Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.

• Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές... Επειδή δεν έχω χρόνο να κάνω τώρα την εγκατάσταση, θα σας ευχαριστήσω γενικότερα (για όλα) αύριο... Εκτός αν τα κάνω μαντάρα, οπότε θα σας ζητήσω πάλι βοήθεια...

• Geoanto, ποια από τις 2 ROM κατεβάζω; Αυτή: xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.3.2.0.zip ή αυτή: xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.6.30.zip; Είχα κατεβάσει πριν λίγες μέρες αυτή: [GTV-6.7.28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/7 20:34), ώστε να την έχω έτοιμη... Ποια είναι η διαφορά με τις άλλες; Επίσης, στον οδηγό που πόσταρες, κάνω όλα τα βήματα κάτω από αυτό το σημείο "ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Διορθώθηκε το πρόβλημα με το TWRP Recovery"; ( Είμαι εντελώς άσχετος, το ξέρω )

• Gian, ακολούθησα αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader), μου εμφάνισε ένα update (V.7.5.2.0.LHOCNDE), έκανα το update, και μετά ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό Ξεκλείδωμα του Bootloader. ξεκλείδωσα τον bootloader (χωρίς να χρειαστεί να περάσω την China dev, που αναφέρεται στο 1ο βήμα).

• 'Εκανα τελικά το update και ξεκλείδωσα (επιτέλους!!!) τον bootloader... Για να περάσω τώρα την ελληνική ROM πρέπει να περάσω πρώτα την China dev ή δεν χρειάζεται; Επίσης, ποιον οδηγό θα χρησιμοποιήσω; Αυτόν: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά) ή επειδή δεν έχω ήδη ελληνική ROM μέσα πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

• Επειδή, όπως έχω δηλώσει, είμαι άσχετος με το "σκάλισμα" των κινητών και επειδή όλα αυτά που μου έχετε προτείνει (εκτός από αυτό: Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo), αφού το κινητό μου δεν φοράει unofficial) τα έχω κάνει και δεν βρίσκω άκρη, μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Δοκίμασα πάλι αρκετές φορές να το ξεκλειδώσω με τη δική του ROM και στο 50% μου πετάει μήνυμα... Επειδή δεν φημίζομαι για την υπομονή μου, και επειδή έχω κουραστεί να χά…

• Την official stable που φοράει το κινητό ή το update;

• Οπότε, τι κάνω από δω και πέρα; Γιατί δεν μου εμφανίζει την beta;

• Υπενθύμιση (πρήξιμο) για αναμονή απάντησης...

• Bodai, ακολούθησα τον οδηγό που μου πρότεινες, αλλά στο βήμα 6 δεν μου εμφανίζει την επιλογή που αναφέρει ο οδηγός. Μου εμφανίζει την παρακάτω εικόνα...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16913/ Αυτή η ROM είναι Stable ή Beta;

• Bodai, έκανα μετονομασία (ονόμασα το αρχείο UpdateXiaomiRedMiNote3Pro), δοκίμασα άλλες 20 φορές αλλά και πάλι τίποτα. NasDriver, το κινητό έχει official stable και του κατέβασα official developer (συγκεκριμένα, αυτή που φαίνεται στο printscreen)...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16864/ Από τι να καθαρίσει; (Μπορεί οι ερωτήσεις να φαίνονται χαζές αλλά όπως ανέφερα στο αρχικό ποστ, είμαι άσχετος με το αντικείμενο. Και αυτά τα λίγα που αναφέρω τα έχω διαβάσει στο φόρουμ, σε άλλα ποστ. Αλ…

• Bodai, και προχτές είχα ανοιχτό το wifi και ήμουν συνδεδεμένος στο ίντερνετ και τώρα που ξαναπροσπαθώ το έχω ανοιχτό και είμαι συνδεδεμένος. Υπάρχει (έστω στο περίπου) κάποιο νούμερο στις προσπάθειες που χρειάζονται; Πρέπει να έχω προσπαθήσει καμιά 50αριά φορές συνεχόμενα, αλλά δεν γίνεται τίποτα (και η μπαταρία από 93% που ξεκίνησα έχει πέσει στο 84%). NasDriver, ευχαριστώ για την επισήμανση, για τη συσκευή. Όντως είχα δηλώσει λανθασμένη. Όσον αφορά τις γλώσσες έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα.

• Καλημέρα! Έκανα χτες εγγραφή στο forum (και ελπίζω να μη φάω μπουγέλο για το καλωσόρισμα)... (Πριν παραθέσω το θέμα που με απασχολεί, μια σημαντική παράμετρος: είμαι τεχνολογικά "αναλφάβητος" όσον αφορά το "σκάλισμα" των κινητών)... Πάμε λοιπόν στο διά ταύτα... Αγόρασα πρόσφατα ένα RedMi Note 3 Pro. Προσπαθώ να περάσω την ελληνική ROM αλλά το κινητό προβάλλει σθεναρή αντίσταση! Έκανα τη διαδικασία-αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και μου απάντησαν θετικά. Ξεκίνησα το ξεκλείδωμα ακολουθώντας …