Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλημέρα και καλή επιτυχία!!
-
A, εντάξει. Ευχαριστώ και πάλι!
-
Οκ! θα το έχω υπ'όψην. Αν χρειαστεί μετα τα wipes πώς ξαναφέρνω τις εφαρμογές; απο το titanium;
-
Ακολούθησα κατα γράμα τις οδηγείες και παρέληψα το βήμα 4 με τα wipes.
-
Εγκαταστάθηκε μια χαρά με τον 2ο τρόπο και φαίνεται να διορθώθηκε το πρόβλημα! Ευχαριστώ πολύ για τη πολύτιμη βοήθεια σου!!!
-
Μήπως να προσπαθήσω μέσω του MAIN MENU που βγάινει με το power+vol up και την επιλογή "install update.zip to system one"; δεν με αφήνει μέσω του ES να το βάλω στη συσκευή. (και έχω δώσει δικαιώματα root) και στο pc η διαδρομή είναι "Υπολογιστής\MI 3W\Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης" και εννοεί sdcard...
-
ναι σωστά.
-
όχι, όχι. Το τσέκαρα αυτό και μέσω του ES μέσα απο το κινητό.
-
το έριξα χύμα μεσω του υπολογιστή αλλά πάλι τίποτα...
-
το μετονόμασα σε update.zip, έκανα και reboot το κινητό αλλά πάλι δεν έχω αυτη την επιλογή... Να συμπληρώσω πως ο φακελος dowloaded_rom δεν υπήρχε και τον δημιούργησα εγω. Δε ξέρω αν έχει σημασία αυτό...
-
Καλημέρα πάλι, Έχω αντιγράψει όπως λένε οι οδηγίες στο dowloaded_rom την έκδοση αλλά όταν πάω Αναβάθμιση δε μου εμφανίζει να επιλέξω πακέτο εγκατάστασης... πρέπει να κάνω και κάτι ακόμα;;;
-
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια!!!
-
ναι την έχω. Μπορείς να μου υποδείξεις ποιά ROM;
-
πώς το βλέπω αυτό; όπως μου ήρθε απο το κατάστημα είναι με ελληνικά, δεν έχω περάσει κάτι...
-
Καλησπέρα παίδες. Έχω το mi 3w με έκδοση miui 4.5.9. Τώρα τελευταία μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Ανα τακτά διαστήματα μπλοκάρει το σήμα και δε δέχεται ούτε και παίρνει τηλέφωνα και μηνύματα. Δεν υπάρχει ένδειξη όταν γίνετε αυτό μιας και το σήμα της εταιρίας φαίνεται κανονικά. Διορθώνετε με επανεκίννηση του τηλεφώνου, αλλά μετά απο κάποια στιγμή "νεκρωνει" το σήμα πάλι. Έχει συναντήσει κανείς κατι τέτοιο; Ευχαριστώ πολύ.