Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 103.

• Παράθεση από GUZGUN: “Καλημέρα σας. Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει την τελευταία xiaomi.eu 20.1.2 αν του δουλεύει η unyx Gcam 7 ή κάποια άλλη Gcam 7αρα? Εμένα στην unyx αν πάω να συρω στις επιλογές από κάτω μου κάνει επανεκκίνηση, ενώ άλλες Gcam 7 δεν παίζουν καν. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και εγω με την νεα xtrv

• Παράθεση από makis1024: “Όχι μέσω fastboot mode , backup δεν μπορείς να επαναφέρεις. ” σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου πραγματικα . Οποτε περναω τωρα την official global και σε ενημερωνω. Να σαι καλα και καλη χρονια και παλι.

• Παράθεση από makis1024: “Twrp έχεις για επαναφορά; ” δεν μπορω να μπω στο recovery . Μονο στο fastboot Μπορω. και ελεγα μηπως γινεται απο εκει να περασω το αρχειο μεσω pc

• Παράθεση από makis1024: “Όχι έτσι αλλάζει , βάλε global fastboot rom. Νόμιζα ότι είχες K20. ” εχω ξεκινησει να κατεβασω την rom , απλα το γεγονος πως εχω σε backup το dtbo δεν βοηθαει καπου;

• Παράθεση από makis1024: “Βάλε του την τελευταία China fastboot rom με mi flash και clean all, που και να κλειδώσει να παίξει με China fastboot rom , διότι το K20 έχει China locked bootloader από ότι θυμάμαι , εσύ είχες ξεκλειδώσει ή έτσι ήρθε ξεκλείδωτο; Με αυτόν τον οδηγό , σε fastboot mode. Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) ” το κινητο ειναι mi9t pro και οχι k20 ,απλα επειδη εχω βαλει ρομ του site σαν logo Μου εμφανιζει το "redmi" .Αλλά και παλι να κανω f…

• Παράθεση από makis1024: “Για δες τον Bootloader , μην τυχόν και κλείδωσε. ” οχι ειναι ξεκλειδωτο ακομη

• Παράθεση από makis1024: “Βάλε driver στο PC για Snapdragon. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 ” μου το εμφανιζει το κινητο σε fastboot

• Παράθεση από makis1024: “Σε fastboot mode μπαίνει το κινητό και εάν ναι, πως το βλέπει ο υπολογιστής; ” σε fastboot μπαινει αλλα δεν το εντοπιζει το κινητο. Μολις το συνδεσα μου εβγαλε "ρυθμισεις android"στο pc γιατι το ειχα κανει προσφαρα format, αλλα τιποτα αλλο.

• Καλή Χρονιά να έχουμε παιδιά με υγεία. Λοιπον, βλεποντας χαζομαρες στο xda βρηκα αυτο https://forum.xda-developers.com/k20-pro/themes/mod-overclock-screen-to-75hz-refresh-t3951193 . Κατεβασα λοιπον οτι λεει , πηρα και backup του dtbo και παω να κανω το flash. Μολις εγινε παταω restart system , μου βγαζει "redmi" και μετα εχω απλως μια μαυρη οθονη. Προσπαθησα να μπω σε TWRP ή κανενα restart αλλα τιποτα, βλεπω απλως το logo και μετα μαυρο. Εχω την τελευταια xtrv dev rom του site. οποιος μπορει να …

• Γεια χαρά . Ρε παιδιά γιατί κάθε φορά που κάνω root την συσκευή μετά από update με το συγκεκριμένο αρχείο Magisk-v20.2-72edbfc4(20108) ,δεν λειτουργεί το touch του κινητού; Μιλάμε πουθενά ούτε στο twrp και πρέπει να περιμένω πόση ώρα ,μπορεί και μια , ώστε να ξεφρικαρει και να δουλέψει . Τοβεχει κανείς άλλος το θέμα ; Ευχαριστώ

• Παράθεση από chrisska1969: “Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το magisk σε rooted XTRV rom, ξερει κανείς αν δημιουργει προβλήματα με εφαρμογές e-banking οπως το winbank app, σε οτι αφορα την εισοδο με δακτυλικο αποτυπωμα? γιατι έχω ενα θεματακι απο οταν εβαλα το magisk... ” Εγγ δεν είχα κάποιο πρόβλημα

• Παράθεση από chrisnik: “Google Camera Port: Urnyx05 apks Εδω εισαι! ” Σε ευχαριστώ πολύ . Ξέρεις τίποτα από ρυθμίσεις; configs κτλ;

• Παράθεση από chrisnik: “Μπαινεις στις διευθυνσεις πιο πανω κ κατεβαζεις την 1.5 του Urnyx. Ειναι απο τις καλυτερες μεχρι στιγμης!! ” Μπορείς να στείλεις κάποιο λινκ;γιατί μπαίνω στις διευθύνσεις πάνω και δεν βρίσκω να λέει κανείς για την συγκεκριμένη gcam. Ευχαριστώ

• Παράθεση από Tseligas2000: “Θέλω να πω ότι το VIPER είναι αρκετά παρεξηγημένο. Έκανα αρκετές δοκιμές με τις λειτουργίες του και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα...και να δώσει υπέροχα μπάσα. Απλά θέλει λίγο ψάξιμο και πειραματισμό . Σε συνδυασμό με το DOLBY κάνει φοβερή δουλειά. Απλά το DOLBY είναι πολύ πιο απλό στην χρήση. Προς Θεού δεν θέλω να το συγκρίνω με το DOLBY ATMOS. Όταν μπορέσουμε να το βάλουμε θα κάνουμε και εκεί ένα συγκριτικό. ” Ενταξει μπόρεσα να το περάσω . Απλά έπρεπε το dolby 6.5…

• Παράθεση από Tseligas2000: “Το dolby όχι .σαν εφαρμογή. κατεβάζουμε το Dolby 6.5 " [Guide][Magisk] Dolby Digital Plus-Stock/Cus… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro " ” Κατεβαζω το δεύτερο apk πάω να κάνω flash και μου βγάζει ερορ. Μετά στο φάκελο priv δεν βρισκω το αρχείο που λες.

• τι λάθος μπορείς να κάνεις;ένα απλό καθαρισμό cache και dev και μετά flash.

• Παράθεση από amavroudis: “Ο άλλος χρήστης ανέφερε ότι δεν παίζει πρόβλημα. [Miui 11 9.11.28] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV ROM για 19 συσκευές Τι είχες πριν την αναβάθμιση και πώς πέρασες τη νέα rom; ” Ειχα την 9.11.21 και την πέρασα κανονικά μέσω twrp.

• Παράθεση από amavroudis: “Κάνε ένα καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής και δοκίμασε ξανά. ” Τίποτα...

• Παράθεση από xtolicc: “Επισης σε mi9t pro όταν πάω να ανοίξω την κάμερα με βγάζει πως διακόπτεται η εργασία . Ενώ την gcam την ανοίγει κανονικά ” Καμία βοήθεια σχετικά με αυτό;

• Επισης σε mi9t pro όταν πάω να ανοίξω την κάμερα με βγάζει πως διακόπτεται η εργασία . Ενώ την gcam την ανοίγει κανονικά