Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 147.
-
Παιδιά έχει καταφέρει κάνεις να κάνει σενάρια;;;με τα κινεζικα ..Θέλω ενεργοποιώντας τον συναγερμό να μπαίνει σε λειτουργία η κάμερα..να κλείνει η μπριζα και το αντίστροφο..η το βράδυ να μπαίνει Ο.σενσορας της πόρτας Μόνο σε λειτουργία,αν και αυτό μάλλον το πέτυχα..Επίσης στο router έχω να μπορεί να μπει και κάποιος επισκέπτης στο hello αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω όριο πχ να δίνει μέχρι 2mbbs Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατρέ κατέβασα την νέα έκδοση που ανέβασες και Καλά θυμόμουν πως είχε καταγραφή διαδρομής Ενώ αυτή του mmarket δεν είχε..την πρώτη φορά δεν το βρήκε αλλά μετα συνδέθηκε κανονικά..βγήκε και για περπάτημα..Όλα καλά..απλώς Όταν πηγα να κάνω ανέβασμα την διαδρομή σε social κρασαρε η εφαρμογή και Όταν πάτησα ιστορία ξανακρασαρε..κατα τα άλλα όλα καλά..τα παπουτσάκια προσφέρουν άραγε αξιόπιστη καταγραφή βημάτων;;έχει βρει κανειςκανει που τα πουλάνε; Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντα…
-
Συνδέεται κανονικα με τον λογαριασμο μου απλά από εκεί και πέρα ότι και να κάνω δεν βρίσκει το mi band ..να ρωτήσω μπορώ να συνδεθώ μονο με μια συσκευή η μπορώ να εχω την εφαρμογή και tablet να δουλεύει και εκεί; Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα με την ελληνική εφαρμογή δεν παίζει..δεν το βρίσκει το hi band με την έκδοση του market όλα καλά..μου ήρθε το ελαφρώς νεο με τα λευκά led..Στα βήματα βέβαια μετράει ότι να είναι.μιας και κουνοντας τα χέρια αυτο καταγραφή αλλά στον υπνο τα πάει πολυ Καλά.. Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Yi Sports Camera
ΜήνυμαΤο smart home η την κάμερα που περίμενες τα παραλαβές γιατρέ..κόλλημα ο house Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Yi Sports Camera
ΜήνυμαΕίναι παναλαφρη..Και το drone έχει κοτσια.βέβαια είναι για πολυ χαμηλό ύψος και η μπαταρία του με το βάρος της κάμερας δύσκολα θα ξεπερνά το λεπτό Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι στα τελευταία πρόσθεσαν αρκετά πράγματα και 2Κ και πολλά άλλα..κάτι πρέπει να κάνουν με τον χειρισμό..έστω να αλλάξουν ηχους ανάμεσα στο βίντεο και στην φώτο..με την μπαταρία καίει πολύ..1000 μεν αλλά ούτε οθόνη έχει ούτε τίποτα..σε time lapse με κλειστά λαμπάκια και wifi πάνω από 1.30 δεν πρέπει να βγάζει Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk