Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πάμε στον οδηγό ξεκλειδώματος και συνεχίζουμε πλέον εκεί την συνομιλία μιας και είσαι πλέον σε αυτό το βήμα, θα κάνεις όλα τα βήματα με την ρομ που είσαι και ας λέει ότι πρέπει να έχεις developer. Αν δεν ξεκλειδώσει τότε θα πάμε για αλλαγή της ρομ Οδηγός για Ξεκλείδωμα του Bootloader ” Προσπαθώ να κάνω το 1ο βήμα με το που επιλέγω το πακέτο, μου βγάζει αυτό 2ahte1k.jpg
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν έχεις κάνει αίτηση για unlock bootloader και έχεις λάβει έγκριση για unlock δοκίμασε να ξεκλειδώσεις όπως είσαι. Αν δεν δουλέψει πάμε για αλλαγή της ρομ. ” Ειχα κάνει άιτηση αλλα δεν είχα πάρει κάποια απάντηση. Που μπορώ να δω αν όντως είμαι έτοιμος να κάνω unlock; σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις απλά είμαι τέρμα newbie σε αυτόν τον τομέα :Ρ
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από choppersan: “Redmi note 3 prime ” Έχεις το Redmi Note 3 MTK, με ΜΤΚ επεξεργαστή δηλαδή και την τελευταία official china stable rom.Τι άλλο θες να κάνεις από εδώ και κάτω ? ” Θελω να περασω την developer ωστε να βαλω την ελληνικη ROM ή έστω την stable Global. Ας αρχισουμε με το πως να περάσω την global stable γιατι το κινητό υπολειτουργεί. Δεν εχω ουτε play store. Δεν λειτουργει το GPS κτλπ
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από choppersan: “το κινητό ” Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι ? Πρόσθεσέ την στο προφίλ σου αν θες για να την βρίσκουμε εύκολα Επίσης ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο "About phone" θα βοηθήσει πολύ να σου δώσουμε οδηγίες για παραπέρα βήματα. ” ναι συγνώμη νόμιζα ότι το είχα προσθέσει. Redmi note 3 prime 34pnoqw.png
-
Καλησπέρα, μόλις πέρασα με αυτόν τον τρόπο την stable καθώς δεν μου έβγαζε την επιλογή για την developer. Πηγα να ξαναδοκιμάσω και όταν έχω σε rescue mode το κινητό δεν το αναγνωρίζει το mi pc suite, ενώ πριν το update to αναγνώριζε. Τι πρέπει να κάνω; θέλω να περάσω την ελληνική.
-
Παράθεση από yiannisT: “Εγώ αν δε κάνω λάθος τον είχα βάλει εδώ: Sendungsverfolgung auf der ganzen Welt Και σ εμένα έλεγε complete. Έτσι λέει νομίζω οπότε ή συσκευή φεύγει από αυτούς και βρίσκεται στο ταχυδρομειο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Οοο σε ευχαριστώ! Είδα ότι έφυγε από Θεσσαλονικη και μου έρχεται :)
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Αν οντως υπάρχει σε ευρωπαϊκή αποθήκη (επαληθευσε το μσζι τους) τοτε το πολύ σε μια εβδομάδα θα το εχεις. Βέβαια όπως θα εχεις διαπιστώσει θα πληρώσεις περισσότερα σε σχέση με αγορά από Κίνα. ” Τους έστειλα μήνυμα. Ναι το ξέρω πάει κανα 20αρικο παραπάνω αλλά δεν μπορώ να καθυστερήσω γιατί θα φύγω ξανά.
