Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 200.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν έχω βγάλει ακόμη ασφαλή συμπεράσματα μιας και είναι η πρώτη ημέρα που την δοκιμάζω. Θα σας πω μόλις κάνω 2-3 φορτίσεις ακόμη :)” Εύχομαι η επόμενη φόρτιση,να ξεκινήσει σε δύο μέρες. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• George kaggelaris πως τη βλέπεις τη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη ρομ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μου φαίνεται θα γυρίσω στην επίσημη,κι ας έχει μόνο αγγλικά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πήρα νέο κωδικό και έπειτα, έβαλα δικό μου κωδικό. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είχα το ίδιο θέμα, μπήκα από υπολογιστή και έστειλα μήνυμα ανάκτησης κωδικού στον αριθμό του κινητού μου. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκίμασε από υπολογιστή γιατί από το κινητό δε δέχεται τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το redmi pro πετάει,δεν θα σέρνεται τίποτα,μη κοιτάς τη γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας και τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μην γκρινιάζετε, έρχεται Miui 10 όλε όλε όλε όλε όλε όλε.. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

kostas_7 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από Billys_21: “καλημερα σε ολους. εχω το redmi pro 64 και χτες, ενω εκανα δουλειες στον κηπο, επιασε ο ηλιος το κινητο εκει που το ειχα αφησει και δεν το πηρα γρηγορα χαμπαρι με συνεπεια να μεινει εκτεθιμενο κανα μισαωρο. αρχισε να μπλεδιζει η οθονη και να αφηνει μαυρες σταμπες μεσα στην οθονη η χρηση του δαχτυλου οταν το δουλευα. το αφησα αρκετες ωρες να ηρεμησει αλλα οσο περναγε η ωρα γινονταν χειροτερα με αποκορυφωμα τωρα το πρωι να εχει μαυρισει σχεδον ολη η οθονη σε βαθμο που το κ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ail31ou: “Παράθεση από kostas_7: “Πολλές έχω βάλει και με την συγκεκριμένη ήμουν ευχαριστημένος,οι άλλες γενικά είχαν θεματακια. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ποια ειναι,λοιπον,τα βηματα εγκαταστασης μιας νεας rom?.....χωρις να χαθουν δεδομενα και ρυθμισεις” Κάνεις μπακ απ και περνάς τη ρομ, έχει οδηγούς εδώ στο φόρουμ,θα σε καθοδηγήσουν τα παιδιά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από ail31ou: “Παράθεση από kostas_7: “Παράθεση από ail31ou: “Παράθεση από kostas_7: “Χωρίς προβλήματα η συγκεκριμένη.4bdcf6137e23496092a3408dd70b461a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποια ειναι τα βηματα για να εγκαταστησω την νεα rom χωρις απωλεια ρυθμίσεων και δεδομενων? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάποιος γνώστης θα σου απαντήσει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εσυ δεν εγκατεστησες (τουλαχιστον) τις 2 rom …

• RE: RE: Εγκατασταση νεας rom

Μήνυμα

Παράθεση από ail31ou: “Παράθεση από kostas_7: “Χωρίς προβλήματα η συγκεκριμένη.4bdcf6137e23496092a3408dd70b461a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποια ειναι τα βηματα για να εγκαταστησω την νεα rom χωρις απωλεια ρυθμίσεων και δεδομενων? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάποιος γνώστης θα σου απαντήσει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγκατασταση νεας rom

Μήνυμα

Χωρίς προβλήματα η συγκεκριμένη.4bdcf6137e23496092a3408dd70b461a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: Εγκατασταση νεας rom

Μήνυμα

Παράθεση από ail31ou: “Παράθεση από kostas_7: “Αν καταλήξεις στην τελευταία ρομ,δε θα έχεις μπαταρία, τόσο απλά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” και τι να κανω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Να πας σε μια ρομ η οποία δεν έχει θέματα. Όσοι έχουν περάσει την τελευταία, έχουν πρόβλημα με τη μπαταρία,το κινητό δουλεύει στο 30-40% σε σχέση με προηγούμενες ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγκατασταση νεας rom

Μήνυμα

..d7b0b5100b2af3cb89cf87235d57eb14.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγκατασταση νεας rom

Μήνυμα

Αν καταλήξεις στην τελευταία ρομ,δε θα έχεις μπαταρία, τόσο απλά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πριν τη συγκεκριμένη ρομ, πάλι 4100 έγραφε η μπαταρία;η μήπως 4050; Ουσιαστικά 4050 είναι. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει κάποιος πρόβλημα με τη μπαταρία μετά την εγκατάσταση της νέας ρομ;την εχω περάσει εδώ και 3 εβδομάδες περίπου και κάπου 4-5 μέρες τώρα, το κινητό φορτίζει γρήγορα και ξεφορτιζει γρήγορα. Όταν έκανε μιάμιση ώρα να φορτίσει πλήρως, τώρα κάνει 45 λεπτά. Όταν με φουλ ίντερνετ κρατούσε 4-5 ώρες ανοιχτό, τώρα σε 2 ώρες το πολύ η μπαταρία τελειώνει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@kostas_7 Σκέψου τι έχεις κάνει ή τι έχεις αλλάξει ή εφαρμογή που εγκατεστησες τις τελευταίες 2 μέρες μήπως φταίει κάτι .. από τη Ρόμ αποκλείεται να είναι , θα ήταν έτσι από την αρχή ..” Αν είχα κάνει κάτι τις δύο τελευταίες μέρες θα το είχα γράψει. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάποια εφαρμογή; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν εδώ και δύο μέρες η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα και απότομα. Πλήρης φόρτιση και όταν βγάζω το καλώδιο σε 3-4 λεπτά χωρίς να δουλέψω το κινητό, έχει πέσει στο 85%. Επίσης πέφτει γρήγορα όταν αρχίσω να το δουλεύω,με ίντερνετ κτλ. Καμία σχέση με πριν 5-6 μέρες και παλιότερα, πρώτη φορά το κάνει αυτό. Τι μπορεί να φταίει; τόσο του ήταν; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk