Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 147.
-
Παράθεση από gkalen: “ @sprkrt Ενδιαφέρον αυτό με το fingerprint .. Οπότε έχουμε ένα bug με battery drain όταν είναι ενεργό το fingerprint . Αυτό πάει να πει ότι δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα σωστή ούτε για το MPdecision στο Kenzo .. Ας δοκιμάσει κάποιος να απενεργοποιήσει το δακτυλικό αποτύπωμα και να τσεκαρουμε πάλι πώς πάει .. ” το εβγαλα απο χθες. απο το πρωι μεχρι τωρα, κανοντας τη συνηθη μου χρηση εχω 89% μπαταρια, κοιμαται σαν πουλακι πλεον. το bug εχει αναφερθει στο miui.com αρα υποθετω …
-
βρεθηκε ο υπαιτιος του battery drain. το δοκιμασα και διορθωθηκε αμεσως. Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro
-
Παράθεση από spirosgm: “Παράθεση από sprkrt: “Παράθεση από spirosgm: “Υπαρχει bug με το FP lock κρατάει την CPU ενεργή -. ” απο που προκυπτει αυτο; ” MIUI 8 GLOBAL DEVELOPER 6.7.29 note3 pro NO DEEP SLEEP - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Μετα απο unlock με FP δεν επιστρέφει σε deep sleep. Και απο το inbuild το βλέπω στο Android process και μεσω gsam όπου το deep sleep δεν ενεργοποιείται ποτέ. Απενεργοποιώντας το fp ολα ειναι normal. ” το δοκιμασα και δυστυχως ισχυει.
-
το αλλο περιεργο που ειδα τωρα ειναι πως στο διαγραμμα της μπαταριας δειχνει οτι πεφτει σε υπνο παρολο που οι εφαρμογες λενε πως οχι. Δεν ξερω τι ειναι πιο αξιοπιστο απο τα 2. θα το δω και αυριο πως θα παει η καταναλωση.
-
Παράθεση από baiosss: “Και με το kernel audiutor μπορειτε να δείτε αν οι πυρήνες της cpu μπαίνουν σε βαθύ ύπνο. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το ιδιο δειχνει, οτι δεν μπαινει σε ds
-
το cpu spy δειχνει οτι δεν μπαινει σε deep sleep, θα διαπιστωσω εαν ισχυει απο το γραφημα της μπαταριας. Ολα τα υπολοιπα δειχνουν να λειτουργουν κανονικα.
-
συγνωμη, αλλα δεν εχω καταλαβει. για να εχουμε root πρεπει να φλασαρουμε το SU κατα την εγκατατασταση της ROM?
-
Παράθεση από demakhs: “@sprite & @kalodie, Αυτό: Kenzo-Clean.zip | by gkalen for Redmi Note 3 το φλασαρατε.?? Την ίδια έχω κ δεν έχει εμφανιστεί το παραμικρό πρόβλημα κ είμαι στην 2η μέρα με 50% υπόλοιπο μπαταρίας!! ” δεν το φλασαρα γιατι δεν θεωρησα πως ηταν υποχρεωτικο, αλλωστε για λιγο ηθελα να βαλω την ρομ για να δω πως ειναι. Εφταιγε αυτο;
-
αυτο θα ηθελα Xiaomi Mi5 64GB Black
-
Παράθεση από hoyas: “Παιδιά επειδή η συσκευή έχει αρκετά θεματακια, software κυρίως, μπορείτε να μου προτείνετε μια Bluetooth συσκευή που να συνεργάζεται απροβληματιστα; Παρακαλω να υπάρχει Ελλάδα γιατί την χρειάζομαι σχετικά αμεσα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” plantronics M70 δουλευει αψογα.