-
Καλησπέρα, θέλω να κάνω την αγορά του κινητού που γράφω στον τίτλο από ευρωπαϊκό κατάστημα για να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται καθώς φεύγω πάλι για να μπω στρατό. Βρήκα ότι είναι διαθέσιμο μόνο από την ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall. Να το αγοράσω από αυτό το κατάστημα ή προτείνετε κάποιο άλλο ευρωπαϊκό κατάστημα; Το λινκ είναι εδώ: EU Warehouse Original Xiaomi Redmi Note 3 Prime 3GB+32GB MTK Helio X10 Octa Core MIUI V7 13.0MP TOUCH ID 5.5 Inch FHD 4000Mah Silver
-
Παράθεση από NikosChandolias: “Δοκίμασε αν θέλεις αυτό : If you're getting "storage space runout" on your Samsung S2 phone, just dial *#9900# on the tablet and select option 2 “Delete dumpstate/logcat” It's not necessary to root your android. Restart your phone afterwards. From the middle of nowhere... to the center of everywhere!! ” Δεν εχει καποιο αποτελεσμα
-
Παράθεση από stefanos1985: “δωσε περισσοτερες πληροφοριες. για ποιο κινητο μιλαμε,τη ρομ εχει κτλ ” Συγνώμη νομιζα οτι φαίνονται. Παραθέτω εικονα:
-
Καλησπέρα, Μολθς παρατηρησα οτι το κινητο εχει χωρισει τον εσωτερικο χωρο του κινητου σε 2 μερη και δεν ξερω γιατί. Τοσο καιρο ειχα πρόβλημα και νομιζα οτι έφταιγε η ρομ. Παραθετω μια φωτογραφία ελπιζω καποιος να μπορεί να με βοηθήσει
-
Mi pad 2 vs note 3
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Καλή Χρονιά! Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Είμαι στρατιώτης και τώρα φεύγοντας για να μπω(εννοω παω στην μονάδα μου) θέλω να πάρω η το mi pad 2 ή το note 3. Μέχρι στιγμής έχω το samsung galaxy s2 με την επίσημη rom για αυτό. Δεν έχω μέχρι στιγμής μεγάλο θέμα με αυτό εκτός από τον αποθηκευτικό χώρο για τις εφαρμογές που δεν τις περνάει στην sd και μου βγαζει μονιμα 90% γεματο. Τεσπα για να μην ξεφεύγω από το θέμα. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι να πάρω. Η …
-
Παράθεση από tecu: “σε site το βρηκα , αλλα στα περισσοτερα αλλα site δεν αναφερουν τιμες. SAR value:The SAR (specific absorption rate) value of the Redmi Note 2 is 0.602 W/Kg in head and 0.731 W/Kg in body, which is a little bit higher than the previous Redmi Note but it is well within the limits of every country regulation.” Ευχαριστώ που το έψαξες. Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε αν αληθεύει. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω την λογική να μην το εμφανίζουν. Θα έπρεπε γιαυτό είμαι καχύποπτο…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από choppersan: “Έχει καποιος ιδέα τι παίζει; ποια είναι η ευρωπαική του μέτριση;” Οι συσκευές Xiaomi δεν έχουν CE οπότε δεν υπάρχουν αξιοπιστες μετρησεις απο ευρωπαϊκο φορέα, αλλά μην στενοχωριέσαι..” Καλησπέρα, ως προς τι το μην ανχωνεσαι; Ρωτάω γιατί, φεύγω για φανταρος και το κινητό ουσιαστικά θα το έχω συνέχεια πάνω μου. Έχει πάνω από 1 σε CE?
-
Miui από την αρχή
ΜήνυμαΚαλησπέρα, θέλω να ξαναβάλω Miui στο s2 μου και προσπαθώ να βρω μια καλή Kernel για το κινητό. Ψάχνω μεσα στο φόρουμ να βρω κάτι περί Kernel αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα. Μπορεί να με καθοδηγήσει κάποιος; Ποια kernel να περάσω; Για το 4.4.18 ενδιαφέρομαι όχι για κάποια παλαιότερη έκδοση της MIUI! :)
-
Αγορά
ΜήνυμαΤελικά το κόβω για το mi2s λόγω τιμής...λέω να το πάρω από merimobiles. Κάποιο κουπόνι παίζει; @MIUI_ART ;