Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 70.
-
παιδια ΒΟΗΘΕΙΑ εχω το rn4 mido,φορουσα την 9.2.1.0 αρωμα και ολα καλα,μετα περασα την τελευταια αρωμα και λογο προβληματων κρασαρε το FB το messenger αποφασισα να γυρισω πισω στην 9.2.1.0, την περασα μεσω TWRP 3.2.1-2 κανωντας wipe τα ΠΑΝΤΑ εκτος SD και OTG,και απο τοτε αρχεισαν τα ΜΕΓΑΛΑ προβληματα. Μπαινει στο logo της αρωμα κανει 2-3 επανεκινησεις και τελικα μπαινει, παταω γλωσσα κανει επενεκινηση, ξαναμπαινει παταω χωρα επανεκινηση, στην συνδεση δικτυου παταω παραληψη αφου δεν βρισκει συνδεσ…
-
Παράθεση από derveni: “Η φωτογραφία είναι πειραγμένη είναι από κυνήγι αγριογούρουνου το οποίο είναι σκοτωμένο φαίνονται τα αίματα στο χιόνι ” Εντάξει μωρέ, φτιαχτό είναι, καταρχήν ο σκύλος δεν είναι κυνηγόσκυλο.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51687/
-
Στην κηδεία του πεθερού μου φωνάζε η πεθερά μου, ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ. Ρε, κανένας πουστης δεν έδωσε σημασία...
-
Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις...αλλά πόσες φορές θα είμαστε μπροστά να γελάσουμε!
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51211/
-
Γειά σας και από μένα. Τέταρτη μέρα χρήσης σε redmi note 4x 1) ίσως λίγο αργή εγκατασταση 2) η διαχείριση μπαταρίας καλη 3) γρήγορη απόκριση σε κάθε τικ 4) στους ήχους σε στέλνει στα θεματα (βρήκα άκρη, άλλα γιατί) 5) μετά τις ρυθμίσεις της κάμερας κρασαρει συνεχεια 6) το remote εξακολουθει να κρασαρει 7) το προηγούμενο backup δεν το αναγνωρίζει
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50657/
-
Mi remote crashing
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από IloveAndroid111: “Και γω την νεα αρομα φοραω, αναμενουμε να δουμε τι γινεται ” Δοκιμάστε να γυρίσετε την γλώσσα στα Αγγλικά και δείτε αν κρασάρει πάλι το Remote.Μάλλον κάποιο String της ελληνικής γλώσσας θέλει ανανέωση. ” μπα φιλε, γυρισα την γλωσσα σε αγγλικα αμερικης και κρασαρε στις ρυθμισεις, σε αγγλικα κρασαρει μολις ανοιξει
-
Mi remote crashing
ΜήνυμαΣε εμενα σε rn4 μολις το ανοιξω κρασαρει, φοραω την νεα αρομα.Σε προηγουμενη stable δεν το δοκιμασα.
-
ευτυχως που δεν ζουμε στην κινα