξεκλειδώσω τον bootloader. Απλά διέγραψα τη συσκευή από το i.mi.com και πήγα στο Developer options > Mi Unlock status, την πρόσθεσα από εκεί και μετά ξεκλειδώθηκε κανονικά ο bl χωρίς την ενεργοποίηση του find device. Τώρα χρειάζεται να βάλω TWRP... Να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό και μετά να περάσω superSU; Θα χάσω τα αρχεία μου κάνοντας αυτά …

• Καλησπέρα στη κοινότητα. Θέλω να κάνω root στο κινητό μου αλλά αντιμετωπίζω ορισμένα προβλήματα και δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω. Κατ αρχάς, το κινητό είναι το Redmi 3 Pro και τρέχει Miui Global Stable 8.2.1.0 (LAIMIDL). Έχω πάρει έγκριση για να κάνω unlock τον bootloader αλλά το tool κολλάει στο 50% και δεν δουλεύει καμία από τις λύσεις που έψαξα. Μετά είδα ότι πρέπει να περάσω official developer rom για να κάνω unlock αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς να κατεβάσω και από πού. Να σας πω ότι απλά θέλω να …