Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.

• πρόβλημα με xiaomi red rice 1s

mpanikos - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Προσπαθώ να μπω στο boot menu με κρατημένο το μεσαίο κουμπί και το volume down,και μου βγαίνει το fastboot android. Δοκιμάζο με το volume up και μπαίνει στο boot menu,απο εκεί και έπειτα,κάνω install το update (που απο πρίν έχω τοποθετήση στην SD card στο root μετονομασμένη σε update.zip ) αλλά το μόνο που καταφέρνω είναι να φτάνει μέχρι το 98% και να γράφει install failed etc. PS Κάποιο help θα ηταν ευπρόσδεκτο,καθώς αναφέρω πράγματα στο πουθενά χωρίς ανταπόκριση νομίζω...

Μήνυμα

ως τώρα κατάφερα να κάνω wipe τα παντα,παει αρκετά καλύτερα,απλά πρέπει να ξανα κάνω τα πάντα απο την αρχή. Προσπαθώ να περάσω το λαστ απντατε,αλλά ακόμα 0 success...

• προσπαθώ να βάλω στο boot και μου βγάζει μυνημα το android και τον μιουι fastboot.και δεν μπορώ να μπω στο συστεμ για να του περάσω καινουργία ρομ..

Μήνυμα

Καλημέρα στο team. Παραθέτω το πρόβλημα που παρατήρω στο κινητό μου. Είμαι κάτοχος του xiaomi red rice 1s με εκδοση android: 4.3JLS36C ΈΚΔΟΣΗ MIUI: MIUI - Stable 37-Hellas GTV-4.9.5. Έχω εδω και 2 μέρες τα εξής προβλήματα,για κάποιο περίεργο λόγο η μπαταρία "λιώνει" πέφτει μεσα σε 2 περίπου ώρες απο την φότηση του, καθώς και το κινήτο καιεί χωρίς να τρέχει κάποια εφαρμογή/παιχνίδι η κάτι άλλο. Χώρια κάποια lag spikes που υπάρχουνε στο λειτουργικό. Can anyone help ?? PS Κατεβάζω την 4,9,30 να δω …

• Καλημέρα στο forum,μόλις έβαλα λοιπόν και εγώ με την σειρά μου την 18αρα έκδοση. Στην καρτέλα "Σχετικά με το τηλέφωνο" η "Έκδοση Android: 4,3 JLS36C". Θα έπρεπε ίσως να είχα κάποια άλλη version π.χ. 4.4 kit kat κλπ? Τα patch notes που μπορώ να τα βρω?

• Xiaomi Red Rice 1S Volume

mpanikos - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Παίζει πιο σημαντικό ρόλο το να έχεις αγοράσει τα piston's (ακουστικά της Xiaomi). Η λύση στο πρόβλημα ήταν τα ακουστικά λογικά,με το που μου ήρθανε τα Pistons,πλέον απλά ξεκουφάθηκα! So,σε όποιον έχει τέτοιο θέμα, buy original Xiaomi Pistons Thx for your time

Μήνυμα

"έπαιξα" και εκεί,η μόνη διαφορά είναι σε μπάσο κλπ άντε ισως πάρεις και ενα κλίκ παραπάνω volume,αλλα όπως στο ράδιο με τίποτα.

Μήνυμα

ναι φυσικα και το έχω κάνει και το κάνω γενικότερα αυτο,απλα στο ραδιο εχει τρελη ενταση αντιθέτος στα μπ3 δεν "σπας τυμπανα" οπως με το μπ3 Σε φάση χρειάστηκε να χαμηλώσω volume σε ράδιο,ενώ σε μπ3 δν χρειάστηκε ποτε

Μήνυμα

Καλησπέρα,για κάποιο λόγο ότι ρύθμιση και να κάνω όσα ακουστικά και να άλλαξα (εκτός απο τα original της xiaomi τα οποία περιμένω) το volume σε mp3 video κλπ παραμένει κάπως χαμηλό. Πχ οταν το συγκρινω με την δύναμη ήχου που βγάζει το ράδιο στα ίδια headset είναι μέρα με νύχτα,λες και στο ράδιο υπάρχει ρυθμιση να παίζει με πάραπάνω ένταση (κουφένεσε) ενώ σε Mp3 το 1/3 από το ράδιο Any clues??? Ευχαριστώ εκ'των προτέρων.

