Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας! Ειναι 2015112 1) Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Μήπως μπορώ κατ' ευθείαν απο αυτή τη rom να βάλω την GTV GREEK ? Ή Πρέπει οπωσδήποτε πρώτα από unofficial να την κάνω official ?
Γειά σας! Έχω ένα xiaomi redmi note 3 pro και θέλω να βάλω την Developer rom. Το about phone του κινητού φαίνεται παρακάτω στην εικόνα . Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η developer για αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26250/
Περιμένω την έγκριση για να δοκιμάσω να το ξεκλειδώσω..... =============== Δεκ 10th 2016, 12:58pm =============== Δε μου έχουν στείλει ακόμη έγκριση (πρωτη φορα αργουν τοσο, συνήθως σε 10 λεπτα την έστελναν). Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος?
Ωχ! Και εσύ εδω? Εγώ άνοιξα το νέο θέμα εκεί που μιλούσαμε χθες μαζί ...Δεν ξέρω πως μεταφέρθηκε εδω! Συγχωρέστε με αλλα είμαι νεα στο φορουμ και δεν ξερω καλα ακομη πως λειτουργεί!
Γειά σας! Έχω ένα Xiaomi Redmi note 3 pro . Θέλω να βάλω ελληνική ρομ γιατί δεν έχει ελληνικά μέσα. Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής : Μπορείτε να μου στείλετε οδηγίες? Νομίζω είναι kate όχι Kenzo. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25339/
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΝΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΙΑ! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Και φυσικά τον demakhs που στο τέλος η βοήθειά του ήταν καταλυτική!!! (Έχω και ένα note 3 pro που θελω να του περάσω ελληνική rom ) θα ανοίξω νεο θεμα γι αυτό....
Ευχαριστώ!! αλλα μόλις παρουσιάστηκε ενα πρόβλημα !!! βρίσκομαι σε αυτην την οθονη αλλά δεν λειτουργεί το Touch της οθονης μου!!! SOS! Τη recovery Που λεει ο οδηγος χρησιμοποίησα twrp3.0.2_by_mic_nikel.zip - Google Drive forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25305/
Όλες οι ελληνικές ρομ είναι developer? Να βάλω αυτήν? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25304/ =============== Δεκ 9th 2016, 9:18pm =============== επειδη θέλω να βάλω μία stable ελληνική rom της xiaomi - miui hellas μπορώ να βάλω αυτήν? xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_Stable-V8.0.9.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other