Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-72 από 72.
-
Στο βήμα που ήμουν προηγουμένως, ανοίγοντας το recovery μου ζητάει mount decrypt data password. Αν πατήσω cancel με βγάζει στη σελίδα unmodified system partition και μου λέει swipe to allow modifications, το κάνω και μου εμφανίζει το κανονικό μενού, πατάω να κάνω τα 3 wipe αλλά δεν τα κάνει επιτυχώς. Δείτε εδώ. Να συνεχίσω παρακάτω?
-
Παράθεση από nflo: “@elma ξεκλείδωσες τον bootloader για να περάσεις το TWRP; Έχεις πάρει άδεια για το ξεκλείδωμα του bootloader; Αν δεν ξεκλειδώσεις δεν μπορείς να περάσεις την Ελληνική rom. ” Δες λίγο την προηγουμενη σελίδα και πες μου αν έπρεπε να κάνω κάτι άλλο. Υπέθεσα ότι επειδή ήταν ξεκλειδωμένος και είχα ακόμη την άδεια ότι δεν χρειαζόταν να ασχολήθω μαζί του. Αν ήταν αυτό το πρόβλημα, τότε πάω στον όδηγο ξεκλειδώματος που παρέλειψα.
-
Έβαλα λοιπόν την official fastboot rom, ακολουθώ αυτόν τον οδηγό για να περάσω την τελευταία ελληνική ρομ που βρήκα, αλλά κολλάω στο βήμα που λεει για το φλασαρισμα του recovery. Το cmd μου λέει FAILED (remote: Partition flashing is not allowed) και αν συνεχίσω στο επόμενο βήμα μου βγάζει ένα mi recovery 3.0 το οποιο είναι διαφορετικό από του οδηγού, ενώ έχει μόνο wipe data και δεν έχει install. Τι να κάνω τώρα?
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Έφτιαξε με διαγραφή της cache μέσω του security app. Τώρα για την αναβάθμιση, πως βλέπω αν έχει ενεργά δικαιώματα ξεκλειδώματος? Βρήκα ένα βίντεο που έδειχνε το mi unlock status μέσα από τις επιλογές προγραμματιστή, αλλά σε μένα δεν υπάρχει. Μόνο το OEM unlocking βρήκα που μπορεί να ναι σχετικό και το ενεργοποίησα.
-
Καλησπέρα παιδιά! Το κινητό της μάνας μου παρουσίασε ένα πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα. Έχει καιρό τώρα και δεν θυμάται πως και αν προέκυψε από την ίδια. Το πρόβλημα έγκειται στο οτι δεν αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα, αλλά ακόμα και όταν πάω να το ανοίξω εγώ, δεν μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα λάθους και ανοίγει μόνο με έναν κωδικό που είχε βάλει. Πάω λοιπόν στις ρυθμίσεις και μέχρι πρότινος με το που πάταγα κωδικός και δακτυλικό αποτύπωμα άνοιγε μια άσπρη σελίδα αλλά μπάγκαρε και με πέτα…
-
Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
elma - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΛοιπον, με το που εκλεισα τον υπολογιστη καταφερα και το εβαλα στο fastboot. Παλι δεν το αναγνωριζει ομως. Με vol up δεν μπαινει στο twrp, λογικα θα θελει να το ξαναπερασω μεσω adb, αλλα εφοσον δεν το βλεπει και παλι μου βγαζει στο cmd τα ιδια, τι κανω τωρα?
-
elma - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι δεν μπαινει δυστυχως. Στο pc δεν φαινεται στις συσκευες, αλλα ακουγεται ο ηχος οταν το βαζω-βγαζω.
-
elma - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Παράθεση από elma: “Δεν μπαινει. Κλεινει και ξανακολλαει. (vol down ηθελα να πω) ” Προσπάθησε να μπεις σε fastboot με εντολές από το adb και να περάσεις το twrp. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) ” Το δοκιμασα και πριν, αλλα μου βγαζει αυτο is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file
-
elma - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤο εχω βγαλει. Παταω τα κουμπια και με το που δονειται, σβηνει, τα αφηνω, ανοιγει και ξανακολλαει στην οθονη με το mi.
-
elma - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔεν μπαινει. Κλεινει και ξανακολλαει. (vol down ηθελα να πω)
-
elma - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια. Ακολουθωντας αυτον τον οδηγο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)? εκανα το λαθος και δεν ειχα βαλει την ρομ στο κινητο, αλλα το θεμα ειναι οτι πηγα να ξανακανω τη διαδικασια απο την αρχη και πατησα να μου κανει reboot και τωρα εχει κολλησει σε μια οθονη με το σημα και το site της xiaomi. Αν το κλεισω ή πατησω vol up + power κλεινει και ξανανοιγει κολλωντας στο ιδιο σημειο. Τι να κανω τωρα?