Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Ουτε με τον μονιμο τροπο οθτεμε τον πρωσορινο τροπο δεν μπορω να απενεργοποιησω το ελεγχο ψηφιακης υπογραφης ενω ειναι 64 τα windows και κανω τα βηματα σωστα.Στο μονιμο τροπο στη δευτερη εντολη μου γραφη οτι δεν μπορω να το απενεργοποιησω γιατι ειναι κλειδωμενη η επιλογη απο το secure boot και στη δευτερη επιλογη ενω τα κανω ολα δεν εμφανιζεται ποτε το test mode κατω δεξια Καμια βοηθεια?

• το διορθωσα Το κινητό που έχω είναι το red mi 3 note pro.

• red mi 3 note pro συγνώμη αν σας μπερδεψα.ρ ωταω επειδή πατησα το power με το πάνω και μου έβγαλε μία εικόνα κινητού με φορτιστη δεν με έβγαλε σε download mode όπως τις εικόνες που έχει στον οδηγό.

• καλημερα διαβάζοντας τον οδηγό εχ μία απορία στο 4. Λέει αφού έχω κάνει όλα τα υπόλοιπα (κατανοητά)μπαίνω σε recovery mode + download mode.και ή απορία μου είναι η εξής πως θα μπω αφού είναι κλειδωμένο και δεν μπαίνει σε recovery mode πατώντας το power με το πάνω.και αν έχω καταλάβει σωστά πρέπει να περάσω μία official rom πρώτα για να με αφήσει να το ξεκλειδωσω....

• και ξεκλειδωμα μόλις περάσω την official γιατί τώρα δεν το ξεκλειδωνει με την unoficial έκδοση.σωστα.?

• αυτα που γραφεις τα εχω κανει τωραμενη η official rom και μετα η ελληνικη Θα προσπαθησω τι να πω

• μαλιστα τα διάβασα αλλά πραγματικά μου φαίνονται παρά πολύ δύσκολα να τα κάνω όλα αυτά.υπαρχει κάποιος που κάνει αυτή τη δουλειά να μου περάσει την ελληνική rom με πληρωμή φυσικά?

• Καλησπερα εχω το συγκεκριμενο κινητο 3 μηνες περιπου μερικες φορες δεν με ακουνε και πρεπει να κλεισω και να ξαναπαρω για να με ακουσουν.Δεν ειναι προβλημα σηματος γιατι εγω τουσ ακουω κανονικα. Αποφασισα να αλλαξω την rom η να κανω καποιο Flash και φτιαξει.Εχω στειλει στη xiaomi για να με αφησει να το ξεκλειδωσω μου εχει στειλει κωδικο μπαινω με το application miflashunlock μεσω υπολογιστη αλλαδεν με αφηνει εωω ξεκιναει στο 50% σταματαει και μου λεει couldnt verify device.υπαρχει καποιος να με …