Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 147.

• Την έκανα!!! Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά έχει καταφέρει κάνεις να κάνει σενάρια;;;με τα κινεζικα ..Θέλω ενεργοποιώντας τον συναγερμό να μπαίνει σε λειτουργία η κάμερα..να κλείνει η μπριζα και το αντίστροφο..η το βράδυ να μπαίνει Ο.σενσορας της πόρτας Μόνο σε λειτουργία,αν και αυτό μάλλον το πέτυχα..Επίσης στο router έχω να μπορεί να μπει και κάποιος επισκέπτης στο hello αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω όριο πχ να δίνει μέχρι 2mbbs Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα συγχρονισμού Mi Band

tsopirs - - Mi Band

Μήνυμα

Γιατρέ κατέβασα την νέα έκδοση που ανέβασες και Καλά θυμόμουν πως είχε καταγραφή διαδρομής Ενώ αυτή του mmarket δεν είχε..την πρώτη φορά δεν το βρήκε αλλά μετα συνδέθηκε κανονικά..βγήκε και για περπάτημα..Όλα καλά..απλώς Όταν πηγα να κάνω ανέβασμα την διαδρομή σε social κρασαρε η εφαρμογή και Όταν πάτησα ιστορία ξανακρασαρε..κατα τα άλλα όλα καλά..τα παπουτσάκια προσφέρουν άραγε αξιόπιστη καταγραφή βημάτων;;έχει βρει κανειςκανει που τα πουλάνε; Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντα…

tsopirs - - Mi Band

Μήνυμα

Συνδέεται κανονικα με τον λογαριασμο μου απλά από εκεί και πέρα ότι και να κάνω δεν βρίσκει το mi band ..να ρωτήσω μπορώ να συνδεθώ μονο με μια συσκευή η μπορώ να εχω την εφαρμογή και tablet να δουλεύει και εκεί; Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tsopirs - - Mi Band

Μήνυμα

Εμένα με την ελληνική εφαρμογή δεν παίζει..δεν το βρίσκει το hi band με την έκδοση του market όλα καλά..μου ήρθε το ελαφρώς νεο με τα λευκά led..Στα βήματα βέβαια μετράει ότι να είναι.μιας και κουνοντας τα χέρια αυτο καταγραφή αλλά στον υπνο τα πάει πολυ Καλά.. Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γγίνεται μέσα απο την εφαρμογή.Μόλις έρθει μήνυμα κίνησης η ανίχνευσης αλλαγής φωτισμού πατάς επάνω στο εικονίδιο και σε πάει κατευθείαν στις καταγραφές όπου μπορείς να δεις τι έγινε Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτός ο μίνι είναι αλλο πράγμα.Επίσης αλλάζει η γλώσσα στα αγγλικά αν επιλέξεις γλώσσα στο τηλέφωνο την αγγλική Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με την κινεζική εφαρμογή θα το κάνεις αυτο..πρώτα άλλαξε την γλώσσα στα αγγλικά και μετα άνοιξε την εφαρμογή και κανε την ρύθμιση. Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Yi Sports Camera

tsopirs - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Το smart home η την κάμερα που περίμενες τα παραλαβές γιατρέ..κόλλημα ο house Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Yi Sports Camera

tsopirs - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Είναι παναλαφρη..Και το drone έχει κοτσια.βέβαια είναι για πολυ χαμηλό ύψος και η μπαταρία του με το βάρος της κάμερας δύσκολα θα ξεπερνά το λεπτό Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συνήθως τα προϊόντα της συνδέονται λίγο δύσκολα..μονο με τον συναγερμό δεν είχε θεμα Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αναβάθμιση το ρούτερ πως το κάνουμε;;έχω κατεβάσει μια έκδοση απο την πρώτη σελίδα Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ.τελείωσε και αυτο..νόμιζα θα το δει αυτόματα το αλλο ρούτερ.Τελικά συνδέθηκε σε αυτο και μετα το είδε η εφαρμογή..πέρασα και την κάμερα και το smart home και Όλα Καλά Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• παρελαβα αλλα ουτε με τον 192μπορω να συνδεθω ουτε με την εφαρμογη στο κινητο..λεει συνεχεια δεν βρεθηκε..οτι και να εχω κανει ουτε ασυρματα ουτε ενσυρματα το βλεπει

• Όχι μέσα στο αμάξι δεν ακούς τίποτα Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εννοώ το βουητό του αέρα

• Η αλήθεια είναι ότι έναν θόρυβο τον έχει.στο αμάξι με πολύ αέρα αλλά λίγα χιλιόμετρα ακούγεται.Όχι σαν την ψηφιακή μου αλλά ακούγεται Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι στα τελευταία πρόσθεσαν αρκετά πράγματα και 2Κ και πολλά άλλα..κάτι πρέπει να κάνουν με τον χειρισμό..έστω να αλλάξουν ηχους ανάμεσα στο βίντεο και στην φώτο..με την μπαταρία καίει πολύ..1000 μεν αλλά ούτε οθόνη έχει ούτε τίποτα..σε time lapse με κλειστά λαμπάκια και wifi πάνω από 1.30 δεν πρέπει να βγάζει Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι,το εχω γράψει Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είναι απλό μπαστούνι και είναι της gopro..18ευρώ από eBay δίχως bt ..βλακεία έκανα. Ναι μπορείς κανονικά να την έχεις στο φορτιστή και να δουλεύει Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk