Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

xyannis - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από xyannis: “Ενώ στην αρχή ήμουν ικανοποιημένος με τις κάμερες, με τα timestamps και τη ροή του εγγεγραμμένου βίντεο να λειτουργούν κανονικά, τώρα έχει αρχίσει και με εκνευρίζει η κατάσταση. ” Ποιο είναι το δικό σου θέμα; Sent from my 1+1 ” Ενώ η ώρα που δείχνει η εφαρμογή είναι ίδια με την ώρα που φαίνεται πάνω στο βίντεο, εξακολουθεί να μην λειτουργεί σωστά η timeline. Όταν συνδέω την κάμερα με το PC, τα αρχεία βίντεο φαίνονται σαν να έχουν δημιουργηθεί στο μ…

• Mi Band 2: The New Successor!

xyannis - - Mi Band

Μήνυμα

Ανάλογα με την εφαρμογή, αλλάζει και η εικόνα της ειδοποίησης; Στο whatsapp έχω δει που εμφανίζει στην lcd το λογότυπο. Στις άλλες εφαρμογές το κάνει; πχ Facebook, viber, gmail?

• AmazFit bt Xiaomi

xyannis - - Amazfit

Μήνυμα

Ένα review θα ήταν ιδανικό αυτή τη στιγμή...

Μήνυμα

Ενώ στην αρχή ήμουν ικανοποιημένος με τις κάμερες, με τα timestamps και τη ροή του εγγεγραμμένου βίντεο να λειτουργούν κανονικά, τώρα έχει αρχίσει και με εκνευρίζει η κατάσταση.

• Τα ασημένια τα έχει το Gearbest σε προσφορά 14 ευρώ για 4 μέρες. Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones Mi IV In-Ear Headphones Pro-15.37 Online Shopping| GearBest.com

• Παράθεση από Sitalkas: “κι αυτή είναι η ανταγωνιστική τιμή... ” Εγώ είχα την εντύπωση ότι κυμαίνονται γύρω στο 50€, τουλάχιστον τόσο είχα δει μια ανάλογη σκούπα της vileda

• Xiaomi yeelight

xyannis - - Yeelight

Μήνυμα

Παράθεση από K.Papaefthymiou: “έχεις mi router? γιατί συνήθως μέσω mi router κάνει πιο γρήγορα ” Όχι δεν έχω, αλλά θα πάρω κάποια στιγμή.

• Xiaomi yeelight

xyannis - - Yeelight

Μήνυμα

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι μέσω του MiHome οι εντολές εκτελούνται άμεσα, ενώ μέσω της εφαρμογής Yeelight υπάρχει ένα latency 1-2sec.

• Χαίρετε κύριοι, μιας και είμαι σχετικά νέος στην παρέα σας, παρατήρησα πως δεν μπορώ να δημιουργήσω δική μου αγγελία στο Παζάρι και φαντάζομαι πως ευθύνεται ο χαμηλός αριθμός των μηνυμάτων μου. Πολύ σωστά κάνετε, αλλά θα ήθελα ο χρήστης να μπορεί να ενημερωθεί απο κάπου για τον ακριβή αριθμό μηνυμάτων που πρέπει να διαθέτει για να του ανοίξουν οι νέες δυνατότητες. Για παράδειγμα, στους κανόνες λειτουργίας των αγγελιών, μου βγαίνει αυτό το μήνυμα : "Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. Δεν είστε εξουσιοδο…

• Ωραίο το Review, αναλυτικότατο. Έχω όμως μια απορία. Πολλά δεν είναι 250-450$ για μια ρομποτική σκούπα; Εμένα αυτό μου έμεινε.

• mi scale εντυπώσεις...

xyannis - - Mi Scale

Μήνυμα

Με ενδιαφέρει σαν συσκευή και παρακολουθώ την τιμή της στο Gearbest εδώ και καιρό. Αυτή τη στιγμή πάει συνολικά στα 42 ευρώ. Πιστεύω κοντά στα χριστούγεννα, ίσως φτάσει τα 33-35.

• Τα συγκεκριμένα ακουστικά τα έχω πάνω από 4 μήνες και μου είναι πλέον απαραίτητα. Τα χρησιμοποιώ ακόμα και στο PC για συνομιλία μέσω Skype (έχω πάρει έναν ανταπτορα με 1 ευρώ για να συνδέονται.)

• Xiaomi yeelight

xyannis - - Yeelight

Μήνυμα

Μόλις παρέλαβα τη Yeelight LED Colour, με σπείρωμα E27 και είμαι ενθουσιασμένος. Λειτουργεί άψογα με την εφαρμογή MiHome και επιπλέον υπάρχει και η εφαρμογή Yeelight, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να "παίξεις" με την λάμπα μέσω widget!

• Κι εγώ έκανα like. Φέρτε μου το μετάλλιο να το δαγκώσω!

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, μπορώ να βοηθήσω κάπως στη μετάφραση της εφαρμογής; Έχει μερικά λαθάκια, όχι τιποτα το ιδιαίτερο, αλλά είπα μήπως μπορώ να βοηθήσω κι εγώ!