Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-54 από 54.
-
Πρόβλημα; με τη διαχείριση των πυρήνων της cpu και battery drain στο Mi8 lite.
Nnoutas - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαOk, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Δεν φαίνεται κάτι έξω από τα συνηθισμένα πράγματι. ” Και κάτι τελευταίο. Το τηλέφωνο από χθες το βράδυ, περίπου 10 ώρες μέχρι τώρα δεν το χρησιμοποιούσα και δεν έτρεχε καμία εφαρμογή στο παρασκήνιο. Η μπαταρία όμως έχει φτάσει ήδη στο 95%. Στο cpu spy πράγματι δείχνει ότι το τηλέφωνο ήταν σε deep sleep την περισσότερη ώρα. Είναι φυσιολογική η πτώση της μπαταρίας; Επισυνάπτω screenshots.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Καλά δείχνουν τα πράγματα αλλά θέλω να αφήσεις το CPU spy εγκατεστημένο για μια πλήρη φόρτιση, κοινώς θα φορτίσεις στο 100% και μετά εσύ θα χρησιμοποιείς τη συσκευή όπως τη χρησιμοποιούσες κανονικά δηλαδή και όταν χρειαστεί να την ξαναφορτίσεις, τότε θα βάλεις εδώ τα στατιστικά του CPU Spy καθώς ΚΑΙ αυτά από τη stock εφαρμογή της μπαταρίας (μην ξεχάσεις το διάγραμμα). Έτσι θα έχουμε μια πρώτη εικόνα που θα μας δώσει ίσως κάποια ένδειξη αν κάτι δεν πάει καλά. ” Λοιπόν, μετ…
-
ΜήνυμαΕπίσης το screen on time στο 55% είναι 3 ώρες και 46 λεπτά
-
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Nnoutas: “Τα έχω κάνει όλα από χθες. Η απορία μου είναι με την εικόνα των πυρήνων. Είναι φυσιολογικό; Επίσης τι μπορεί να συνέβη σήμερα με τη φόρτιση που ανέφερα παραπάνω; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά μετά τη χαρά της απόκτησης της, κατά τα άλλα, εξαιρετικής συσκευής αυτά τα θεματάκια με έχουν προβληματισει. ” Δοκίμασε το εξής: Αν έχεις καθορίσει ότι η συσκευή μπορεί να ανοίγει με δακτυλικό αποτύπωμα, απενεργοποίησε την εν λόγω επιλογή. Επίσης σβήσε …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τελείωσε τις αναβαθμίσεις, εγκαταστάσεις εφαρμογών, άσε να περάσουν και 1-2 μέρες και το βλέπεις εκ νέου ” Τα έχω κάνει όλα από χθες. Η απορία μου είναι με την εικόνα των πυρήνων. Είναι φυσιολογικό; Επίσης τι μπορεί να συνέβη σήμερα με τη φόρτιση που ανέφερα παραπάνω; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά μετά τη χαρά της απόκτησης της, κατά τα άλλα, εξαιρετικής συσκευής αυτά τα θεματάκια με έχουν προβληματισει.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Το play store συνεχίζει να είναι η εφαρμογή με την μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας ? ” Όχι. Αυτή είναι η εικόνα σήμερα. Ίσως επειδή χτες κατέβαζα εφαρμογές και έκανα update όλη τη μέρα από το playstore ήταν έτσι.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κλείσε τον αυτόματο συγχρονισμό, reboot το κινητό και δες τι θα δείξει... ” Δεν αλλάζει κάτι.
-
ΜήνυμαΤελευταία ενημέρωση. Η παρακάτω είναι η εικόνα των πυρήνων. Είναι normal; Οι πυρήνες 5,6,7,8 γιατί είναι μόνιμα κολλημένοι σε αυτό το νούμερο;
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ. Το έκανα και εκκαθάρισα και όλες τις εφαρμογές της Google. Οι πυρήνες ακόμη κολλημένοι. Είναι bug της rom; Διάβασα ότι κάποια στιγμή είχε θέμα και το MiA2. Ισχύει; Λύθηκε;
-
ΜήνυμαΝα πω επίσης ότι η ram που μένει ελεύθερη είναι πάντα μεταξύ 1,2 και 1,5 gb. Δεν ξέρω αν και αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Είχα κάνει επαναφορά τηλεφώνου και περνώντας μόνο το cpu z, χωρίς άλλη εφαρμογή, η εικόνα με τους πυρήνες ήταν ίδια. Δοκίμασα να κατεβάσω και άλλη εφαρμογή (το AID64), μήπως το cpu z δεν δουλεύει σωστά αλλά και εκεί τα ίδια. Κάτι που παρατήρησα τώρα. Στο cpu z σαν μοντέλο επεξεργαστή δείχνει τον 636 στο AID64 όμως δείχνει κανονικά τον 660. Τρέλα
-
ΜήνυμαΤα έκανα, εκτός από το Google services(δεν το βρίσκω). Πάλι η μπαταρία πέφτει το ίδιο γρήγορα. Το cpu z έχει την ίδια εικόνα Επίσης σήμερα το είχα το κινητό στη φόρτιση 3,5 ώρες, ανοιχτό, και από το 35% πήγε στο 84% μόνο. Έβγαλα και ξαναέβαλα το βύσμα και σε 15 λεπτά πήγε 100%. Τι γίνεται;
-
ΜήνυμαΑνέβασα και τα στατιστικά. Να πω ότι έχω δοκιμάσει επαναφορά τηλεφώνου και χωρίς να έχω περάσει καμία εφαρμογή το cpu z δείχνει τα ίδια.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Κάτοχος εδώ και δύο μέρες του κινητού. Έχω ένα περίεργο θέμα. Έχω επισυνάψει ένα screenshot από την εφαρμογή cpu z όπου φαίνεται και οι 8 πυρήνες να είναι κολλημένοι μόνιμα στις τιμές που βλέπετε. Επίσης νομίζω ότι η μπαταρία πέφτει γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Να πω ότι έχω την global έκδοση με την σταθερή rom και το MIUI 10. Καμία ιδέα;