Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 147.

• Εμενα μου κάνουν γενικά νούμερα όλα.σκέφτομαι να τα ξεφορτωθώ και να παω στις broadlink πλην του ρουτερ Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ το έχω κάνει ξανά..Γιατί μπερδεύομαι..εχω ενα απο το μαμά το ρούτερ..το οποίο πλέον το έκλεισα..ενα 2.4 και ένα ακόμη 5 και ένα ακόμη free απο το mi και την ubiqoui στην ταράτσα κι αυτή 5 αρα. 5 δίκτυα. Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα συγχρονισμού Mi Band

tsopirs - - Mi Band

Μήνυμα

Το θεμα με το περπάτημα υπάρχει παντού.. Τώρα για την αποσύνδεση θα έλεγα κανε μια διαγραφή και περνά μια άλλη έκδοση Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι μάλλον..τα κατέβασα εχθές αλλά το περιβάλλον είναι όπως πριν αλλάξει Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάποιος να στείλει στον γιατρό το νεο plug-in απο το νεο μενού της εφαρμογής,πάντως όσο περνάει ο καιρός βλέπω πολλά λάθη..την χαλάνε την εφαρμογή η κινέζοι..Έχω πολλά προβλήματα στο άνοιξε κλείσε την κάμερα..και πολλά προβλήματα γενικά με όλες της εφαρμογές..τόσο που βαριέμαι να ενεργοποιω τον συναγερμό γιατί κάνει μια ώρα να ενεργοποιηθεί,μετα να παω να ανοίξω την κάμερα και να ανοίξω μετα την πρίζα για να ενεργοποιήσω την αφυγρανση..μονο αν κάποτε δουλέψουν τα σενάρια Ίσως γίνει δουλειά Στάλθ…

• Περαστικά αν ειναι θεμα υγείας Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να μην φέρνουν τα προϊόντα τους..Αυτή η tv και τον αφυγραντηρα ήθελα και εγώ.Τελικά εσκασα 245 και πήρα τον meaco που είναι εξαιρετικός και βγάζει ζεστό αέρα Γιατρέ Χρόνια πολλά κι απο εδώ..η μετάφραση του νεο plugin πως πάει; Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tsopirs - - Mi Band

Μήνυμα

Ούτως ή άλλως δεν μας έκανε για τι το θέλει πιο πολυ για καταλαβαίνει της κλήσεις μιας και το κινητό είναι στην τσαντα και δεν το ακούει Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tsopirs - - Mi Band

Μήνυμα

Δεν ξέρω.Δυστυχώς δεν είναι για εμένα..και τα παιδιά δεν το έχουν πολυ με τα οικονομικά.Ίσως ενα doogee x5 στα 60 ευρω.5.1 έχει φυσιολογικά θα τρέξει Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tsopirs - - Mi Band

Μήνυμα

Είχα την εντύπωση πως δουλεύει σε 4.0 ..πω πω την πατησαμε Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tsopirs - - Mi Band

Μήνυμα

Πήραμε ενα mi fit για μια φίλη η οποία έχει ενα LG 610 προσπάθησα να της στείλω με bt τα αρχεία απο εδώ αλλά Ενώ τα δέχεται μου βγάζει σφάλμα ανάλυσης πακέτου.απο το φόρουμ που τα κατέβασα τα ίδια.ξένες εκδόσεις τα ίδια.στο play store λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή..έχει καμία ιδέα κάνεις τι να κάνω; Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα μου λες που ανοίγω και έπαθα σοκ.λέω Τώρα τι κάνουμε Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι..με τον ίδιο λογαριασμό σε όσα θέλεις.Εγώ την βλέπω απο τα κινητά και απο το ttablet Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την κάνω στο pcπάντα.. Και Samsung είχα και άλλη επώνυμη και no name όλες της έβγαλες off ,μιλάμε για κάρτες καινουργιες,όχι βάσει αυτόν που λέει η εφαρμογή είχαν πολύ χώρο μέσα..ουσιαστικά σπάνια την δουλεύω Όταν φύγω απο το σπίτι..μάλλον θα μετακομίσει εξω και θα πάρω της netatmo για μέσα κάποια στιγμή και ας είμαι πανάκριβη. Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βασικά 3 κάρτες εχω περάσει και μετα απο λίγο καιρό μου βγάζει θέλει μορφοποίηση..της κάνω αλλά τίποτα.της δύο πρώτες δεν της έβλεπε ούτε ο υπολογιστής μετα απο την πρώτη φορά,την τελευταία δεν έχω δοκιμάσει..προτιμώ να πάρω σκληρό και να βάλω να γράφει επάνω του μέσω του mI router Γιατί δεν μας έχει αφήσει κάρτα για κάρτα η παλιοκαμερα Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εμένα λέει ότι δεν την βρίσκει..μαντάρα τα έχουν κάνει οι κινεζοι Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μας δουλεύουν οι κινέζοι γιατρέ..Κάθε λίγο και αλλάζουν Μόνο τον αριθμό του plug-in..στην ουσία η ξεχωριστή εφαρμογή της κάμερας είναι άχρηστη.ας βγάλουν και για τα υπόλοιπα ίδιες εφαρμογές να έχουμε μονο smart home Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει κουμπι για να κλείνει η κάμερα;;η παλιά είχε η έκδοση της εφαρμογής Όχι Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το plugin για την κάμερα είναι πλέον το 1450 μάλλον και νομίζω πως άλλαξε και της μπριζας παλι.βρήκα δύο.αρχεία 1456 και ένα ακομη..Δεν λειτουργεί η μετάφραση για αυτά τα δύο ακόμη και με μετονομασία στον αριθμό που είχε πριν Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα δυο κάρτες μνήμης μου της έχει βγάλει off. Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk