Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.

• Γεια σας παιδιά . Πέρασα από την stable 7.2.1 στην καινούρια 7.2.3 που βγήκε τώρα στο redmi note 2 ! Και έχω δυο σημαντικά θεματακια : 1) ή μπαταρία μετά από πλήρη φόρτιση έβγαλε 4 ώρες με κανονική χρήση (youtube , facebook κτλ) , 2) ή συσκευή θερμαίνεται αισθητά σε σημείο που κρασαρε και έσβησε (μία φορά) , συνέβει κατά την φόρτιση ενώ ήμουν στο ίντερνετ παράλληλα . Έχει κανένας αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο μέχρι τώρα ? Ή μόνο εγώ έχω φάει νίλα ?!

• Στο redmi note 2 μέχρι στιγμής μια χαρά ! Τα μόνα προβληματακια που εντοπισα είναι πιο αργή φόρτιση και λιγότερη διαθέσιμη ram , τουλάχιστον 250 mb ! Όλα αυτά σε σχέση με την stable 7.1.3 .

• Το μπλέ σκοτώνει πάνω που θα το αγόραζα !! Καλή επιτυχία σε ολους .

• redmi note 2 verification πατάτα

d.mellios - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Εχεις ελληνική rom επάνω και το συζητάμε ακόμα το θεμα ??? Βέβαια είναι περίεργο αυτό με το verify ... αλλα τι να πει κανεις!! ” Ε ναι το θεμα το ανοιξα για να ενημερωσω και να ενημερωθω !! Απλα για να ξερετε πχ το gearbest ! Και για να μαθω αν θα εχω προβλημα στο μελλον...

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από d.mellios: “Αρχικα να ευχαριστησω κι απο εδω πολυ γτ μαζι βαλαμε ρομ πριν 2 μερες ! ” Ποια rom?? ” hermes v7.0.6 και τωρα εχω περασει την ελληνικη 7.1.1

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από d.mellios: “Ε ελπιζω να ειναι ετσι BODAI αν και το παρελαβα και ''καλα'' σφραγισμενο με κατι πλαινα αυτοκολλητα !! Αυτο που σκεφτηκα ειναι μηπως καποιος αλλος που εφτιαξε καποια απομιμηση χρησιμοποιησε αυτο τον κωδικο !! Πραγμα που απλα ειναι ονειρο απατηλο... ... ” Πριν λίγο καιρό έπεσα πάνω σε μια τέτοια περίπτωση με άλλο χρήστη του φόρουμ μας, πάλι με Note 2 και επί 8 ώρες δεν μπορούσαμε να περάσουμε καμμία ROM ούτε καν official. Το CPU-Z που κατεβάσαμε κα…

Μήνυμα

Φίλε BIDIRIOK οντως ειναι φοβερο , με γεια σου !! Ασχετο αλλα γυριζω στο θεμα : το imei της συσκευης ειναι ιδιο με το κουτι !! Και το κερασακι στην τουρτα ειναι πως παρηγγειλα και xiaomi redmi note 3 πριν 10 μερες ...ελεος Η συσκευη πιανει 44000 περιπου στο ANTUTU

Μήνυμα

Ε ελπιζω να ειναι ετσι BODAI αν και το παρελαβα και ''καλα'' σφραγισμενο με κατι πλαινα αυτοκολλητα !! Αυτο που σκεφτηκα ειναι μηπως καποιος αλλος που εφτιαξε καποια απομιμηση χρησιμοποιησε αυτο τον κωδικο !! Πραγμα που απλα ειναι ονειρο απατηλο... ...

Μήνυμα

ΕΕ εδω μια μπαταρια εχω και το verification μου βγαζει 1 και το κινητο βγαζει αρλουμπες ! Αλλος απο gearbest εχει τσεκαρει ?

Μήνυμα

Το αστείο ειναι οτι το πηρα απο gearbest που θεωρειται καλο κινεζομαγαζο !! Παντως οχι απλα ειναι καλο αντιγραφο , αν ειναι τελικα , ειναι ιδιο σε ολα !

Μήνυμα

ορίστε και το verification πατατα που λεω και στο topic

Μήνυμα

με φοβίζει η ερώτηση αλλά θα απαντήσω gearbest !! γιατί ?

Μήνυμα

Ta screenshots apo cpu-z

Μήνυμα

Λέει validated αλλά το verification άλλα μου λέει..

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, παρήγγειλα πριν περίπου ενα μήνα και κάτι το redmi note 2 . Το παρέλαβα μέσα στις γιορτές . Λοιπόν να μην τα πολυλογώ κατά τύχη μπήκα στο mi.com/verify (προχτές) και αφού έξυσα το ξυστό που κρύβει τον κωδικό της συσκευής , περιμένοντας να δω το πολυπόθητο 1 στον έλεγχο είδα το φοβερό 470 κάτι ! Η ιστοσελίδα ισχύει κανονικά ? Εχει τύχει και σε κάποιον αλλο ? Η είμαι ο μόνος τυχεράκιας ?? Το λέω γιατί υποτίθεται πως το αγόρασα και από σοβαρό κινεζομαγαζο !!

• HELP

d.mellios - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Ναι ναι εκει ακριβως πηγα και φακελος google δεν υπαρχει ! Ισως αυτο να ειναι και το προβλημα...

• HELP

Μήνυμα

δυστυχως δεν υπαρχει αυτη η διαδρομη ουτε και adb αρχειο

• HELP

Μήνυμα

εε ειχα την 7.0.6 και απο ελληνικη ειχα την 5.12.24 . κανοντας λοιπον εγκατασταση στην 6.1.7 κολλησαν ολα οποτε εκανα downgrade και αρχισαν τα errors ! εν τελη η συσκευη εχει ξεκολλησει και εχω περασει απο en.miui.com την v 7.1.1 και εχω χαζεψει να περασω την 5.12.31 αλλα μου βγαζει error to miflash (missmatching image and device error ) ! καμια ιδεα πως διορθωνεται ?

• HELP

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια , εκανα την αναβαθμιση και απο τοτε μου βγαζει error ασταματητα παταω αναφορα και το εμφανιζει επανειλημμενα , πραγμα που δεν μου επιτρεπει να το διορθωσω !! Ετρεξα λοιπον το miflash για να περασω απο την αρχη καθαρα την παλια που ετρεχα και δεν αναγνωριζει καθολου την συσκευη ( βασικα μου βγαζει την συσκευη ,την επιλεγω και λεει πως δεν ταιριαζει το αρχειο με την συσκευη )!!! Πλεον εχει κολλησει στο boot ! ΒΟΗΘΕΙΑ τι κανω ??

• Παιδιά δείτε αυτό και πέστε μου αν μπορείτε πως μπορώ να το διορθωσω ! Επίσης άλλο ένα μικρό bug που παρατήρησα είναι στην μπάρα δικτύου , παρότι μπορώ να καλεσω κανονικά δεν δείχνει καμία γραμμή..