Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 64.

• RE:

veloglou - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από ALXIOA: “Βαλε την τελευταία xtrv ...με καθαρισμό. Data cache dalvik και factory reset” Ναι έλεγα μπας και γλυτώσω το factory, τελικά το κανα και φτιάξε, ευτυχώς Sent from my MI 6 using Tapatalk

• καλησπέρα , μου το είχε ξανακάνει για λίγο και παλαιότερα να μη μπορω να ανοιξω το wlan στο κινητο , απο σήμερα δεν ανοιγει με τιποτα ,δεν έκανα κάτι . Είχα εγκατεστημένη τη προυγουμενη ARWMA , έβαλα τη καινούργια τώρα μπάς και φτιάξει αλλά τα ίδια .Εκανα wipe dalvik/cache απο twrp τίποτα. help

• Το chromecast μπαίνει στην Hdmi οποιασδήποτε τηλεόρασης, δε σε νοιάζει να είναι smart ούτε να μπαίνει στο WiFi σου, και από εκεί και πέρα μπορείς να στέλνεις στην tv σου ότι δείχνει το κινητό σου μεταξύ άλλον , googlare το από 40 ευρα ξεκινάει στο σκρουτζ Sent from my MI 6 using Tapatalk

• Google chromecast ή κάποια άλλη συσκευή που κάνει Cast Sent from my MI 6 using Tapatalk

• RE: RE:

veloglou - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από veloglou: “Παράθεση από pit13: “Αγορα από lightinthebox, είχα πληρωσει ασφάλεια τελωνείου και φόρων. Τελικά πλήρωσα 24€ για τελωνείο. Τι πρέπει να κάνω τώρα, για να μου επιστρέψουν τα χρήματα;” Pic την απόδειξη, σε ίδια περίπτωση έκαναν refund 100% αμέσως Sent from my MI 6 using Tapatalk” Εμένα ήταν 50 ευρώ αγορά όμως, πιστεύω για Mi 6 να μη κάνουν τις πάπιες Sent from my MI 6 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pit13: “Αγορα από lightinthebox, είχα πληρωσει ασφάλεια τελωνείου και φόρων. Τελικά πλήρωσα 24€ για τελωνείο. Τι πρέπει να κάνω τώρα, για να μου επιστρέψουν τα χρήματα;” Pic την απόδειξη, σε ίδια περίπτωση έκαναν refund 100% αμέσως Sent from my MI 6 using Tapatalk

• Το τζάμι του Mi 6 είναι λίγο curved στην άκρη, το nilkin είναι as good as it gets Sent from my MI 6 using Tapatalk

• RE:

veloglou - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από flxas: “Καλημερα παιδιά. Πήρα και εγώ το mi6 και θέλω από όσους έχουν δοκιμάσει tempered glass να μου πουν κάποιο που να κάθεται καλά και στις άκρες. Ένα που είχα παραγγείλει μαζί με τη συσκευή κάθεται καλά στο κέντρο αλλά στα πλάγια δεν κολλάει και αρχίζει να παίρνει σκόνη σιγά σιγά και φαίνεται χαλιά...” Του χω βάλει το nilkin, ευχαριστημένος! Sent from my MI 6 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Miyagki: “Είχες πληρώσει tax insurance? Ωραία ευχαριστώ για την ενημερωση” Yup Sent from my MI 6 using Tapatalk

• Αναζήτηση android tv box

Μήνυμα

Έχω φάει τελωνείο από lightinthebox τους έστειλα μετά μυνημα με το καπελωμα και μου κάνανε full refund Sent from my MI 6 using Tapatalk

• Παράθεση από fog: “Μετά το format data θέλει reboot στο recovery ξανά και μετά φλασάρεις τη ρομ ” οκ μετά το format data πέρασα τη ρομ με copy paste apo windows στην ιντερναλ και μπήκε!

• Παράθεση από ALXIOA: “Format data κανε μόλις περάσεις την ρομ μέσα από ρεκονερυ. Λογικά θα μπεις... ” το έκανα είμαι 15 λεπτά Plus πάλι στη boot screen.

• καλησπέρα , προσπαθώ να περάσω arwma στο mi6 αλλά με το που μπαίνω twrp μου ζητάει password το κάνω cancel και κάνω κανονικά τα wipes , cacche data dalvik αλλα δέ βλέπει τη rom στο internal παρ ολο που την έχω περάσει (φανταζομαι κάτι έχει να κάνει με το password που ζητάει γιατι στο Mi5 μου γίνανε όλα κανονικά ) .Δοκίμασα με sideload adb και περίπου στο 43% το βλέπω απο cmd έχει ολοκληρώσει το πέρασμα της rom στο twrp , δείχνει όλα κανονικά πατας επανεκίνηση και β΄γαζει στο cmd ότι έμεινε εκει …

• Γειά κ πάλι! Λοιπόν πέρασα την arwma στο Mi5 όλα ωραία εκτός από την αυτονομία! Πήρα το mi6 και θα δώσω το 5 στη γυναίκα, θα ήθελα να του περάσω μια global stable μιας και δεν ασχολείται αλλά δε θέλω να χάσει το unlock, root κλπ, μιας κ μαρεσει το adaway magisk etc, γίνεται? ή πρέπει να ξανακάνω τις διαδικασίες μετά?. Ευχαριστώ! Sent from my MI 5 using Tapatalk

• όλα πολύ καλά φοβερή δουλειά , ερχόμενος απο global dev στο MI5 , μόνο πρόβλημα η αυτονομία ,έπεσε κατω απο τις 4 ώρες οθόνη με την ίδια χρήση, πριν ήταν στις 5. ευχαριστώ τους συντελεστές!

• Παράθεση από gallos: “Παράθεση από MIUI_ART: “Προσέξτε αν σας βγάζει κατά την διάρκεια της εγκατάστασης το μήνυμα "Unable to mount /System Resource is Busy" Παρατήρησα πως το TWRP Recovery έχει κάποια αστάθεια στην τελευταία Version της ROM και ίσως χρειαστεί νέο Recovery. Αν ξαναμπείτε το TWRP Recovery και κάντε πάλι flash την ROM θα την περάσει κανονικά.. ” Τελικά έτσι τα κατάφερα. Χρειάστηκε 2 φορές. Thanks ” καλησπέρα ,στο ΜΙ5 , 4 φορές μέσα απο twrp έκανα flash την arwma πάντοτε στο 60% στα…

• RE:

veloglou - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@veloglou Πρέπει να γίνει root (προϋπόθεση να είναι unlock bootloader, να περάσεις με εντολές cmd το twrp και μετά supersu ή magisk) η συσκευή σου και να περάσεις το παρακάτω module διάβασε το άρθρο παρακάτω και εσύ κατεβάζεις για soc 820 Google Camera HDR+ port | Βελτίωσε κατά πολύ τις φωτογραφίες σου σε smartphone με Snapdragon επεξεργαστή | Dr. Android.” Απ ότι είδα η xtrv arwma έχει την επιλογή για Google camera, θα μπορούσα να το περάσω κι έτσι σωστά? Sent from my M…

• Καλημέρα, όσον αναφορά το camera software του Mi5,γνωρίζει κάποιος εάν έχει κάποια βελτίωση αν βάλω κάποιο άλλο app? Το κινητό φοράει την τελευταία global dev Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Αγορά Συσκευής

Μήνυμα

Από που προκύπτει ότι το priority direct mail του bangood γλυτώνεις? Είναι τριγωνική? Δε βρίσκω info στο site τους πέρα του ότι είναι χωρίς tracking! Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Το 5.99 που πετάει είναι για orders 250+ Sent from my MI 5 using Tapatalk