Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 147.
-
Το θεμα με το περπάτημα υπάρχει παντού.. Τώρα για την αποσύνδεση θα έλεγα κανε μια διαγραφή και περνά μια άλλη έκδοση Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάποιος να στείλει στον γιατρό το νεο plug-in απο το νεο μενού της εφαρμογής,πάντως όσο περνάει ο καιρός βλέπω πολλά λάθη..την χαλάνε την εφαρμογή η κινέζοι..Έχω πολλά προβλήματα στο άνοιξε κλείσε την κάμερα..και πολλά προβλήματα γενικά με όλες της εφαρμογές..τόσο που βαριέμαι να ενεργοποιω τον συναγερμό γιατί κάνει μια ώρα να ενεργοποιηθεί,μετα να παω να ανοίξω την κάμερα και να ανοίξω μετα την πρίζα για να ενεργοποιήσω την αφυγρανση..μονο αν κάποτε δουλέψουν τα σενάρια Ίσως γίνει δουλειά Στάλθ…
-
Ούτως ή άλλως δεν μας έκανε για τι το θέλει πιο πολυ για καταλαβαίνει της κλήσεις μιας και το κινητό είναι στην τσαντα και δεν το ακούει Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω.Δυστυχώς δεν είναι για εμένα..και τα παιδιά δεν το έχουν πολυ με τα οικονομικά.Ίσως ενα doogee x5 στα 60 ευρω.5.1 έχει φυσιολογικά θα τρέξει Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είχα την εντύπωση πως δουλεύει σε 4.0 ..πω πω την πατησαμε Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πήραμε ενα mi fit για μια φίλη η οποία έχει ενα LG 610 προσπάθησα να της στείλω με bt τα αρχεία απο εδώ αλλά Ενώ τα δέχεται μου βγάζει σφάλμα ανάλυσης πακέτου.απο το φόρουμ που τα κατέβασα τα ίδια.ξένες εκδόσεις τα ίδια.στο play store λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή..έχει καμία ιδέα κάνεις τι να κάνω; Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την κάνω στο pcπάντα.. Και Samsung είχα και άλλη επώνυμη και no name όλες της έβγαλες off ,μιλάμε για κάρτες καινουργιες,όχι βάσει αυτόν που λέει η εφαρμογή είχαν πολύ χώρο μέσα..ουσιαστικά σπάνια την δουλεύω Όταν φύγω απο το σπίτι..μάλλον θα μετακομίσει εξω και θα πάρω της netatmo για μέσα κάποια στιγμή και ας είμαι πανάκριβη. Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βασικά 3 κάρτες εχω περάσει και μετα απο λίγο καιρό μου βγάζει θέλει μορφοποίηση..της κάνω αλλά τίποτα.της δύο πρώτες δεν της έβλεπε ούτε ο υπολογιστής μετα απο την πρώτη φορά,την τελευταία δεν έχω δοκιμάσει..προτιμώ να πάρω σκληρό και να βάλω να γράφει επάνω του μέσω του mI router Γιατί δεν μας έχει αφήσει κάρτα για κάρτα η παλιοκαμερα Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk