Παράθεση από MIUI_ART: “Μήπως έχει βάλει κάποιο θέμα που δεν είναι απολύτως συμβατό και τρώει κανένα κόλλημα ? ” Δοκιμασα και με άλλα θέματα αλλά πάλι το ιδιο
Χαιρεται ,μόλις πέρασα την ρομ και μερικές φορές όταν ξεκλειδωνω το κινητό μου βγάζει αυτό και μένει έτσι για αρκετά δεύτερα,μπορώ να αλλάξω σελίδα αλλά και πάλι μένει έτσι και μου δείχνει τα εικονίδια θολά . Τι γίνεται;
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από xtolicc: “Απο αυτονομία πως πάει στο mi9t pro ; Γιατί έχω την 9.11.21 και δεν μας τα λέει καλά. ” Περνα την 22. Πολύ βελτιωμένη σε αυτονομία !! Σε σημείο που το σκέφτομαι να μην περάσω το νέα μέχρι να δω σίγουρα τι παίζει .... ” εχει διαφορα η 9.11.21 απο την 9.11.22;
Χαιρεται . Έχω αναφερθεί στο ίδιο πρόβλημα και άλλη φορά ,μου είχατε πει να το αφήσω να ολοκληρωθεί ή να καθαρίσω το cache.τιποτα δεν λειτούργησε . Τι φταίει;
Παράθεση από amavroudis: “Θα σταματήσει όταν κάνει την αναβάθμιση. Αν δεν γίνεται καθάρισε τα δεδομένα της εφαρμογής για να εγκατασταθεί σωστά. ” Δεν ολοκληρώνει ποτέ . Πολλές φορές μου το βγάζει και με κλειστά τα mb. Δοκίμασα και τον καθαρισμό δεδομένων, τζίφος.
Παιδια ,έχει κανείς θέμα με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων; Είχα διαβάσει ότι με την xtrv υπάρχει θέμα και δεν πιάνει κάποιες φορές , αλλά σε εμένα δεν πιάνει καθολου. Όταν μπαίνω σε CIT μου λέει all success . Αλλά όταν πάω να αλλάξω δαχτυλικο δεν μου αναγνωρίζει το δάχτυλο .
Χαιρεται. Σημερα και εγω επιτελους περασα την XTRV Dev πανω απο την global miui 11 που ειχα παρει απο Ινδια. Τωρα οποτε παω στον εσωτερικο χωρο στο twrp μου τα βγαζει οπως ναναι τα ονοματα. Τι μπορει να φταιει; Επισης οταν εκανα την flash την rom , δεν μου εβγαλε οπως παλια το μενου της XTRV που διαλεγες τι θες να κανεις install και αν θες root κτλ (δεν ξερω αν ισχυει μονο σε ARΩMA , γιατι εχω να βαλω rom απο τοτε που δινατε για mi5 ). Αυτατ
την γνωριζω την διαδικασια ,καθως τα εχω συνδεσει και με αλλα κινητα. πρεπει να κανω αποσυνδεση ; αλλες φορες δεν το εκανα Παράθεση από amavroudis: “Τα έκανες αποσύνδεση από το mi5 και σύνδεση με το mi9t pro; Υπάρχει διαδικασία δήλωσης των bt ακουστικών. Συνήθως κρατάς πατημένο το power στα ακουστικά και τα ψάχνεις από το τηλέφωνο με το bt ανοιχτό. ” Εδιτ: ειχες δικαιο, το εκανα αποσυνδεση απο το παλιο και λειτουργησε. Ευχαριστω
Χαιρεται.Πριν 5 μηνες αγορασα τα gr.gearbest.com/headsets/pp_009577157251.html και τα χρησιμοποιουσα με mi5 κανονικα. Τωρα που εκανα την αναβαθμισει σε Mi9t pro δεν μου συνδεονται .Τι φταει ; τα ακουστικα εχουν bluetooth 4.1.
Παράθεση από NasDriver: “Τώρα σου έβγαλε επιτυχής προσθήκη... τρέξε το unlock tool.... Προσοχή !!! Νομίζω ότι ξεκλειδώνει αμέσως οπότε φρόντισε να έχεις κρατήσει αντίγραφα γιατί θα κάνει factory reset !!! ” Ολα ενταξει. Δεν ξεκλειδωσε αμεσα βεβαια θελει 174 ωρες αρα ολα καλα. Ευχαριστω
Παράθεση από NasDriver: “Στη μαύρη φώτο, πατάς κατανοητό και συνεχίζεις μέχρι να βγάλει μήνυμα ότι έγινε προσθήκη ” Πλεον μου εμφανιζει αυτο γιατι εκανα αναβαθμισει σε 11.Μετα και να πατησω κατανοηση δεν γινεται κατι, με παει παλι απο την αρχη.
Παιδια , γύρισα το κινητό σε Ινδία και είδα πως μπορώ να περάσω την stable miui 11. Να το κάνω ή θα υπάρξει θέμα ; Θα θελα να βάλω βέβαια την δικιά σας ,αλλά όπως έχω δείξει σε άλλο τοπικ έχω θέμα με το ξεκλείδωμα της συσκευής .
χαιρεται παιδια. Πηγα να ξεκλειδωσω και εγω το mi9t pro και μου εμφανισε στο mi unlock πως δεν εχω κανει μια ρυθμισει απο το κινητο. Παω να την κανω μου λεει θελει factory reset. Κανω και παλι μου λεει τα ιδια... τι γινεται;
Ρε παιδιά, ενώ δεν έχω ακουστικά συνδεδεμένα στο κινητό, μου δείχνει πως έχω και δεν με αφήνει να παίξω ήχους πολυμέσων αλλά ούτε και να μιλήσω στο κινητό από το ακουστικό. Έχουμε καμία ιδέα τι φταίει;
Παράθεση από demakhs: “Aliexpress ή ebay, παραγγελία, ανταλλακτικούλι, αλλαγή, έτοιμος!! @geoanto555 μήπως σου περισσεύει κανένα, είτε ανταλλακτικουλι είτε gemini ... ολόκληρο? ” Μπορείς να μου πεις μια τι ακριβώς θα χρειαστώ; ή ακόμη καλύτερα μήπως έχεις κανένα λινκ. Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη