Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• MIUI v12.5.3.0.RGGMIXM redmi 8 pro

spyrous62 - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Απολύτως τίποτα. Απλώς φεύγει το dropdown μενού των ειδοποιήσεων.

• MIUI v12.5.3.0.RGGMIXM redmi 8 pro

Μήνυμα

Αγαπητοί φίλοι, καλημέρα. Διαθέτω ένα Redmi 8 Pro. Τον Αύγουστο 2021 έλαβα ενημέρωση από το Google play Services οτι είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση MIUI v12.5.3.0.RGGMIXM. Επισυνάπτω και screenshot. Πάτησα την αναβάθμιση αλλά δεν έκανε τίποτα. Μέσα από τις ρυθμίσεις δεν μου εμφανίζει κάποια διαθέσιμη αναβάθμιση. Η ενημέρωση για την διαθέσιμη αναβάθμιση εμφανίζεται καθημερινά από τότε αλλά δεν μπορώ να την εγκαταστήσω. Καμμιά ιδέα?

• Redmi4 PRO ROM 8.2 global [SOLVED]

Μήνυμα

Γιώργο με έσωσες! Η τρίτη λύση δούλεψε άψογα! ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΗ ΛΥΣΗ!!! Αν παλι δε δουλεψει κατι πηγαινε παλι στην επιλογη των Access Point και βαλε Νεο APN με στοιχεια (αν εχεις cosmote): Ονομα-->Cosmote Wireless Internet APN-->internet

• Redmi4 PRO ROM 8.2 global [SOLVED]

Μήνυμα

Καλημέρα! Αγόρασα πρόσφατα το Redmi4 pro. Όλα καλά, πολύ ωραία συσκευή! Μου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση της ROM στην 8.2 Global και την έκανα. Το πρόβλημα είναι πως με την 8.2 δεν λειτουργούν τα δεδομένα! Έψαξα τις ρυθμίσεις APN, και είναι οκ, απλά δεν συνδέεται! Φυσικά έχω δοκιμάσει τα reboot, restart, airoplane mode. Παρακαλώ εάν γνωρίζει κάποιος κάτι θα μου ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ.