Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.
-
Τελικά στον Browser έχουν αφαιρεθεί τα κινέζικα links γιατί σε εμένα μετά την αναβάθμηση σε 4.10.11 ακόμα υπάρχουν. Μήπως κάτι δεν έχω κάνει καλά; Παράθεση: “Other MIUIv6 changes: - Added manual mode to Mi3/4 Camera - Added left button switch option (MENU / Recent apps) - We added Toggle manager app to the Settings - Notifications - Arrange Toggles - Added Spanish and Turkish lang to the MIUIv6 (Big thank you to all contributors!) - Replaced china shortcuts in the Browser by google.com page - Re…
-
ποια ρομ?
ikoms - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαι μην ξεχάσεις να διαβάσεις εδώ Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )
-
ποια ρομ?
ikoms - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕδώ είσαι.. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…371-Xiaomi-Mi-3-WCDMA-TD/
-
Και ένα από εμένα γιατί είσαστε άπαιχτοι !
-
Παράθεση από maddoctor: “Βρήκα πως κάνουμε ένα φάκελο με φωτογραφίες κρυφό.....το ανάποδο όμως δεν το έχω βρει! Ξέρεις κανείς σας (Για να γίνει πατάτε παρατεταμένα πάνω στο φάκελο και βγάζει την επιλογή στο κάτω μέρος hidden. Στην 5 έμπαινες στις επιλογές και το ξετίκαρες και γινόταν unhidden. Στην 6 δεν υπάρχει )” Πατώντας το κάτω αριστερό πλήκτρο παρατεταμένα μπαίνεις στο Gallery και εκεί επιλέγεις το Show hidden albums. Με αυτό τον τρόπο σου δείχνει αχνά το φάκελο και πάλι πατώντας παρατεταμέ…
-
Και σε εμένα το ίδιο κάνει
-
Αν και μου άρεσε αρκετά η V6 το επανέφερα στην προηγούμενη 8.22. Ο λόγος είναι ότι το τηλέφωνο το έχω μόλις 6 μέρες και θα ήθελα να το συνηθήσω πρώτα σε μια έκδοση που να έχει τα περισσότερα. Και επίσης να κατανοήσω καλύτερα το λειτουργικό μιας και έκανα το switch από iphone.
-
Παράθεση από gus7: “Παιδια πως γυρναμε παλι στην GTV-3.21;” Οι οδηγείες για αυτό είναι στο παρακάτω... και εγώ αυτό έκανα πρν λίγο... Να αγοράσω το Mi3 ;
-
Άλλο ένα bug είναι στην εφαρμογή του mail που κλείνει όταν επιλέξω τα settings
-
άρχοντας ....κατα λάθος ....!
-
Πρέπει να τοποθετήσεις τα δύο δάκτυλα ανοικτά στην οθόνη και να τα φέρεις κοντά... pinch !
-
Στο τεστ του antutu τα πήγε πολύ καλύτερα από την τελευταία φορά... δηλαδή την πρώτη μέρα που το πήρα !
-
Παράθεση από paternalistis: “Απο το fastboot πωσ βγαινω?” Σε έτρωγαν τα δακτυλάκια σου ε;; (πλάκα κάνω... και εγώ έπαθα το ίδιο προχθές) πατάς παρατεταμένα το κουμπάκι του power... πάτα το και μέτρα ...μέχρι να κλείσει.
-
Καλημέρα και καλό μήνα ! Αρχικά ένα μεγάλο μπράβο για την πολύ καλή δουλειά που έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε. μια πολύ μικρή ατέλεια που λογικά θα την έχετε δει και εσείς είναι ότι στο widget του ρολογιού είναι κομμένος ο τελευταίος αριθμός των λεπτών.. Μια ερώτηση σχετικά με τις αναβαθμήσεις.. αυτές θα έρχονται στο Updates ή στο OTA updates; με την ευκαιρία ακόμα μια ερώτηση χωρίς να θέλω να βγω εκτός θέματος.. για επιστροφή στην προηγούμενη ROM 4.8.22 θα πρέπει να κάνουμε με τον 3ο τρό…