Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-106 από 106.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμακατεβαζω το recovery σωστά?από την στιγμη που έχω κλειδωμένο bootloader
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαδν μ ξεκλειδώνει με αυτή που είμαι μ βγάζει το μνμ couldn't verify device στο πρόγραμμα στο PC.,για να βάλω China dev με ποιον τρόπο το κάνω??
-
Μήνυμαεχω miui 8.0.3 stable,αυτη που ανεβασα,δοκιμασα αλλα δν μ κανει verify, τι αλλο μπορω να κανω??
-
Μήνυμακαλημερα,έχω κάνει αίτηση για ξεκλειδωμα και πήρα την έγκριση, πάω να το κάνω και μ βγάζει couldn't verify device. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20795/
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Antonis Kontitsis: “Παιδες εχω παρει το RN3 PRO,ειμαι οκ με αυτη την rom η θα εχω θεμα?? Δν εχει παρει καμια αναβαθμιση ακομα. ” Δεν έχει πάρει αναβάθμιση γιατί η ρομ που έχει είναι unofficial...Διάβασε αυτό να ενημερωθείς. xiaomi-miui.gr/community/index…A%CE%AE-redmi-note-3-pro/ ” ειμαι αναμεσα στην παγκοσμια stable και παγκοσμιο developer,τι θα προτινατε?? δεν εχω θεμα με τα ελληνικα,αλλα με το πως θα λειτουργουσε καλυτερα το κινητο.