• Xiaomi Red Rice 1S Case

Μήνυμα

eyxaristw poly

• Xiaomi Red Rice 1S Case

Μήνυμα

Καλημέρα κάποιο link για κάποιο site/e-shop με θήκες για Red Rice 1S,οπού να μην έρχονται απο εξωτερικό (κυρίως για τον λόγο των πολλών ημερών (20 days) που κάνουν μέχρι να έρθουν στον παραλήπη...) σε προσιτές τιμές και normal σε ποιότητα ?? Και γενικότερα αν όχι από ίντερνετ,απο πού αλλού θα μπορούσα να προμηθευτώ σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα ίσως θήκες etc και τι διαστάσεις ψάχνουμε θήκη για 4,7' πχ? Ευχαριστώ !

• Καρτες 2 σε 1

Μήνυμα

Δεν ξέρω αν σε βοηθάει,είμαι κάτοχος xiaomi red rice 1s μόλις 3ιων ημερών,μέχρι τώρα έχω 2 gsm μεσα, cosmote+wind. Τις GSM τις βλέπει κανονικά σαν ξεχωριστές,και κάνεις κανονικά επιλογή απο ποιά θέλεις να κάνεις κλήση κλπ όπως και εισερχόμενα τηλεφωνήματα κλπ...

• Παράθεση από mAthosalas: “Εγκαταστάθηκε η 3.13 στο Note κ βλέπω καποια θέματακια: 1.Στο εικονίδιο "τηλεφωνο" στη λίστα πρόσφατες επαφες εμφανίζεται μονο ο αριθμός κλήσης ενω δεν εμφανίζει στοιχεία επαφής αν κ τις έχω αποθηκευμένες.Σε όλες με το #fixer έχω βάλει το πρόθεμα +30 ενω η αποθήκευση είναι ως gmail επαφες. 2.Εικονίδιο email αν κ χτυπάει ενημερωση εισερχομένου mail όταν κλικαρω πανω ΔΕΝ μου ανοίγει καθόλου στο λογαριασμό email. 3.Επίσης ενα θέμα ,δεν εμφανίζει τα εμοτικον για εισαγωγη στ…

• Καλημέρα,τελικά χθες κατάφερα να βάλω το rom. Το πρόβλημα που που υπάρχει τώρα είναι το εξής,προσπαθώ να συνδέσω το e-mail μου που είναι στην outlook,αλλά συνέχεια μου λέει πως δηλώνω λάθος στοιχεία,πράγμα δύσκολο...μήπως είναι θέμα OS? (όχι πως όταν μου παραδόθηκε με το ήδη υπάρχων έμπαινε...) Any thoughts??

• Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από mpanikos: “καλημέρα,θα ήθελα να περάσω την νέα έκδοση για το redmi HM 1SW, το πρόβλημα είναι πως δεν έχω SD card,θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να εκτελέσω τα βήματα via computer ?” Μπορείς να το βάλεις στην εσωτερική, αυτήν που έχει ενσωματωμένη. Δεν χρειάζεται "ντε και καλά" εξωτερική κάρτα sd” Ευχαριστώ για την σύντομη απάντηση,θα το ψάξω,κάτι ακόμα, υπάρχει κάποιο how to video ? thx in advance!

• καλημέρα,θα ήθελα να περάσω την νέα έκδοση για το redmi HM 1SW, το πρόβλημα είναι πως δεν έχω SD card,θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να εκτελέσω τα βήματα via computer ?