Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 82.
-
Σωστός!!! Θα το βάλω! Ευχαριστώ! =============== Δεκ 9th 2016, 8:21pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Ξεκινάς με αυτόν xiaomi-miui.gr/community/index…4%CE%BF-Redmi-Note-4-MTK/ ” Σε αυτό το link βλέπω πως θα βάλω την china developer . Μπορείς να μου στείλεις και πως θα βάλω ελληνική ρομ και ποια είναι αυτή?
-
Σε ευχαριστώ! Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα ! Πήγα να βάλω την developer και μου λεει "couldnt verify update package".
-
Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα ! Πήγα να βάλω την developer και μου λεει "couldnt verify update package".
-
Ξέρετε πως μπορώ να βάλω την ελληνική rom?
-
Έκανε την αναβάθμιση. Σου στέλνω εικόνα πως είναι τώρα. To Πρόβλημα είναι ότι δε συνδέεται στο pc suite. (Εχω επισυναψει και δευτερη εικονα με το τι μου λεει το pc suite) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25291/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25292/
-
Όχι γιατί μολις το πήρα.. Είναι καινούριο...
-
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!! Αυτό 2015161 γράφει από πίσω...
-
Γειά σας!! Έχω ένα Xiaomi redmi note 3 pro (32GB) και θέλω να περάσω την ελληνική ROM. Η συσκευή αυτή τη στιγμή έχει την παρακάτω έκδοση όπως φαίνεται στην εικόνα. Μπορώ κατ' ευθείαν από αυτή την έκδοση να περάσω την ελληνική rom? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ, εκ των προτέρων....... .forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25290/
-
θα το δοκιμασω ευχαριστω πολύ!!!
-
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Όλα πήγαν τέλεια! Θέλω να ρωτήσω τώρα για μία άλλη συσκευή ΝΟΤΕ 3 PRO, στην οποία θέλω επίσης να βάλω την GTV GREEK ROM . Αλλά δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον Bootloader σε αυτη τη συσκευή ". Όταν πάω στο Mi pc suite και πατάω update flash μου λέει "Couldnt flash device". Μήπως είναι πειραγμένη η rom? Σου στέλνω και το about phone αυτής της συσκευής ... (Συγγνώμη που σε κουράζω) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23782/
-
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια! Ξεκινάω λοιπόν! και αν έχω θέμα θα σου πω!χαχαχαχαχαχα Να' σαι καλά!
-
Σας ευχαριστώ πολύ! Το ξεκλείδωσα με το Mi Unlock Tool, όπως ακριβώς στον οδηγό του φόρουμ.Το έκανα και τεστ και μου έβγαλε true. Το πρόβλημα μου ειναι ότι δεν μπορώ να φλασάρω την developer rom.. Μπορώ να το παραβλέψω και να βάλω την GTV GREEK κατευθείαν από την stable? Όπως έστειλα στην παραπάνω εικόνα?
-
100% είναι το έκανα τεστ από τον οδηγό που υπάρχει στο φορουμ!!! Έγραφε Unlock : true ακριβώς το ίδιο με την εικόνα!!! Αλλά προσπάθησα να βάλω developer rom και μου βγάζει συνέχεια Couldn't verify !!! Κατέβασα την κινέζικη από εδώ σωστά δεν έκανα ??? en.miui.com/download-301.html#439 και το zip το αρχείο προσπάθησα να το κάνω install από μέσα από το κινητό και από το πρόγραμμα mi pc suite και πάλι Couldn't verify!! μήπως φταίει ότι είναι συνδεμένο το mi account μου πάνω??? Ευχαριστώ
-
Ναι το Redmi note 3 pro έχω... Στο προφιλ μου έκανα λάθος...(θα το διορθώσω).. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23774/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23775/