Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
οκ. κρατάμε στα υπ'όψιν ε!
-
ΚΑλησπέρα!!! Παίζει να θέλετε κόσμο για βοήθεια ακόμα; Γιατί δίνω κανά χεράκι!
-
Καλησπέρα προσπάθησα να flasharw την 5.1.5 για να την δοκμασω και έκανα factory reset.. Μπήκε χωρίς πρόβλημα όλα τα αρχεία μου είναι άθικτα εκτός από τις επαφές μου. Ευτυχώς έχω back up επαφών αλλιώς θα είχα μεγάλο θέμα. Γιατί όμως να γίνει αυτο; γιατί να κρατάει τις φωτογραφίες και να σβήνει επαφές; Θενξ για όποια απάντηση Eπίσης μου ζητά τις επαφές που θέλω να κάνω copy να τις βάλω ή σε μαιλ λογαριασμό ή σε mi λογαριασμό. τι να κάνω; σε τι θα κάνω τις επαφές μου
-
καλή επιτυχία σε όλους λίγο παραπάνω σε μένα!!!
-
fake root?
Μήνυμαρε συ ευχαριστώ για την υπομονή.. και που΄σαι; θα σε ξαναχρειαστώ μην νομιζεις οτι γλίτωσες!!
-
fake root?
ΜήνυμαΕχω την μαμίσια αγγλοκινέζικη και ο λόγος όλων αυτών είναι για να κάνω την αλλαγή της . Στην προσπάθεια να περάσω titanium back up μου έβγαλε ότι δεν είμαι ροοτ.
-
fake root?
Μήνυματο supersu δεν κάνει binary update
-
fake root?
Μήνυματο προνόμια root είναι ανενεργό δεν μπορώ να το προσπελάσσω.
-
fake root?
Μήνυματο δεύτερο. cpu-z & antutu λενε οτι ειμαι root κανονικά αλλά όποια εφαρμογή ζητά permission μου λέει ότι δεν είμαι.
-
fake root?
Μήνυμαthx παιδιά για τον χρόνο και την βοήθεια.δεν πειραζει κάτι θα κάνω άλλο..
-
fake root?
ΜήνυμαΝαι και όπως σου γράφω παραπάνω κανένα app δεν ειναι απενεργοποιημένο και ειδικά το permission
-
fake root?
ΜήνυμαΛοιπόν στο App manager δεν υπάρχει καμία εφαρμογή απενργοποιημένη.Τώρα κάποια που να έχει όνομα που να με παραπέμψει στα δικαιώματα δεν υπάρχει. μονο το permission manager. Τίποτα άλλο.
-
fake root?
ΜήνυμαΝομίζω ότι είμαι τέρμα χαζή γτ όταν πάω στο Αpplication manager μετά μου εμφανίζει όλες τις εγαρμογές, αυτές που τρέχουν τώρα κτλπ... Δεν καταλαβαίνω
-
fake root?
ΜήνυμαΚαλησπέρα!! Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, που είπες ότι άλλαξες την επιλογή; στα permissions>Manage app permissions; 'H από τα settings; Ευχαριστώ.